Įkraunama...
Įkraunama...

Sukneles megztos, nertos, derintos

mėlynas ir pilkas sarafanai - nerealūs blink.gif ir gėlytę labai daili 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mate @ 2008 02 07, 10:51)
Labas rytas,
siandien as jau apsiredzius savo suknia... smile.gif Kai vakar pagarinau, ji issitempe i ilgi, truputi supanikavau, bet atrodo, kad viskas normaliai. Zodziu, jauciuos gerai smile.gif
Po naktiniu prisimatavimu sove galvon, kad labai kazko truksta ant krutines, gal kokio blyno smile.gif, papuosalu nieko nepritaikiau, tai puoliau nerti gele. Bet.... siandien ryt sviezia galva pergalvojau, kad ji per daug issaukianciai atrodys i darba, ir isejau be nieko smile.gif Ateity ka nors dar sugalvosim smile.gif
user posted image

doh.gif koks grazumas!!!!!!!!!!!!!!!!!!! thumbup.gif o as prinerciau rankoves ilgas, nu jau sukneles grazumas butu... wub.gif o papuosalu nebijok, ir tavo gele liuxiska wub.gif
Atsakyti
QUOTE(1RUGILE @ 2008 02 07, 15:37)
Sveikos mergaitės mirksiukas.gif .Labai džiaugiuos kad nebuvus keletą dienelių atradau atvertas mūsų svajonių namų dar vienas dureles..... wub.gif Labai džiaugiuos wub.gif . O  labiausiai visomis jumis džiaugiuos, nes jau čia kaip pavarėt grožių tai jau siaubas doh.gif . Tik nepykit kad nepavadinsiu jūsų vardais blush2.gif , bet tai ką pamačiau likau sužavėta.Mergikės jūs nuostabios. Ir raudonutė fainuoliška, man labai labai valentiniška.Ir ilgis labai geras.Gal todėl  kad pati tokį mėgstu. O juoduliukė irgi mane sužavėjo. Kaip Gadget rašė, būtų gerai pamatyti tave su ilgaauliais, kai jau bus išbaigtas visas darbelis, nes raštas labai fainas, ir man toks sexsy, o jei kokį prabangų pamušaliuką tai iš vis atrodys labai turtingai.Žodžiu liuks. O va paskutinieji du sarafaniukai tas mėlynutis ir pilkutis tai iš vis kažkas nerealaus bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif .Nes tai ką jūs numezgėt yra mano svajonėse.Dabar ir pati sarafaniuką narplioju, tad jums truputį pavydžiu, kad jau esat savo darbelius pabaigusios, o aš dar tik pradedu.Bet aš jus pasivysiu, pasirodysiu, pradžiuginsiu.
O, Gadget mirksiukas.gif  kaip tau sekasi.Ką narplioji?Kap ta tavo juodukė su įvairiom spalvom?Ar mezgi ją?Dovyda mirksiukas.gif , kaip ratukai?Gal jau pražiopsojau rezultatą bigsmile.gif ?

RUGILYT wub.gif nepraziopsojai mirksiukas.gif ratukai baigesi, rankovytes vis dar neriasi, laiko stinga truputi, bet pabaiga ranka pasiekiama biggrin.gif
Atsakyti
Lusasita
Vigilyte
Mate
IevaP

clap.gif clap_1.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ieva.P,Lusasita,Katuks,Mate - wub.gif Super darbeliai,saunuoles 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Pamacius tokius grozius neimanoma neapsikresti sukneline manija biggrin.gif Teks nuo jusu neatsilikti ax.gif g.gif
Atsakyti
oj oj oj kad susinervijau mad.gif "nusibruzinau" masina sukneles prieki ir nugara, tiksliau trecdali suknikes, nes norejau krutine, kad butu masina megzta, o apacia nerta... Isskalbiau ir... fear.gif negana to, kad susitrauke, bet dar susiskersavo gun_bandana.gif ir dar kaip ziauriai doh.gif tiesiau ant audinio, tampiau, ale kazkoks sssss.... bash.gif bandinuka dariau, bet neatrode, kad taip baisiai susiskersuos verysad.gif velnias, reikia bandyti vaseliu nerti bandymuka, dar bus graziausia, kad reiks nesti atgal siulus ir mastyti apie ka nors kito hah.gif
Atsakyti
QUOTE(tokom @ 2008 02 07, 20:06)
oj oj oj kad susinervijau  mad.gif "nusibruzinau" masina sukneles prieki ir nugara, tiksliau trecdali suknikes, nes norejau krutine, kad butu masina megzta, o apacia nerta... Isskalbiau ir...  fear.gif negana to, kad susitrauke, bet dar susiskersavo  gun_bandana.gif ir dar kaip ziauriai  doh.gif  tiesiau ant audinio, tampiau, ale kazkoks sssss.... bash.gif bandinuka dariau, bet neatrode, kad taip baisiai susiskersuos  verysad.gif velnias, reikia bandyti vaseliu nerti bandymuka, dar bus graziausia, kad reiks nesti atgal siulus ir mastyti apie ka nors kito  hah.gif

uzjauciu verysad.gif o kokie siulai? gal but labai sukrus, na stipriai susukti g.gif tuomet masina mezgant visada skersuoja, o rankomis ne g.gif bandyk lygintuvu pagarint 4u.gif
Papildyta:
o cia akytes paganyti bigsmile.gif ir minciu pasisemti bigsmile.gif

user posted image

ir dar 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norali: 07 vasario 2008 - 19:11
Sudeties tiksliai nezinau doh.gif kazkiek vilnos, liurekso siulo ir ten kazkokio sintetinio. g.gif velnias, gal tikrai bandyt dar rankom g.gif nors taip tingiu kai masina stovi doh.gif jauciu vaseliu bandysiu dar panert. g.gif blyn toks grazus mezginys gaunasi su blizgesiu, sventinis ir se tau sposus kokius krecia verysad.gif
Atsakyti
wow bigsmile.gif
Atsakyti
Zinokit viena dienas vienas mano trinkteltas bendradarbis pradejo aiskinti, kaip siuolaikines moterys nieko nebesugeba savom rankom padaryti, nei megzt, nei siutt,nieko. As jam sakau: pasiziurek sm ir pamatysi, kokius stebuklus siuolaikines moterys savom rankom pagamina!!! Saunuoles visos, kad kazka darot, vienai gal dailiau iseina, kitai maziau dailiai, bet visoms gaunasi FANTASTISKAI, nes viskas savu darbu, kruopstumu sukurta. Vat kazkaip uzsinorejau pagirti visas aplamai. SAUNUOLES !!! 4u.gif
Atsakyti
Mate,IevaP Aš apakus.Buvo verta visų ardymų, bandymų ir kūrybos metamarfozių.Labai labai dailiai atrodo:) thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zaniatja @ 2008 02 07, 20:03)
Zinokit viena dienas vienas mano trinkteltas bendradarbis pradejo aiskinti, kaip siuolaikines moterys nieko nebesugeba savom rankom padaryti, nei megzt, nei siutt,nieko. As jam sakau: pasiziurek sm ir pamatysi, kokius stebuklus siuolaikines moterys savom rankom pagamina!!! Saunuoles visos, kad kazka darot, vienai gal dailiau iseina, kitai maziau dailiai, bet visoms gaunasi FANTASTISKAI, nes viskas savu darbu, kruopstumu sukurta. Vat kazkaip uzsinorejau pagirti visas aplamai. SAUNUOLES !!!  4u.gif

kokios fainos emocijos wub.gif
Atsakyti