Įkraunama...
Įkraunama...

Sukneles megztos, nertos, derintos

QUOTE(geltoniausia @ 2008 02 09, 12:44)
Tai gal tu skalbei su skalbykle ir dar ne pritaikyta tam prigrama megztiems drabužiams  g.gif  Nes su ta programa tai tikrai niekas nesusitraukia  schmoll.gif  O ir miltelius reikia spec. vilnai naudoti  4u.gif

schmoll.gif as visus megstinius visada rankom skalbiu ir specialiu skalbikliu. Gal i vilna kokio velnio buvo primaisyta, kad susitrauke g.gif
Bandysiu suknele vos didelesne daryt...gal normaliai bus...user posted image
Atsakyti
Man anyta buvo padariusi "siurpriza",imete mano mocherini megztuka i skalbykle blink.gif ,o istrauke perpus mazesni cry.gif
Atsakyti
QUOTE(dovzil @ 2008 02 09, 14:11)
schmoll.gif  as visus megstinius visada rankom skalbiu ir specialiu skalbikliu. Gal i vilna kokio velnio buvo primaisyta, kad susitrauke  g.gif 
Bandysiu suknele vos didelesne daryt...gal normaliai bus...user posted image

as manau kad nuo vilnos apdorojimo priklauso
net nezinau gal namine kartais traukiasi...bent jau nesitempia tikrai
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2008 02 09, 19:17)

esu sudirbusi skalbiankej TIK is namines vilnos megzta tecio megztini blush2.gif tetis nerado tarp skalbiniu savojo, o sunelis apsidziauge nauju megztuku lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

ai dar dukriuko vienas megztukelis is 100procentines rusiskos vilnos tokiu biskiuka veltinuku tapo, bet nesumazejo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(janike1 @ 2008 02 09, 16:37)
Man anyta buvo padariusi "siurpriza",imete mano mocherini megztuka i skalbykle blink.gif ,o istrauke perpus mazesni cry.gif

Tai "saunia" anyta turi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2008 02 09, 21:17)

as irgi sventai tikejau, kad nesitempia, bet dukrytei numezgiau megstinuka is 100 proc. rusiskos vilnos, isploviau rankomis, ir nusiiiitempe. Ne tragiskai, vaikai tai auga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(katuks @ 2008 02 06, 14:23)
Simre, gražu. ir ilgis, ir spalva kaip tik.

Nu va, mano darbelis irgi eina į pabaigą. Benerdama padariau dvi išvadas: netinkami siūlai ir ne visai tinkamas raštas. bandau įdėti jūsų teismui. prašau reikšti pastabėlės. (nekreipti dėmesio į kabančius siūlus ir pamušalą. suknia nebaigta, o pamušalu tarnauja naktinukai rolleyes.gif )
user posted image
user posted image

Kadangi įpatingai sunku save nufotografuoti, neteiskit ir už kokybę.
tai va. siūlai tai 90% viskozė ir 10% liurekso. per aštrūs. bet kandžiojasi tik kol užsitempi ant savęs. Raštas per daug elastingas. manau, kad per daug aptempia užpakalį ir pilvą. kaip manot?
Dar bus rankovytės, tik nežinau kokio ilgio....
Sory už nuotraukų dydį. dar neišmokau sumažinti  blush2.gif

LAbas mergaites,
ziuriu ziuriu as cia, kaip viskas grazu man, bet kai priaugau per nestuma 30 kg, tai jie dar ir nenukrito blink.gif , tai man iki tokiu sukneliu nesiojimo, oi dar toli blink.gif cia toks baltas pavydukas
Atsakyti
nu va nuraizgiau sukneliukui pagrinda
liko tik rankovytes trumpos
tingiu skaiciuot kiek akiu det smile.gif
bet einu pameginsiu
va dar koks klausimas, gal biski ir ne i tema, bet
o jus mezginius kada skalbiat?
pries susiuvima ar po?
ir ar lyginat?
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2008 02 09, 21:27)
o jus mezginius kada skalbiat?
pries susiuvima ar po?
ir ar lyginat?

Aš tai po susiuvimo ir niekada nelyginu. Stengiuosi gražiai ištampyti pagal formą, tada patiesiu frotinį rankšluostį, kur yra daug vietos, ir ant jo "padžiaunu" mezginį.
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2008 02 09, 21:52)
Aš tai po susiuvimo ir niekada nelyginu. Stengiuosi gražiai ištampyti pagal formą, tada patiesiu frotinį rankšluostį, kur yra daug vietos, ir ant jo "padžiaunu" mezginį.

vat ir as taip darau bet pagalvojau gal cia labai neteisinga mezginiu atzvilgiu g.gif
bet taip norisi is kart numezgus pasimatuot..o jei kazkas labai negerai tai nei skalbt neverta
Atsakyti
user posted image

aprasymas http://rapidshare.co...21/233.doc.html
Atsakyti
sveikos, mezgėjos.
Aš nėriau nėriau ir pagaliau nunėriau. parodysiu gal kitą kart, kai nupaveiksluosiu.

Turiu problemų su pasuknele ar kaip ji ten... taigi išsikerpu aš iš atlaso įstrižai aptemptą suknią, sudaigstau, pamatuoju. negražu. kodėl? nes matyt manoji nertinė per daug aptempta gal. nes labai jau matosi susiraukęs atlasas. ne daug, bet matosi. suprantu, kad trikotažinis pamušalas atrodytų daug geriau. bet man taip norėjosi apačioje ko nors žvilgančio....

gal ką patarsit verysad.gif
Atsakyti