Įkraunama...
Įkraunama...

Sukneles megztos, nertos, derintos

La Perla Nu gražu thumbup.gif ,ką čia bepridursi ,o peikti tai tikrai tavo darbelių neišdrįstų niekas,nes jie verti tik didžiausių pagyrų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2008 02 24, 18:50)
La Perla Nu gražu thumbup.gif ,ką čia bepridursi ,o peikti tai tikrai tavo darbelių neišdrįstų niekas,nes jie verti tik didžiausių pagyrų  wub.gif

niu aaaaciu smile.gif zinai pirmas mano darbelis padarytas taip operatyviai, net pati stebiuosi lotuliukas.gif
Atsakyti
Balta palaidinė gal kas galėtų ir schemutę įdėti, arba parašyti kur ieškoti, seniau esu mačiusi o dabar nerandu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Karalaite28 @ 2008 02 24, 16:04)
Radau pagaliau thumbup.gif !!!!!!!!!!!!!!Pasirodo as ne toj temoj ieskojau tongue.gif
Kadangi toooki daikta nersiu pirma karta,gal galiu taves prasyti konsultaciju? blush2.gif
Kaip suprantu si suknute susideda is daliu?poto susiuti ja reik?ar cia as kazka netaip suprantu?jei nesunku gal gali paaiskinti nuo ko pradeti?

na va,is pacios juokas ima...visa diena studijuoju tavo mezgama suknele ir kuo toliau,tuo aiskiau viskas darosi lotuliukas.gif supratau kad reik nerti nuo tos juosteles kur kaspinelis veriasi :)kaip suprantu neri juosteles ilgi ir pasimatuoji kad butu kaip tik ant taves?O poto neri zemyn pagal tavo nurodyta schema?Teisingai?As labai atsiprasau kad tiek daug uzduodu klausimu,paprasciausiai cia mano pirmas darbas bus ir as labai noriu nusinerti sia suknele.... blush2.gif
Atsakyti
La Perla, labai grazu!! Paziurejau ir kitus darbelius, as be zado wub.gif Man gal ta juoda su juoda "pasuknele" graziausia blush2.gif O is kokiu siuliuku ir kiek laiko uztrunka procesas?
Atsakyti
QUOTE(eya @ 2008 02 24, 20:03)
La Perla, labai grazu!! Paziurejau ir kitus darbelius, as be zado wub.gif  Man gal ta juoda su juoda "pasuknele" graziausia blush2.gif  O is kokiu siuliuku ir kiek laiko uztrunka procesas?

aciu 4u.gif as viska neriuis Maxi medvilniniu siuliuku, o procesas uztrunka ivairiai: jeigu airisku nerimu - ilgiau, jei greiciau noriu rezultato - trumpiau. pvz ramuneliu suknute neriau nuo vasaros ir tik neseniai pabaigiau, o sita paskutine nuneriau per savaite...
Atsakyti
QUOTE(Karalaite28 @ 2008 02 24, 14:19)
Buk gera,jei gali,imesk....ziurejau rusu psl. bet ten nelabai supratau.Busiu labai dekinga blush2.gif

tikiuosi mergaites nesupyks , kad dar karta imesiu schemas ax.gif

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

taip as tas schemutes issifravau, gal tu kitaip nerti sugalvosi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jutute @ 2008 02 24, 19:16)
Balta palaidinė gal kas galėtų ir schemutę įdėti, arba parašyti kur ieškoti, seniau esu mačiusi o dabar nerandu... g.gif

jutute as turiu schema bet man paprasciau i emaila atsiusti arba parasyti:
1 eile: 4 stulpeliai su uzmetimu, 4 akys pynutes, 4 stulpeliai, 4 akys
2 eile: ten kur 4 pynutes akys ineri 8 stulpelius su uzmetimu (buvusius stulpelius praleidi) ir vel 8 stulpeliai su uzmetimu
3 eile: vel kartojam kaip pirma eile tik 4 stulpelius neriam i 2 eiles astuoniu stulpeliu viduri

ai, jei neaisku, galiu imesti i email 4u.gif

dovyda labai graziai gaunawsi pagal tavo issifruotas schemutes, as jomis pasinaudojau kriksto suknute nerdama 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 24 vasario 2008 - 20:25
QUOTE(Karalaite28 @ 2008 02 24, 20:50)
na va,is pacios juokas ima...visa diena studijuoju tavo mezgama suknele ir kuo toliau,tuo aiskiau viskas darosi  lotuliukas.gif supratau kad reik nerti nuo tos juosteles kur kaspinelis veriasi :)kaip suprantu neri juosteles ilgi ir pasimatuoji kad butu kaip tik ant taves?O poto neri zemyn pagal tavo nurodyta schema?Teisingai?As labai atsiprasau kad tiek daug uzduodu klausimu,paprasciausiai cia mano pirmas darbas bus ir as labai noriu nusinerti sia suknele.... blush2.gif

