La Perla tik girti tavo suknikę naująją .
Aš svanonėse brandinu mintį - nusinert sau suknutę, ale gal tik svajone ir liks .
QUOTE(dovyda @ 2008 02 23, 11:57)
man tai sita superine, labai labai grazi... esu pagalvojus apie ja, na bet jo tokia labai jau progine o kodel turetu netikti? tiks na jei taip labai abejoji, tai siusk savo nuotraukas, mes tave nuziuresim kritiskai ir pasakysim bet manau turetu tikti, ruba galima prisiderinti prie turimu formu
gal...schemutes turi?
gal...schemutes turi?
Dovyda stai zadetos schemutes, na bent jau as neriu pagal jas, labiausiai panasios atrode i tas kur nuotraukoj
turiu kelias nusinerus graziai atrodo. Nezinau kaip bus su pabaiga, nes visai laiko neturiu nerti, mano lelius visai nesavarnkiskas nieko neleidzia daryti, vaiksto is paskos ir klykia, visa laiak su juo turi kazkas uzsiimti, o naktim nenusiteikusi megzti
aciu o lialius paaugs, nepergyvenk ir suknyte kaip nors tikrai pasibaigsi
QUOTE(dovyda @ 2008 02 24, 21:51)
tikiuosi mergaites nesupyks , kad dar karta imesiu schemas
taip as tas schemutes issifravau, gal tu kitaip nerti sugalvosi
taip as tas schemutes issifravau, gal tu kitaip nerti sugalvosi
pradėjau ir aš nerti šitą suknelę, pagal tavo raštelius, už kuriuos labai ačiū
manoji bus tokia pavasariškai šviesiai žalia. vakar nunėriau jau pirmąją sijono eilutę, tai šiandien prasidės didysis ratukinimas . kadangi yra konkreti data, kada norėčiau ją apsirengti, tikiuosi, susikaupsiu ir spėsiu nusinerti
QUOTE(La Perla @ 2008 02 24, 16:49)
La Perla- TIESIOG FANTASTIKA
QUOTE(eferika @ 2008 02 25, 09:00)
pradėjau ir aš nerti šitą suknelę, pagal tavo raštelius, už kuriuos labai ačiū
manoji bus tokia pavasariškai šviesiai žalia. vakar nunėriau jau pirmąją sijono eilutę, tai šiandien prasidės didysis ratukinimas . kadangi yra konkreti data, kada norėčiau ją apsirengti, tikiuosi, susikaupsiu ir spėsiu nusinerti
ziurek dar ir mane aplenksi o tai man beliko rankoviu galai, o rankos nekyla pabaigti sekmes, jei kas neaisku, klausk drasiai, pasistengsiu paaiskinti
Labas mergytės-mezgėjytės, nerėjytės:)
Vos tik savaitgalį neužeini į SM , tai pirmadienį praleidi peržiūrėti GROŽIUS, pagyrimai visoms, o labai užstrigo La Perlos, ir Viluteee(ar taip parašiau), megztrukėlis su geliomis ant kaklo ir dirželiu.Šaunuolytes.
Geros naujos mezgimo savaites:)
Vos tik savaitgalį neužeini į SM , tai pirmadienį praleidi peržiūrėti GROŽIUS, pagyrimai visoms, o labai užstrigo La Perlos, ir Viluteee(ar taip parašiau), megztrukėlis su geliomis ant kaklo ir dirželiu.Šaunuolytes.
Geros naujos mezgimo savaites:)
QUOTE(La Perla @ 2008 02 24, 17:49)
nu tiesiog bravo tokia paprastutė bet kartu ir elegantiška. mūsų mokytoja sakydavo genialumas slypi paprastume. o dar tokią figūrytę turint. baltas pavydas apėmė. eisiu ant legmagic'o užlipt
QUOTE(Zuviukas:) @ 2008 02 25, 12:20)
Sveikutes
nava ir as jau pribaigiau suknyte. Ant pakabos aisku ji atrodo ne taip kaip galetu, bet kol kas mano neleidzia man jos uzsideti...
suknele
nava ir as jau pribaigiau suknyte. Ant pakabos aisku ji atrodo ne taip kaip galetu, bet kol kas mano neleidzia man jos uzsideti...
suknele
ogooo\
labai grazu
o jau spalvyte
o jau mezginio lygumas
tuoj ir as imsiu dryzuotas megzti nes supapavydejau
Abiem Žuviukui ir Viluteee pagiras žarščiau kitoje Mocheros temikeje, bet tikrai labai labai skirtingi darbai, apimtys, bet abu žavūs.Vienas rūbas iš pasakos apie pelenę,kitas iš pasakos apie gražią miesto moterį, nežinau ar yra tokia pasaka:))))