Įkraunama...
Įkraunama...

Sukneles megztos, nertos, derintos

va dar cia tos zydrosios nugaryte radau wink.gif

user posted image

o cia kelios suknytes idejoms mirksiukas.gif

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

Papildyta:
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2008 03 01, 15:48)
o gal gali parodyt koks rastelis?
o galima ne visa suknyte kiaurarasciu megzt o tik tas vieteles kur galima butu apnuoginti
tarkim ta vietele kur uzpakaliukas ir krutine megzti kokiu nors nepermatomu rasteliu?
o kiauras daryti rankoves sijono apacia, pilva

vat kazka panasaus ir as sugalvojau - reikai tik dabar apsispresti ka labiau apnuoginti - o rastelis stai cia

rastelis
Atsakyti
Mate, pagaliau baigiau ir aš savo bangeles . Pradėjau, kaip suknelę (tai ir čia pasirodau), bet gavosi sijonas ax.gif
Ten daugiau foto yra, nes trim skirtingais rašteliais nėriau. Tik sunku tankų raštą gražiai nufotografuot.
Atsakyti
QUOTE(Zuviukas:) @ 2008 03 01, 17:36)
vat kazka panasaus ir as sugalvojau - reikai tik dabar apsispresti ka labiau apnuoginti - o rastelis stai cia

rastelis

oj tai jis nera kiauras labai
nebus labai issaukianciai manau
Atsakyti
Visai neseniai as jus atradau, mezgejas ir visokiu groziu kurejas. Mezgu labai retai, o dar ir letai, bet kai cia paziurejau tai doh.gif doh.gif doh.gif visko noriu visko reikia ax.gif
kelios sukneliu idejos
user posted image
user posted image
user posted image
o sitos rastas labai idomus
user posted image
Atsakyti
Labai grazi pirmoji suknele,bet prie tokiu dalykeliu reikia labai daug laiko ir kantrybes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute1 @ 2008 03 02, 17:25)
Labai grazi pirmoji suknele,bet prie tokiu dalykeliu reikia labai daug laiko ir kantrybes blush2.gif

tikrai taip, labai grazi pirmoji, bet prie laiko ir kantrybes dar ir grzios figuros reikia tongue.gif ax.gif
Atsakyti
Niuma, saunuole!!!! Kaip grazu!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai dziaugiuos, kad pagaliau ir tu ta projekta iveikei! biggrin.gif O kaip gerai tavo siuliukai tiks ateinanciam siltajam sezonui! 4u.gif
Atsakyti
Mate, ačiukas, smagu, kai ir kitiems darbukas patinka ax.gif
O pabaigiau todė, kad savaitę pas tėvus su vaikiuku buvau- nebuvo interneto, daug laisvo laiko atsirado rolleyes.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2008 03 03, 10:56)
Mate, ačiukas, smagu, kai ir kitiems  darbukas patinka  ax.gif 
O pabaigiau todė, kad savaitę pas tėvus su vaikiuku buvau- nebuvo interneto, daug laisvo laiko atsirado  rolleyes.gif  hihihi.gif

Oi, aš irgi dažnai pagalvoju, kad jei laiką, praleistą "bimbinėjant" po internetą ir kaupiant mintis ateities projektams skirčiau mezgimui, tai ohooooo kokie tempai mezgimo būtų lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri mezgėt suknutę iš Princes (50 g -263 m) moherinių siūliukų (kur IKI būna pirkt)? Įdomu, kiek maždaug reikėtų matkelių paprastai ilgom rankovėm, be jokių pynių, ne kiauraščiu suknutei g.gif
Atsakyti
nu va atejau ir cia pasirodyt
manau jei pritaikius pamusala tai galima ja ir ne su kelnem nesiot bus

user posted image

user posted image

Atsakyti