QUOTE(Viliuteee @ 2008 02 24, 18:50)
La Perla Nu gražu ,ką čia bepridursi ,o peikti tai tikrai tavo darbelių neišdrįstų niekas,nes jie verti tik didžiausių pagyrų
niu aaaaciu zinai pirmas mano darbelis padarytas taip operatyviai, net pati stebiuosi
Balta palaidinė gal kas galėtų ir schemutę įdėti, arba parašyti kur ieškoti, seniau esu mačiusi o dabar nerandu...
QUOTE(Karalaite28 @ 2008 02 24, 16:04)
Radau pagaliau !!!!!!!!!!!!!!Pasirodo as ne toj temoj ieskojau
Kadangi toooki daikta nersiu pirma karta,gal galiu taves prasyti konsultaciju?
Kaip suprantu si suknute susideda is daliu?poto susiuti ja reik?ar cia as kazka netaip suprantu?jei nesunku gal gali paaiskinti nuo ko pradeti?
Kadangi toooki daikta nersiu pirma karta,gal galiu taves prasyti konsultaciju?
Kaip suprantu si suknute susideda is daliu?poto susiuti ja reik?ar cia as kazka netaip suprantu?jei nesunku gal gali paaiskinti nuo ko pradeti?
na va,is pacios juokas ima...visa diena studijuoju tavo mezgama suknele ir kuo toliau,tuo aiskiau viskas darosi supratau kad reik nerti nuo tos juosteles kur kaspinelis veriasi :)kaip suprantu neri juosteles ilgi ir pasimatuoji kad butu kaip tik ant taves?O poto neri zemyn pagal tavo nurodyta schema?Teisingai?As labai atsiprasau kad tiek daug uzduodu klausimu,paprasciausiai cia mano pirmas darbas bus ir as labai noriu nusinerti sia suknele....
QUOTE(eya @ 2008 02 24, 20:03)
La Perla, labai grazu!! Paziurejau ir kitus darbelius, as be zado Man gal ta juoda su juoda "pasuknele" graziausia O is kokiu siuliuku ir kiek laiko uztrunka procesas?
aciu as viska neriuis Maxi medvilniniu siuliuku, o procesas uztrunka ivairiai: jeigu airisku nerimu - ilgiau, jei greiciau noriu rezultato - trumpiau. pvz ramuneliu suknute neriau nuo vasaros ir tik neseniai pabaigiau, o sita paskutine nuneriau per savaite...
QUOTE(jutute @ 2008 02 24, 19:16)
Balta palaidinė gal kas galėtų ir schemutę įdėti, arba parašyti kur ieškoti, seniau esu mačiusi o dabar nerandu...
jutute as turiu schema bet man paprasciau i emaila atsiusti arba parasyti:
1 eile: 4 stulpeliai su uzmetimu, 4 akys pynutes, 4 stulpeliai, 4 akys
2 eile: ten kur 4 pynutes akys ineri 8 stulpelius su uzmetimu (buvusius stulpelius praleidi) ir vel 8 stulpeliai su uzmetimu
3 eile: vel kartojam kaip pirma eile tik 4 stulpelius neriam i 2 eiles astuoniu stulpeliu viduri
ai, jei neaisku, galiu imesti i email
dovyda labai graziai gaunawsi pagal tavo issifruotas schemutes, as jomis pasinaudojau kriksto suknute nerdama
QUOTE(Karalaite28 @ 2008 02 24, 20:50)
na va,is pacios juokas ima...visa diena studijuoju tavo mezgama suknele ir kuo toliau,tuo aiskiau viskas darosi supratau kad reik nerti nuo tos juosteles kur kaspinelis veriasi :)kaip suprantu neri juosteles ilgi ir pasimatuoji kad butu kaip tik ant taves?O poto neri zemyn pagal tavo nurodyta schema?Teisingai?As labai atsiprasau kad tiek daug uzduodu klausimu,paprasciausiai cia mano pirmas darbas bus ir as labai noriu nusinerti sia suknele....
taip, pirmiausia juostele, paskui virsus is 2 daliu, prineriau is karto nuo juosteles, o paskui apacia sukneles..ratukais ratukais
QUOTE(1RUGILE @ 2008 02 24, 18:57)
Ieškau vasarai prie jūros kokios tunikos , galvoju gal šitoką reikėtų pasibandyt ?Ar pagelbėsi su shemom.O bėje jei sugalvočiau paplatinti į apačią ar gerai šis raštelis platėtų ?
