va dar cia tos zydrosios nugaryte radau
o cia kelios suknytes idejoms
Papildyta:
QUOTE(qqte @ 2008 03 01, 15:48)
o gal gali parodyt koks rastelis?
o galima ne visa suknyte kiaurarasciu megzt o tik tas vieteles kur galima butu apnuoginti
tarkim ta vietele kur uzpakaliukas ir krutine megzti kokiu nors nepermatomu rasteliu?
o kiauras daryti rankoves sijono apacia, pilva
o galima ne visa suknyte kiaurarasciu megzt o tik tas vieteles kur galima butu apnuoginti
tarkim ta vietele kur uzpakaliukas ir krutine megzti kokiu nors nepermatomu rasteliu?
o kiauras daryti rankoves sijono apacia, pilva
vat kazka panasaus ir as sugalvojau - reikai tik dabar apsispresti ka labiau apnuoginti - o rastelis stai cia
rastelis
QUOTE(Zuviukas:) @ 2008 03 01, 17:36)
vat kazka panasaus ir as sugalvojau - reikai tik dabar apsispresti ka labiau apnuoginti - o rastelis stai cia
rastelis
rastelis
oj tai jis nera kiauras labai
nebus labai issaukianciai manau
Labai grazi pirmoji suknele,bet prie tokiu dalykeliu reikia labai daug laiko ir kantrybes
QUOTE(aurute1 @ 2008 03 02, 17:25)
Labai grazi pirmoji suknele,bet prie tokiu dalykeliu reikia labai daug laiko ir kantrybes
tikrai taip, labai grazi pirmoji, bet prie laiko ir kantrybes dar ir grzios figuros reikia
Niuma, saunuole!!!! Kaip grazu!!!! Labai dziaugiuos, kad pagaliau ir tu ta projekta iveikei! O kaip gerai tavo siuliukai tiks ateinanciam siltajam sezonui!
Mate, ačiukas, smagu, kai ir kitiems darbukas patinka
O pabaigiau todė, kad savaitę pas tėvus su vaikiuku buvau- nebuvo interneto, daug laisvo laiko atsirado
O pabaigiau todė, kad savaitę pas tėvus su vaikiuku buvau- nebuvo interneto, daug laisvo laiko atsirado
QUOTE(niuma @ 2008 03 03, 10:56)
Mate, ačiukas, smagu, kai ir kitiems darbukas patinka
Oi, aš irgi dažnai pagalvoju, kad jei laiką, praleistą "bimbinėjant" po internetą ir kaupiant mintis ateities projektams skirčiau mezgimui, tai ohooooo kokie tempai mezgimo būtų
Merginos, gal kuri mezgėt suknutę iš Princes (50 g -263 m) moherinių siūliukų (kur IKI būna pirkt)? Įdomu, kiek maždaug reikėtų matkelių paprastai ilgom rankovėm, be jokių pynių, ne kiauraščiu suknutei