Įkraunama...
Įkraunama...

Sukneles megztos, nertos, derintos

QUOTE(katuks @ 2008 02 28, 09:17)
La Perla grožis koks wub.gif  ir tempai bigsmile.gif
man aktuali tema: o pasijonis atlasinis? galiu nugvelbti idėją? blush2.gif mano didėlesnėms mergičkoms labai patiktų toks sijonukas...su gėlyte ir su kvarbatkom... ir spalvų  tokių... wub.gif

aciu aciu, aha pasijonis atlasinis, kirptas saules kliosu, t.y. didelis apskritimas, vidury iskirpta skyle ir.. viskas apnerta smile.gif nera nei vienos siules siuvimo masina tongue.gif

QUOTE(zaniatja @ 2008 02 28, 17:00)
Help!!! Ieskau, kas ismano apie sitos sukneles padaryma, viskas aisku airiskas nerimas, gelytes ir t.t., o kas per madziaga po apacia? Kazkada kazkas is forumieciu buvo idejusios sita suknele, nezinau ar pacios megzta, ar uzsakyta kur nors, gal pati autore uzmatys? blink.gif
user posted image

po apacia gali deti bet kokia medziaga, paprastai ji tvirtinasi viena virsutine siule prie nerinio. as apneriu arba prisiuvu. dar matau ten ir tiulio lyg yra,m bet cia jau kiekvienos fantazija smile.gif vistiek lygiai tokia pati nesigaus o ir nereikia, ane? mirksiukas.gif gausis dar graziau 4u.gif

beje aciu visoms, giriancioms mano suknutes wub.gif
Atsakyti
Gal yra mamyčių, kurios pačios nelabai moka megzti, bet norėtų turėti gražią suknytę? Rašykit rasa222@xxx.lt [B] smile.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2008 02 27, 19:24)
pristatau dar viena suknele dar siltutele  lotuliukas.gif  tik kaspinas iverti dar nepasiutas tai siaip juostele medziagos iveriau del vaizdo  blush2.gif

Ojojojoi wub.gif Kaip gražuuuuu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Idėjoms...
user posted image
user posted image

ax.gif
Atsakyti
na va... pagavau drauge, kad pasimatuotu mano suknyte - si karta jau ne ant pakabos... wink.gif ax.gif
suknyte
Atsakyti
QUOTE(florentina @ 2008 02 28, 22:00)
Gal yra mamyčių, kurios pačios nelabai moka megzti, bet norėtų turėti gražią suknytę? Rašykit rasa222@xxx.lt [B] smile.gif

off topic tongue.gif cia mes visos galim, norim, mezgam,neriam, plepam, kas nemoka ismokysim, kad tik noro butu, o reklamai tokio pobudzio yra skelbimu lenta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 29 vasario 2008 - 16:29
QUOTE(dovyda @ 2008 02 29, 17:28)
off topic  tongue.gif cia mes visos galim, norim, mezgam,neriam, plepam, kas nemoka ismokysim, kad tik noro butu, o reklamai tokio pobudzio yra skelbimu lenta 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Aš šiandien dar siūlų prisipirkau. Šį kartą mažiaus megztukui. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zinulė: 29 vasario 2008 - 16:39
QUOTE(Zuviukas:) @ 2008 02 29, 17:12)
na va... pagavau drauge, kad pasimatuotu mano suknyte - si karta jau ne ant pakabos... wink.gif ax.gif
suknyte

nu žinok visai kitas vaizdas wub.gif Ir tos rankovės kaip įdomiai atrodo thumbup.gif Tikrai labai graži suknutė thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuviukas:) @ 2008 02 29, 17:12)
suknyte

Grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(neringata @ 2008 02 29, 17:43)
nu žinok visai kitas vaizdas wub.gif Ir tos rankovės kaip įdomiai atrodo thumbup.gif Tikrai labai graži suknutė thumbup.gif  wub.gif

aciu 4u.gif

o as pagauta ikvepimo dar viena suknute pradejau kiaurarasciu megzti... tik vat nzn kaip cia su ja reikes daryti, nes tu skyluciu nemazai gaunasi... tokia jau... blush2.gif retoka gaunasi, nors virbalus emiau 2 nr plonesnius nei rekomenduoja siulas... pamusalo nenoriu - vasara juk bus... taip ir likau galvoti kaip cia issisukus be pamusalo, bet per daug issaukiancios nenusimezgus... blink.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuviukas:) @ 2008 03 01, 13:39)
aciu 4u.gif

o as pagauta ikvepimo dar viena suknute pradejau kiaurarasciu megzti... tik vat nzn kaip cia su ja reikes daryti, nes tu skyluciu nemazai gaunasi... tokia jau... blush2.gif  retoka gaunasi, nors virbalus emiau 2 nr plonesnius nei rekomenduoja siulas... pamusalo nenoriu - vasara juk bus... taip ir likau galvoti kaip cia issisukus be pamusalo, bet per daug issaukiancios nenusimezgus...  blink.gif  ax.gif

o gal gali parodyt koks rastelis?
o galima ne visa suknyte kiaurarasciu megzt o tik tas vieteles kur galima butu apnuoginti
tarkim ta vietele kur uzpakaliukas ir krutine megzti kokiu nors nepermatomu rasteliu?
o kiauras daryti rankoves sijono apacia, pilva
Atsakyti
Rodos cia buvo sita suknyte. Gal kam prireiks schemos smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti