Įkraunama...
Įkraunama...

Sukneles megztos, nertos, derintos

La Perla tik girti thumbup.gif tavo suknikę naująją thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif .
Aš svanonėse brandinu mintį - nusinert sau suknutę, ale gal tik svajone ir liks rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2008 02 23, 11:57)
man tai sita superine, labai labai grazi... wub.gif esu pagalvojus apie ja, na bet jo tokia labai jau progine drinks_cheers.gif  o kodel turetu netikti? g.gif tiks thumbup.gif na jei taip labai abejoji, tai siusk savo nuotraukas, mes tave nuziuresim kritiskai ir pasakysim lotuliukas.gif bet manau turetu tikti, ruba galima prisiderinti prie turimu formu mirksiukas.gif

gal...schemutes turi? blush2.gif

Dovyda stai zadetos schemutes, na bent jau as neriu pagal jas, labiausiai panasios atrode i tas kur nuotraukoj
user posted image
user posted image
turiu kelias nusinerus graziai atrodo. Nezinau kaip bus su pabaiga, nes visai laiko neturiu nerti, mano lelius visai nesavarnkiskas nieko neleidzia daryti, vaiksto is paskos ir klykia, visa laiak su juo turi kazkas uzsiimti, o naktim nenusiteikusi megzti schmoll.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif o lialius paaugs, nepergyvenk mirksiukas.gif ir suknyte kaip nors tikrai pasibaigsi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2008 02 24, 21:51)
tikiuosi mergaites nesupyks , kad dar karta imesiu schemas ax.gif

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

taip as tas schemutes issifravau, gal tu kitaip nerti sugalvosi drinks_cheers.gif

pradėjau ir aš nerti šitą suknelę, pagal tavo raštelius, už kuriuos labai ačiū 4u.gif
manoji bus tokia pavasariškai šviesiai žalia. vakar nunėriau jau pirmąją sijono eilutę, tai šiandien prasidės didysis ratukinimas biggrin.gif . kadangi yra konkreti data, kada norėčiau ją apsirengti, tikiuosi, susikaupsiu ir spėsiu nusinerti
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2008 02 24, 16:49)
rodau savo darbeli:
user posted image

girkit, peikit  ax.gif

La Perla- TIESIOG FANTASTIKA thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eferika @ 2008 02 25, 09:00)
pradėjau ir aš nerti šitą suknelę, pagal tavo raštelius, už kuriuos labai ačiū  4u.gif
manoji bus tokia pavasariškai šviesiai žalia. vakar nunėriau jau pirmąją sijono eilutę, tai šiandien prasidės didysis ratukinimas  biggrin.gif . kadangi yra konkreti data, kada norėčiau ją apsirengti, tikiuosi, susikaupsiu ir spėsiu nusinerti

ziurek dar ir mane aplenksi blush2.gif o tai man beliko rankoviu galai, o rankos nekyla pabaigti mirksiukas.gif sekmes, jei kas neaisku, klausk drasiai, pasistengsiu paaiskinti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas mergytės-mezgėjytės, nerėjytės:)
Vos tik savaitgalį neužeini į SM , tai pirmadienį praleidi peržiūrėti GROŽIUS, pagyrimai visoms, o labai užstrigo La Perlos, ir Viluteee(ar taip parašiau), megztrukėlis su geliomis ant kaklo ir dirželiu.Šaunuolytes.
Geros naujos mezgimo savaites:) 4u.gif thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2008 02 24, 17:49)
rodau savo darbeli:
user posted image

girkit, peikit  ax.gif

nu tiesiog bravo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tokia paprastutė bet kartu ir elegantiška. mūsų mokytoja sakydavo genialumas slypi paprastume. o dar tokią figūrytę turint. baltas pavydas apėmė. eisiu ant legmagic'o užlipt
Atsakyti
Sveikutes wink.gif

nava ir as jau pribaigiau suknyte. Ant pakabos aisku ji atrodo ne taip kaip galetu, bet kol kas mano nestuke.gif neleidzia man jos uzsideti... ax.gif

suknele
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 25 vasario 2008 - 12:21
QUOTE(Zuviukas:) @ 2008 02 25, 12:20)
Sveikutes wink.gif

nava ir as jau pribaigiau suknyte. Ant pakabos aisku ji atrodo ne taip kaip galetu, bet kol kas mano nestuke.gif  neleidzia man jos uzsideti...  ax.gif

suknele

ogooo\
labai grazu
o jau spalvyte
o jau mezginio lygumas
tuoj ir as imsiu dryzuotas megzti nes supapavydejau drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
senai žadėtos suknelės nuotraukos su savininke

user posted image

user posted image
Atsakyti
Abiem Žuviukui ir Viluteee pagiras žarščiau kitoje Mocheros temikeje, bet tikrai labai labai skirtingi darbai, apimtys, bet abu žavūs.Vienas rūbas iš pasakos apie pelenę,kitas iš pasakos apie gražią miesto moterį, nežinau ar yra tokia pasaka:)))) thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti