QUOTE(noras1 @ 2008 02 07, 11:08)
Iš tikrųjų, kad šunelis atsirado nerealus džiaugsmas.

Iki šiol spėliojame ar kaimynai kažkur rado ir gražino ar šunelis atsirado kitu būdu? Niekas iš kaimynu (kurių klausėme) nieko nežino.
TM buvo mano vyro svajonė. Kol ieškojom šunelių išgirdom daug gero apie juos ir daug blogo. Turbūt yra du dalykai, kurius reikėtų žinoti. Pirmas reikalas: reikia apsispresti su kokia linija šunelio norite: Amrikiečių, Rusų, Kinijos ... Antras dalykas yra tai, kad veislyną reikia rinktis labai atsargiai, dabar PASIRODO yra išvesta ir labai agresyvių ir ne visai stabilios psichikos.
Aš spėju tikrai buvo pavogtas. O gal koks vaikas susigundė, keliaudamas mokyklon, o tėveliai vakare kailį atpėrė ir atvežė naktį, nes gėda buvo rodytis. Dabar turbūt ir nesužinosit, kas buvo, bet svarbiausia, kad viskas baigėsi gerai ir greitai
Kelis metus domiuosi TM ir veislyną taipogi esu pasirinkus

Tik apie rusiškas linijas nieko nežinau, ne daug esu ten radus, o ir rasti ne rusiški, o atvežtiniai. Esu girdėjus tik tai, kad iš Kinijos neretai būna pikti ir agresyvoki, bet kadangi dar pernelyg giliai "nesikapsčiau", tai nežinau, kiek tame tiesos
O Jūsų mažylis iš kur? Nes Lietuvoj žinau tik 3 suaugusius tibetus ir vieną vadą buvusią. O dabar ir Jūsų mažylę

Bet greičiausiai jų daugiau yra, tik parodose nematyt.