Įkraunama...
Įkraunama...

Sukneles megztos, nertos, derintos

sveikos mamytes 4u.gif gal kas nors turit sios suknutes schemute? reikia pradeti galvoti kur padesiu savo pilviukas kuris vasara padides blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2008 03 09, 15:08)
Taigi, jis virto suknele...  ax.gif , štai:
user posted image

BUM! fitness3.gif cia as taip nuo kedes kritau.....paskui atsikeliau......nu Bielra.....cia tai dejaiiiii! thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(nekava @ 2008 03 09, 22:08)
sveikos mamytes  4u.gif  gal kas nors turit sios suknutes schemute? reikia pradeti galvoti kur padesiu savo pilviukas kuris vasara padides  blush2.gif

user posted image

grazi paprastute suknyte ax.gif krutine nerta stulpeliais, o rastas....gali netgi meginti mano pilkutes rasteliu, manau visai tiks 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Bielra bigsmile.gif Fantastiska suknele wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2008 02 24, 19:14)
La Perla, labai gražu! Kaip visada... O raštelis man rodos, kaip tos kvadraciukines bliuzeles rankovių, ar ne?
user posted image

Labas auksarankės 4u.gif žinokit čia pavaikštinėjus įkvepimas taip ima, ir siulai sudeti ramiai akis bado, o koks tas kvadračiukines bliuzeles raštelis? ax.gif

Gal kam nebutu sunku ideti pakartotinai? bigsmile.gif

tiesa sakant ir to kito nekvadraciuku rasto neiziuriu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sho ja: 10 kovo 2008 - 11:07
Bielra- jau taip nustebinta buvau, bet kai pamačiau ant modeliuko - išvis abstulbau blink.gif Nu gi FANTASTIKA thumbup.gif
Dovyda, o kaip tavo pilkiukė - vis dar laukia įkvėpimo? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sho ja @ 2008 03 10, 12:06)
Labas auksarankės  4u.gif žinokit čia pavaikštinėjus įkvepimas taip ima, ir siulai sudeti ramiai akis bado,  o koks tas kvadračiukines bliuzeles raštelis?  ax.gif

Gal kam nebutu sunku ideti pakartotinai?  bigsmile.gif

tiesa sakant ir to kito nekvadraciuku rasto neiziuriu  blush2.gif

Rankovių raštas
user posted image

Kvadračiukų raštas. Tik vietoj 3 nėriau 5 a.
user posted image

O štai kas man gavosi
Nugara
user posted image

Priekis
user posted image

Atsakyti
Agnieszka.v. - kaip Tau aciu 4u.gif 4u.gif

kaip gerai pavykes pavyzdys thumbup.gif As galvoju apie zalia tunika tokiu rastu bigsmile.gif
Kiek laiko uztrukai nerti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sho ja: 10 kovo 2008 - 12:32
QUOTE(sho ja @ 2008 03 10, 13:30)
Agnieszka.v. - kaip Tau aciu  4u.gif  4u.gif

kaip gerai pavykes pavyzdys  thumbup.gif As galvoju apie zalia  bigsmile.gif
Kiek laiko uztrukai nerti?

Ačiū, sho ja 4u.gif

Nėriau apie tris savaites. Vientisą raštą nėriau greitai. Lėčiausiai buvo jungti tuos kvadratukus, nes nėriau kiekvieną atskirai ir jungiau nėrimo procese. Dar, aišku, rankovės. Vis matavau, kad gražiai gautųsi.

Manau, žalias labai gražiai atrodys. Tik spalvą rinkis ryškesnę, tada labiau raštas matosi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnieszka.v: 10 kovo 2008 - 12:37
QUOTE(angulyte @ 2008 03 10, 12:21)
Bielra- jau taip nustebinta buvau, bet kai pamačiau ant modeliuko - išvis abstulbau  blink.gif  Nu gi FANTASTIKA  thumbup.gif
Dovyda, o kaip tavo pilkiukė - vis dar laukia įkvėpimo?  mirksiukas.gif

aciu Angulyt, liko kelios eilutes rankovytesssss PASKUTINES!!!!!!!! lotuliukas.gif pamusaliukui medziagele per ta tarpa nusipirkau ir kaspinauska sioki toki doh.gif bet va beda.......pavasaria atejo, teks kitos ziemos laukt, kad panesiot drinks_cheers.gif nersime sekancia labiau sauletam orui tinkancia bigsmile.gif
Papildyta:
mergaites mielosios, atidarau naujas musu sukneliautoju dureles, senajame kambarelyje vietos nebeliko....
belsti sicia
Atsakyti
Tai baigiam čia. 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti