Įkraunama...
Įkraunama...

Sukneles megztos, nertos, derintos

QUOTE(geltoniausia @ 2008 02 26, 11:33)
Januse  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif Na ir prikrovei grožio  doh.gif  Kai kurios tooookios, na ekstravagantiškos  rolleyes.gif , bet man laaabai jau patinka  ax.gif
Vat išeiti su tokia į visuomenę, tai ne visoms drąsos užtektų  blush2.gif  Bet man gražu  4u.gif

as ir taip pamaniau drinks_cheers.gif dar ir meiles rankenos gali iskrist per sonus blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(everesta @ 2008 02 22, 23:00)
nagi merginos sakykit savo nuopmone apie sia suknele. pardejau nerti ir kazkaip suabejojau  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif  ar ji man tiks ir  kaip atrodys
user posted image
user posted image

Labai grazi,ir labai prasau imesk i mano pm shemu wub.gif
Atsakyti
Rugilyt, butinai nersim mirksiukas.gif

norali, labai daili tunikute 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2008 02 26, 16:50)
Rugilyt, butinai nersim  mirksiukas.gif

norali, labai daili tunikute 4u.gif

Aciux wub.gif aciuks.gif
Papildyta:
O siandien pradejau nerti suknele is skrituliuku ir ne tik 4u.gif gal iki vasaros pavyks pabaigti blush2.gif turety iseiti panasi i sita tik spalva ne tokia ax.gif

user posted image

prisipiesiau rastu schemu, nes niekur tokiu neradau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2008 02 24, 21:23)
jutute as turiu schema bet man paprasciau i emaila atsiusti arba parasyti:
1 eile: 4 stulpeliai su uzmetimu, 4 akys pynutes, 4 stulpeliai, 4 akys
2 eile: ten kur 4 pynutes akys ineri 8 stulpelius su uzmetimu (buvusius stulpelius praleidi) ir vel 8 stulpeliai su uzmetimu
3 eile: vel kartojam kaip pirma eile tik 4 stulpelius neriam i 2 eiles astuoniu stulpeliu viduri

ai, jei neaisku, galiu imesti i email  4u.gif

dovyda labai graziai gaunawsi pagal tavo issifruotas schemutes, as jomis pasinaudojau kriksto suknute nerdama  4u.gif

AčIū už pagalbą La Perla 4u.gif , aš jau tą schemutę gavau, dar kartą esu dėkinga bielrai
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jutute: 26 vasario 2008 - 16:39
QUOTE(jutute @ 2008 02 26, 16:37)

AčIū už pagalbą La Perla 4u.gif , aš jau tą schemutę gavau, dar kartą esu dėkinga bielrai
4u.gif

Lauksim rezultato! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(norali @ 2008 02 26, 12:11)
idesiu ir cia savo tunikyte-suknyte 4u.gif

user posted image

Norali - labai gražu thumbup.gif Aš į šitą grožį vis seilę pavarvinu, bet dar neapsiemiau nert ( baugoka man su tais rankovių išėmimais visais - nei kart nedariau) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2008 02 26, 18:09)
Norali - labai gražu  thumbup.gif  Aš į šitą grožį vis seilę pavarvinu, bet dar neapsiemiau nert ( baugoka man su tais rankovių išėmimais visais - nei kart nedariaublush2.gif

Aciu aciuks.gif
drasiai nerk labai paprastai ir greitai neriasi 4u.gif , o del isemimu neseniai LIepa50 buvo idejusi schemutes 4u.gif paziurek stai sitoje temoje http://www.supermama...?...7113&st=528
Atsakyti
NORALI LABAI GRAŽU 4u.gif 4u.gif 4u.gif O kaip tu nėriai tą tuniką... ar šonuose su siūlem ar viską iš karto. g.gif
Atsakyti
QUOTE(jutute @ 2008 02 26, 18:18)
NORALI LABAI GRAŽU 4u.gif  4u.gif  4u.gif O kaip tu  nėriai tą tuniką... ar šonuose su siūlem ar viską iš karto. g.gif

aciu 4u.gif
o tunika neriau sonuose su siulem rolleyes.gif nors nuo krutines buvo galima nert aplink, bet as pagalvojau, kad gali skirtis rastas g.gif , na kai visalaik gerojoj pusej neri 4u.gif nes virsutine dalis vistiek turi but is atskiru daliu g.gif
Atsakyti
sveikos darbsiuju ranku ir nuostabiuju mazginiu meistres ir megejos. gal zinote, kaip sia suknele pasigaminti : http://public.fotki....i/21496377.html

ar ji nerta, ar cia siuta kaip nors? norėciau kazko panasaus, tik ilgesnes, ir suku galva kaip... gal jus galesit padeti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shiaudas @ 2008 02 26, 19:31)
sveikos darbsiuju ranku ir nuostabiuju mazginiu meistres ir megejos. gal zinote, kaip sia suknele pasigaminti : http://public.fotki....i/21496377.html

ar ji nerta, ar cia siuta kaip nors? norėciau kazko panasaus, tik ilgesnes, ir suku galva kaip... gal jus galesit padeti?  ax.gif

Nerta kiekviena detalė atskirai, o paskui sujungta.
Atsakyti