Dovyda , skaičiau kad ratukinimas einasi į pabaigą. Vajėzau kaip fainiai .O aš va ardau ardau ardau.Nėra net nuotaikos rašyt.O ir maniškiai serga.Mažoji iš kosulių ir slogos neišlipa .Dovyduk , jei ir neparašau kokį kartelį, tai nesupyk , bet paskaityti ir pasidžiaugti pas jus dažnai čia užeinu. Va kai tik ateis ūpas ir bus ką pasirodyt aš būtinai čia vėl užsuksiu
Dovyda , skaičiau kad ratukinimas einasi į pabaigą. Vajėzau kaip fainiai .O aš va ardau ardau ardau.Nėra net nuotaikos rašyt.O ir maniškiai serga.Mažoji iš kosulių ir slogos neišlipa .Dovyduk , jei ir neparašau kokį kartelį, tai nesupyk , bet paskaityti ir pasidžiaugti pas jus dažnai čia užeinu. Va kai tik ateis ūpas ir bus ką pasirodyt aš būtinai čia vėl užsuksiu
nieko nieko, Rugilyt gi suprantu, kad ne supermamoj gyveni, turi kleckuciu sauniu gydyk mazaja, o cia spesim kaip mat viska aptart, nunert, numegzt ir dar karta aptart
as tai vasarai mastau apie ta suknia-tunika , nu man ji tokia visapusiska
o cia dar kelios neblogos tokios trumpos sukneles, kurios gali buti tunikomis , gal tiks tau
La Perla superinis grozis
QUOTE(La Perla @ 2008 02 24, 20:45)
sveikute, as neriau ne sau o pagal uzsakyma, pasiulymai del pasijonio: silkiniai naktinukai, gali buti ivariu spalvu, jei ziurejai mano puslapyje yra juoda suknute tinkliuku nerta tai po ja as pasirengusi trumpa juoda trikotazine suknute
beje, parodyk savo suknute as lyg nemaciau..
beje, parodyk savo suknute as lyg nemaciau..
Apžiūrėjau taviškes. nuostabūs darbai. tik va ta airiškoji juoda su naktinukais po ja, žinai atrodo panašiai kaip ir manoji (kalba eina apie pasuknelę, jeigu ką ). tik gerumas tas, kad ji neaptempta, tai ir pasuknelė geriau guli
va čia man darbo pradžios pabaiga http://www.supermama...?...76560&st=12
tai čia dar pusė velnio
o va pati pabaiga su bandytu pasisiūti pamušalu iš atlaso http://www.supermama...?...6560&st=132
kaip matai vaizdas ne koks...
su nusipirkta trikotažine gal vėliau nufotografuosiu, jei ūpas bus... tik kad jos spalva mėlyna ir kažkaip pjaunas su tais mano "voriukais" ir mano "prabangią" figūrą išdarko kažkaip...
QUOTE(katuks @ 2008 02 24, 21:29)
Apžiūrėjau taviškes. nuostabūs darbai. tik va ta airiškoji juoda su naktinukais po ja, žinai atrodo panašiai kaip ir manoji (kalba eina apie pasuknelę, jeigu ką ). tik gerumas tas, kad ji neaptempta, tai ir pasuknelė geriau guli
tai čia dar pusė velnio
o va pati pabaiga su bandytu pasisiūti pamušalu iš atlaso http://www.supermama...?...6560&st=132
su nusipirkta trikotažine gal vėliau nufotografuosiu, jei ūpas bus... tik kad jos spalva mėlyna ir kažkaip pjaunas su tais mano "voriukais" ir mano "prabangią" figūrą išdarko kažkaip...
tai čia dar pusė velnio
po airiska juoda zinok siutas atlasinis pamusalas, pasuknele yra po tinkline juoda:)
su naktinukais atrodo gana neblogai, o tas atlasinis tikrai ne...
trikotazas "neslydineja" kunu kaip atlasas, turetu buti geriau.. o siaip tai tada gal reiktu pamusala tvirtinti prie visu siuliu..
pati suknute tai superine tik su tais pamusalais kazka reikia mastyt