Įkraunama...
Įkraunama...

Sukneles megztos, nertos, derintos

QUOTE(dovyda @ 2008 02 24, 03:08)
cia visai ne ta suknele mirksiukas.gif pilkaja, kur tu nori, as neriu vis dar ir praeitoje temoje sudejau visas schemutes, tikrai yra  ax.gif jei nerasi, imesiu ryt vel bigsmile.gif man sitos suknute beliko nunert tik rankoviu galai wub.gif

Radau pagaliau thumbup.gif !!!!!!!!!!!!!!Pasirodo as ne toj temoj ieskojau tongue.gif
Kadangi toooki daikta nersiu pirma karta,gal galiu taves prasyti konsultaciju? blush2.gif
Kaip suprantu si suknute susideda is daliu?poto susiuti ja reik?ar cia as kazka netaip suprantu?jei nesunku gal gali paaiskinti nuo ko pradeti?
Atsakyti
labai džiaugiuosi,kad patiko 4u.gif
Atsakyti
rodau savo darbeli:
user posted image

girkit, peikit ax.gif
Atsakyti
[quote=La Perla,2008 02 24, 16:49]

As tik giriu smile.gif Labai grazi suknute! Tavo visos suknutes grazios bigsmile.gif
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
La Perla

nuostabi suknyte thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif beje kaip ir visos kitos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norali: 24 vasario 2008 - 16:28
QUOTE(janike1 @ 2008 02 24, 16:20)

As tik giriu  smile.gif Labai grazi suknute! Tavo visos suknutes grazios bigsmile.gif
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

QUOTE(norali @ 2008 02 24, 16:28)
La Perla

nuostabi suknyte thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif beje kaip ir visos kitos wub.gif

labai aciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 24 vasario 2008 - 16:44
QUOTE(La Perla @ 2008 02 24, 15:49)
rodau savo darbeli:
girkit, peikit  ax.gif

Wau koks gražumas wub.gif Kur jau čia peiksi.... biggrin.gif
Atsakyti
La Perla mirksiukas.gif kaip visada žavu wub.gif . Be žodžių thumbup.gif .Tobula ir psio thumbup.gif .Kaip suprantu ji čia nerta g.gif .Gal gali pasidalinti shemute blush2.gif .Jaučiu neblogai neriasi g.gif , raštelis iš pažiūros atordo labai paprastas blush2.gif .Ieškau vasarai prie jūros kokios tunikos doh.gif , galvoju gal šitoką reikėtų pasibandyt g.gif ?Ar pagelbėsi su shemom.O bėje jei sugalvočiau paplatinti į apačią ar gerai šis raštelis platėtų g.gif ?
Dovyda mirksiukas.gif , skaičiau kad ratukinimas einasi į pabaigą. Vajėzau kaip fainiai thumbup.gif .O aš va ardau ardau ardau.Nėra net nuotaikos rašyt.O ir maniškiai serga.Mažoji iš kosulių ir slogos neišlipa doh.gif .Dovyduk blush2.gif , jei ir neparašau kokį kartelį, tai nesupyk 4u.gif , bet paskaityti ir pasidžiaugti pas jus dažnai čia užeinu. Va kai tik ateis ūpas ir bus ką pasirodyt aš būtinai čia vėl užsuksiu wub.gif .
Atsakyti
La Perla, labai gražu! Kaip visada... O raštelis man rodos, kaip tos kvadraciukines bliuzeles rankovių, ar ne?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žiogienė @ 2008 02 24, 17:05)
Wau koks gražumas wub.gif Kur jau čia peiksi.... biggrin.gif

aciu 4u.gif
QUOTE(1RUGILE @ 2008 02 24, 17:57)
La Perla mirksiukas.gif  kaip visada žavu wub.gif . Be žodžių thumbup.gif .Tobula ir psio thumbup.gif .Kaip suprantu ji čia nerta g.gif .Gal gali pasidalinti shemute blush2.gif .Jaučiu neblogai neriasi g.gif , raštelis iš pažiūros atordo labai paprastas blush2.gif .Ieškau vasarai prie jūros kokios tunikos doh.gif , galvoju gal šitoką reikėtų pasibandyt g.gif ?Ar pagelbėsi su shemom.O bėje jei sugalvočiau paplatinti į apačią ar gerai šis raštelis platėtų g.gif ?

aciu tu musu israiskingoji smile.gif scehmutes buvau radusi dvi: viena cia SM, kita pas rusaites. pasirinkau rusaiciu, nes panerus pasirode graziau blush2.gif be abejones galesiu pasidalinti. as platinau, labai neblogai pavyksta, o0 siaip virsutine dalis ir rankoves nertos smulkesniu, apatine dalis - stambesniu rastu:)

QUOTE(bielra @ 2008 02 24, 18:14)
La Perla, labai gražu! Kaip visada... O raštelis man rodos, kaip tos kvadraciukines bliuzeles rankovių, ar ne?

sveika,
aciu uz pagyras smile.gif aha rastelis sitas smile.gif
Atsakyti
La Perla nuostabu. Ypač prie juodų plaukučių wub.gif
o man aktualus klausimas... ar žadi nešioti be jokios pasuknelės? o jeigu su, tai kokios idėjos? nes aš vis dar saviškei nerandu... pirkausi dėvėtuose rūbeliuose tokia trikotažinę aptemptą suknutę, tai gerai, nebesirauko, bet spalva kažko netinka... jau ir pati suknia manęs nedžiugina verysad.gif galvoju, gal parduoti....
Atsakyti
QUOTE(katuks @ 2008 02 24, 18:42)
La Perla nuostabu. Ypač prie juodų plaukučių  wub.gif
o man aktualus klausimas... ar žadi nešioti be jokios pasuknelės? o jeigu su, tai kokios idėjos? nes aš vis dar saviškei nerandu... pirkausi dėvėtuose rūbeliuose tokia trikotažinę aptemptą suknutę, tai gerai, nebesirauko, bet spalva kažko netinka... jau ir pati suknia manęs nedžiugina verysad.gif  galvoju, gal parduoti....

sveikute, as neriau ne sau o pagal uzsakyma, pasiulymai del pasijonio: silkiniai naktinukai, gali buti ivariu spalvu, jei ziurejai mano puslapyje yra juoda suknute tinkliuku nerta tai po ja as pasirengusi trumpa juoda trikotazine suknute 4u.gif

beje, parodyk savo suknute as lyg nemaciau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 24 vasario 2008 - 18:48