QUOTE(katuks @ 2008 02 28, 09:17)
La Perla grožis koks ir tempai
man aktuali tema: o pasijonis atlasinis? galiu nugvelbti idėją? mano didėlesnėms mergičkoms labai patiktų toks sijonukas...su gėlyte ir su kvarbatkom... ir spalvų tokių...
man aktuali tema: o pasijonis atlasinis? galiu nugvelbti idėją? mano didėlesnėms mergičkoms labai patiktų toks sijonukas...su gėlyte ir su kvarbatkom... ir spalvų tokių...
aciu aciu, aha pasijonis atlasinis, kirptas saules kliosu, t.y. didelis apskritimas, vidury iskirpta skyle ir.. viskas apnerta nera nei vienos siules siuvimo masina
QUOTE(zaniatja @ 2008 02 28, 17:00)
Help!!! Ieskau, kas ismano apie sitos sukneles padaryma, viskas aisku airiskas nerimas, gelytes ir t.t., o kas per madziaga po apacia? Kazkada kazkas is forumieciu buvo idejusios sita suknele, nezinau ar pacios megzta, ar uzsakyta kur nors, gal pati autore uzmatys?
po apacia gali deti bet kokia medziaga, paprastai ji tvirtinasi viena virsutine siule prie nerinio. as apneriu arba prisiuvu. dar matau ten ir tiulio lyg yra,m bet cia jau kiekvienos fantazija vistiek lygiai tokia pati nesigaus o ir nereikia, ane? gausis dar graziau
beje aciu visoms, giriancioms mano suknutes