QUOTE(Mate @ 2008 02 07, 10:51)
Labas rytas,
siandien as jau apsiredzius savo suknia... Kai vakar pagarinau, ji issitempe i ilgi, truputi supanikavau, bet atrodo, kad viskas normaliai. Zodziu, jauciuos gerai
Po naktiniu prisimatavimu sove galvon, kad labai kazko truksta ant krutines, gal kokio blyno , papuosalu nieko nepritaikiau, tai puoliau nerti gele. Bet.... siandien ryt sviezia galva pergalvojau, kad ji per daug issaukianciai atrodys i darba, ir isejau be nieko Ateity ka nors dar sugalvosim
siandien as jau apsiredzius savo suknia... Kai vakar pagarinau, ji issitempe i ilgi, truputi supanikavau, bet atrodo, kad viskas normaliai. Zodziu, jauciuos gerai
Po naktiniu prisimatavimu sove galvon, kad labai kazko truksta ant krutines, gal kokio blyno , papuosalu nieko nepritaikiau, tai puoliau nerti gele. Bet.... siandien ryt sviezia galva pergalvojau, kad ji per daug issaukianciai atrodys i darba, ir isejau be nieko Ateity ka nors dar sugalvosim
koks grazumas!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o as prinerciau rankoves ilgas, nu jau sukneles grazumas butu... o papuosalu nebijok, ir tavo gele liuxiska
QUOTE(1RUGILE @ 2008 02 07, 15:37)
Sveikos mergaitės .Labai džiaugiuos kad nebuvus keletą dienelių atradau atvertas mūsų svajonių namų dar vienas dureles..... Labai džiaugiuos . O labiausiai visomis jumis džiaugiuos, nes jau čia kaip pavarėt grožių tai jau siaubas . Tik nepykit kad nepavadinsiu jūsų vardais , bet tai ką pamačiau likau sužavėta.Mergikės jūs nuostabios. Ir raudonutė fainuoliška, man labai labai valentiniška.Ir ilgis labai geras.Gal todėl kad pati tokį mėgstu. O juoduliukė irgi mane sužavėjo. Kaip Gadget rašė, būtų gerai pamatyti tave su ilgaauliais, kai jau bus išbaigtas visas darbelis, nes raštas labai fainas, ir man toks sexsy, o jei kokį prabangų pamušaliuką tai iš vis atrodys labai turtingai.Žodžiu liuks. O va paskutinieji du sarafaniukai tas mėlynutis ir pilkutis tai iš vis kažkas nerealaus .Nes tai ką jūs numezgėt yra mano svajonėse.Dabar ir pati sarafaniuką narplioju, tad jums truputį pavydžiu, kad jau esat savo darbelius pabaigusios, o aš dar tik pradedu.Bet aš jus pasivysiu, pasirodysiu, pradžiuginsiu.
O, Gadget kaip tau sekasi.Ką narplioji?Kap ta tavo juodukė su įvairiom spalvom?Ar mezgi ją?Dovyda , kaip ratukai?Gal jau pražiopsojau rezultatą ?
O, Gadget kaip tau sekasi.Ką narplioji?Kap ta tavo juodukė su įvairiom spalvom?Ar mezgi ją?Dovyda , kaip ratukai?Gal jau pražiopsojau rezultatą ?
RUGILYT nepraziopsojai ratukai baigesi, rankovytes vis dar neriasi, laiko stinga truputi, bet pabaiga ranka pasiekiama
Lusasita
Vigilyte
Mate
IevaP
Vigilyte
Mate
IevaP
Ieva.P,Lusasita,Katuks,Mate - Super darbeliai,saunuoles
Pamacius tokius grozius neimanoma neapsikresti sukneline manija Teks nuo jusu neatsilikti
Pamacius tokius grozius neimanoma neapsikresti sukneline manija Teks nuo jusu neatsilikti
oj oj oj kad susinervijau "nusibruzinau" masina sukneles prieki ir nugara, tiksliau trecdali suknikes, nes norejau krutine, kad butu masina megzta, o apacia nerta... Isskalbiau ir... negana to, kad susitrauke, bet dar susiskersavo ir dar kaip ziauriai tiesiau ant audinio, tampiau, ale kazkoks sssss.... bandinuka dariau, bet neatrode, kad taip baisiai susiskersuos velnias, reikia bandyti vaseliu nerti bandymuka, dar bus graziausia, kad reiks nesti atgal siulus ir mastyti apie ka nors kito
QUOTE(tokom @ 2008 02 07, 20:06)
oj oj oj kad susinervijau "nusibruzinau" masina sukneles prieki ir nugara, tiksliau trecdali suknikes, nes norejau krutine, kad butu masina megzta, o apacia nerta... Isskalbiau ir... negana to, kad susitrauke, bet dar susiskersavo ir dar kaip ziauriai tiesiau ant audinio, tampiau, ale kazkoks sssss.... bandinuka dariau, bet neatrode, kad taip baisiai susiskersuos velnias, reikia bandyti vaseliu nerti bandymuka, dar bus graziausia, kad reiks nesti atgal siulus ir mastyti apie ka nors kito
uzjauciu o kokie siulai? gal but labai sukrus, na stipriai susukti tuomet masina mezgant visada skersuoja, o rankomis ne bandyk lygintuvu pagarint
Papildyta:
o cia akytes paganyti ir minciu pasisemti
ir dar
Sudeties tiksliai nezinau kazkiek vilnos, liurekso siulo ir ten kazkokio sintetinio. velnias, gal tikrai bandyt dar rankom nors taip tingiu kai masina stovi jauciu vaseliu bandysiu dar panert. blyn toks grazus mezginys gaunasi su blizgesiu, sventinis ir se tau sposus kokius krecia
wow
Zinokit viena dienas vienas mano trinkteltas bendradarbis pradejo aiskinti, kaip siuolaikines moterys nieko nebesugeba savom rankom padaryti, nei megzt, nei siutt,nieko. As jam sakau: pasiziurek sm ir pamatysi, kokius stebuklus siuolaikines moterys savom rankom pagamina!!! Saunuoles visos, kad kazka darot, vienai gal dailiau iseina, kitai maziau dailiai, bet visoms gaunasi FANTASTISKAI, nes viskas savu darbu, kruopstumu sukurta. Vat kazkaip uzsinorejau pagirti visas aplamai. SAUNUOLES !!!
Mate,IevaP Aš apakus.Buvo verta visų ardymų, bandymų ir kūrybos metamarfozių.Labai labai dailiai atrodo:)
QUOTE(zaniatja @ 2008 02 07, 20:03)
Zinokit viena dienas vienas mano trinkteltas bendradarbis pradejo aiskinti, kaip siuolaikines moterys nieko nebesugeba savom rankom padaryti, nei megzt, nei siutt,nieko. As jam sakau: pasiziurek sm ir pamatysi, kokius stebuklus siuolaikines moterys savom rankom pagamina!!! Saunuoles visos, kad kazka darot, vienai gal dailiau iseina, kitai maziau dailiai, bet visoms gaunasi FANTASTISKAI, nes viskas savu darbu, kruopstumu sukurta. Vat kazkaip uzsinorejau pagirti visas aplamai. SAUNUOLES !!!
kokios fainos emocijos