sveikos mamytes gal kas nors turit sios suknutes schemute? reikia pradeti galvoti kur padesiu savo pilviukas kuris vasara padides
QUOTE(bielra @ 2008 03 09, 15:08)
BUM! cia as taip nuo kedes kritau.....paskui atsikeliau......nu Bielra.....cia tai dejaiiiii!
Papildyta:
QUOTE(nekava @ 2008 03 09, 22:08)
sveikos mamytes gal kas nors turit sios suknutes schemute? reikia pradeti galvoti kur padesiu savo pilviukas kuris vasara padides
grazi paprastute suknyte krutine nerta stulpeliais, o rastas....gali netgi meginti mano pilkutes rasteliu, manau visai tiks
Bielra Fantastiska suknele
QUOTE(bielra @ 2008 02 24, 19:14)
La Perla, labai gražu! Kaip visada... O raštelis man rodos, kaip tos kvadraciukines bliuzeles rankovių, ar ne?
Labas auksarankės žinokit čia pavaikštinėjus įkvepimas taip ima, ir siulai sudeti ramiai akis bado, o koks tas kvadračiukines bliuzeles raštelis?
Gal kam nebutu sunku ideti pakartotinai?
tiesa sakant ir to kito nekvadraciuku rasto neiziuriu
Bielra- jau taip nustebinta buvau, bet kai pamačiau ant modeliuko - išvis abstulbau Nu gi FANTASTIKA
Dovyda, o kaip tavo pilkiukė - vis dar laukia įkvėpimo?
QUOTE(sho ja @ 2008 03 10, 12:06)
Labas auksarankės žinokit čia pavaikštinėjus įkvepimas taip ima, ir siulai sudeti ramiai akis bado, o koks tas kvadračiukines bliuzeles raštelis?
Rankovių raštas
Kvadračiukų raštas. Tik vietoj 3 nėriau 5 a.
O štai kas man gavosi
Nugara
Priekis
Agnieszka.v. - kaip Tau aciu
kaip gerai pavykes pavyzdys As galvoju apie zalia tunika tokiu rastu
Kiek laiko uztrukai nerti?
kaip gerai pavykes pavyzdys As galvoju apie zalia tunika tokiu rastu
QUOTE(sho ja @ 2008 03 10, 13:30)
Agnieszka.v. - kaip Tau aciu
kaip gerai pavykes pavyzdys As galvoju apie zalia
kaip gerai pavykes pavyzdys As galvoju apie zalia
Ačiū, sho ja
Nėriau apie tris savaites. Vientisą raštą nėriau greitai. Lėčiausiai buvo jungti tuos kvadratukus, nes nėriau kiekvieną atskirai ir jungiau nėrimo procese. Dar, aišku, rankovės. Vis matavau, kad gražiai gautųsi.
Manau, žalias labai gražiai atrodys. Tik spalvą rinkis ryškesnę, tada labiau raštas matosi
QUOTE(angulyte @ 2008 03 10, 12:21)
Bielra- jau taip nustebinta buvau, bet kai pamačiau ant modeliuko - išvis abstulbau Nu gi FANTASTIKA
aciu Angulyt, liko kelios eilutes rankovytesssss PASKUTINES!!!!!!!! pamusaliukui medziagele per ta tarpa nusipirkau ir kaspinauska sioki toki bet va beda.......pavasaria atejo, teks kitos ziemos laukt, kad panesiot nersime sekancia labiau sauletam orui tinkancia
Papildyta:
mergaites mielosios, atidarau naujas musu sukneliautoju dureles, senajame kambarelyje vietos nebeliko....
belsti sicia
Tai baigiam čia.
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.