La perla nuostabi suknia,kaip smagu būti maža mergaite ir puoštis toookiom sukniom:)
QUOTE(La Perla @ 2008 02 27, 20:24)
pristatau dar viena suknele dar siltutele tik kaspinas iverti dar nepasiutas tai siaip juostele medziagos iveriau del vaizdo
La Perla - FANTASTIKA PASAKIŠKA
La Perla grožis koks ir tempai
man aktuali tema: o pasijonis atlasinis? galiu nugvelbti idėją? mano didėlesnėms mergičkoms labai patiktų toks sijonukas...su gėlyte ir su kvarbatkom... ir spalvų tokių...
man aktuali tema: o pasijonis atlasinis? galiu nugvelbti idėją? mano didėlesnėms mergičkoms labai patiktų toks sijonukas...su gėlyte ir su kvarbatkom... ir spalvų tokių...
Besikuisdama užkliuvau už tokio modeliuko. man labai gražios spalvos ir dryžiai
mazoji princese bus pati graziausia princese pasipuosi La Perlos nunerta suknyte sunku apsakyti zodziais, kokia esi laiminga ir dekinga uz ta nuostabu grozi
QUOTE(La Perla @ 2008 02 27, 19:24)
pristatau dar viena suknele dar siltutele tik kaspinas iverti dar nepasiutas tai siaip juostele medziagos iveriau del vaizdo
Jetau, koks gražumas Čia tokių grožybių prisižiūrėjus ir man atsiranda noras nert Tai paneriu, pamezgu, aptingstu, ateinu vėl čia palandžioju :DIr vėl tekina prie darbelių
Mergaites, padekit....baigiu regst suknele, bet nemoku krasteliu apnert vezlio zingsneliu perziurejau visus turimus mezginiu, rezginiu lobynus....niekur neradau
QUOTE(dovzil @ 2008 02 28, 10:58)
Mergaites, padekit....baigiu regst suknele, bet nemoku krasteliu apnert vezlio zingsneliu perziurejau visus turimus mezginiu, rezginiu lobynus....niekur neradau
Štai video kaip mezgasi vėžlio žingsnelis, gal padės
QUOTE(Toja @ 2008 02 28, 12:34)
Aciu
La PErla,grozis auksines rankas turi As i tavo darbelius pasiziuriu,seile pavarvinu ech,kad bent puse tamstos talento....
Help!!! Ieskau, kas ismano apie sitos sukneles padaryma, viskas aisku airiskas nerimas, gelytes ir t.t., o kas per madziaga po apacia? Kazkada kazkas is forumieciu buvo idejusios sita suknele, nezinau ar pacios megzta, ar uzsakyta kur nors, gal pati autore uzmatys?
QUOTE(Karalaite28 @ 2008 02 27, 16:37)
na jei teisingai supratau tai tu tos juosteles nejungei kai pabaigei?nunerei prieki,o poto nugara ir prikabinai prieki?reiks pasibandyti
nunerta kaspino juostele sujungiau po to i virsu neriau prieki, paskui nugara atskirai, bet nerdama nugara, is karto prikabinau ir priekio detale( is sonu)
Papildyta:
QUOTE(eferika @ 2008 02 27, 16:12)
aš irgi šitą suknelę pradėjau nerti: pirma juostelę viso ilgio, jos sujungimas gavosi šone. paskui ratukais iki pažastų išėmimo linijos. nuo ten jau atskirai priekis ir nugara. maniau, kad labai skirsis raštas kur nerta ratukais, o kur ne, tačiau viskas normaliai man atrodo (arba aš kai tokia nėrėja, tai nelabai ką ir suprantu/ įžiūriu )
neturetu skirtis tas rastas toks paprastas, kad nesimato manau
Papildyta:
QUOTE(La Perla @ 2008 02 27, 20:24)
ojeiiiiiii labai grazuoliska