taip, pirmiausia juostele, paskui virsus is 2 daliu, prineriau is karto nuo juosteles, o paskui apacia sukneles..ratukais ratukais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(1RUGILE @ 2008 02 24, 18:57)
Ieškau vasarai prie jūros kokios tunikos doh.gif , galvoju gal šitoką reikėtų pasibandyt g.gif ?Ar pagelbėsi su shemom.O bėje jei sugalvočiau paplatinti į apačią ar gerai šis raštelis platėtų g.gif ?
Dovyda mirksiukas.gif , skaičiau kad ratukinimas einasi į pabaigą. Vajėzau kaip fainiai thumbup.gif .O aš va ardau ardau ardau.Nėra net nuotaikos rašyt.O ir maniškiai serga.Mažoji iš kosulių ir slogos neišlipa doh.gif .Dovyduk blush2.gif , jei ir neparašau kokį kartelį, tai nesupyk 4u.gif , bet paskaityti ir pasidžiaugti pas jus dažnai čia užeinu. Va kai tik ateis ūpas ir bus ką pasirodyt aš būtinai čia vėl užsuksiu

nieko nieko, Rugilyt ax.gif gi suprantu, kad ne supermamoj gyveni, turi kleckuciu sauniu thumbup.gif gydyk mazaja, o cia spesim kaip mat viska aptart, nunert, numegzt ir dar karta aptart lotuliukas.gif

as tai vasarai mastau apie ta suknia-tunika , nu man ji tokia visapusiska thumbup.gif

user posted image

o cia dar kelios neblogos tokios trumpos sukneles, kurios gali buti tunikomis lotuliukas.gif , gal tiks tau blush2.gif

La Perla superinis grozis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 24 vasario 2008 - 20:47
QUOTE(La Perla @ 2008 02 24, 20:45)
sveikute, as neriau ne sau o pagal uzsakyma, pasiulymai del pasijonio: silkiniai naktinukai, gali buti ivariu spalvu, jei ziurejai mano puslapyje yra juoda suknute tinkliuku nerta tai po ja as pasirengusi trumpa juoda trikotazine suknute  4u.gif

beje, parodyk savo suknute as lyg nemaciau..

Apžiūrėjau taviškes. nuostabūs darbai. tik va ta airiškoji juoda su naktinukais po ja, žinai atrodo panašiai kaip ir manoji (kalba eina apie pasuknelę, jeigu ką ax.gif ). tik gerumas tas, kad ji neaptempta, tai ir pasuknelė geriau guli
va čia man darbo pradžios pabaiga http://www.supermama...?...76560&st=12
tai čia dar pusė velnio
o va pati pabaiga su bandytu pasisiūti pamušalu iš atlaso http://www.supermama...?...6560&st=132
kaip matai vaizdas ne koks...
su nusipirkta trikotažine gal vėliau nufotografuosiu, jei ūpas bus... tik kad jos spalva mėlyna ir kažkaip pjaunas su tais mano "voriukais" g.gif ir mano "prabangią" figūrą išdarko kažkaip... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katuks @ 2008 02 24, 21:29)
Apžiūrėjau taviškes. nuostabūs darbai. tik va ta airiškoji juoda su naktinukais po ja, žinai atrodo panašiai kaip ir manoji (kalba eina apie pasuknelę, jeigu ką ax.gif ). tik gerumas tas, kad ji neaptempta, tai ir pasuknelė geriau guli
va čia man darbo pradžios pabaiga http://www.supermama...?...76560&st=12
tai čia dar pusė velnio
o va pati pabaiga su bandytu pasisiūti pamušalu iš atlaso http://www.supermama...?...6560&st=132
kaip matai vaizdas ne koks...
su nusipirkta trikotažine gal vėliau nufotografuosiu, jei ūpas bus... tik kad jos spalva mėlyna ir kažkaip pjaunas su tais mano "voriukais" g.gif ir mano "prabangią" figūrą išdarko kažkaip... biggrin.gif

po airiska juoda zinok siutas atlasinis pamusalas, pasuknele yra po tinkline juoda:)

su naktinukais atrodo gana neblogai, o tas atlasinis tikrai ne...
trikotazas "neslydineja" kunu kaip atlasas, turetu buti geriau.. o siaip tai tada gal reiktu pamusala tvirtinti prie visu siuliu.. g.gif
pati suknute tai superine tik su tais pamusalais kazka reikia mastyt g.gif
Atsakyti