Įkraunama...
Įkraunama...

Sukneles megztos, nertos, derintos

Dorin - labai labai grazus tavo sarafanas - tobulas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(everesta @ 2008 02 22, 23:00)
nagi merginos sakykit savo nuopmone apie sia suknele. pardejau nerti ir kazkaip suabejojau  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif  ar ji man tiks ir  kaip atrodys
user posted image

man tai sita superine, labai labai grazi... wub.gif esu pagalvojus apie ja, na bet jo tokia labai jau progine drinks_cheers.gif o kodel turetu netikti? g.gif tiks thumbup.gif na jei taip labai abejoji, tai siusk savo nuotraukas, mes tave nuziuresim kritiskai ir pasakysim lotuliukas.gif bet manau turetu tikti, ruba galima prisiderinti prie turimu formu mirksiukas.gif

gal...schemutes turi? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 23 vasario 2008 - 10:03
tirai taip sios sukneles noriu ne siaip kazdien nesioti lotuliukas.gif , o sventei. Schemutes turiu siokias tokias, jei tikrai reikia idesiu veliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dorin @ 2008 02 22, 21:23)
... tik va dabar galvoju, ar neisisedes man jo uzpakalis..

Sarafanas platokas, tai sėsdama gali kilstelėt, ar net visai pakelt... o kai šiek tiek išsisėdės - teks arba skalbt, arba padrėkint, pagarint.
QUOTE(everesta @ 2008 02 22, 23:00)
nagi merginos sakykit savo nuopmone apie sia suknele. pardejau nerti ir kazkaip suabejojau  ar ji man tiks ir  kaip atrodys

Vat kai pasirodysi, tada ir pasakysim ar tinka, o kad graži - tai tikrai thumbup.gif
Atsakyti
Dorin mirksiukas.gif , labai labai gražus sarafanas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .Juodai dailiai atrodo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .Super thumbup.gif thumbup.gif .Man labai labai patiko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .
Atsakyti
Sveikos mergytes,
Gal kas turit mezgimo schema sios suknutes?Laaaabai patiko...
Suknute
Atsakyti
QUOTE(Karalaite28 @ 2008 02 23, 13:04)
Sveikos mergytes,
Gal kas turit mezgimo schema sios suknutes?Laaaabai patiko...
Suknute

o tu nepatingek pasivartyti 1 temele anksciau mirksiukas.gif as ten viska esu sudejusi
Atsakyti
DORIN,labai puikiai pavyko! Labai graziai atrodai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2008 02 23, 14:40)
o tu nepatingek pasivartyti 1 temele anksciau  mirksiukas.gif as ten viska esu sudejusi

as netingiu ir varciau ir radau tik si aprasyma ir noreciau patikslinti ar sita schema?
user posted image
Atsakyti
Karalaite28, cia sios sukneles rusaiciu forumas, ten visa reikiama info
http://forum.knittin...showtopic=38285
Atsakyti
QUOTE(everesta @ 2008 02 23, 19:28)
Karalaite28, cia sios sukneles rusaiciu forumas, ten visa reikiama info
http://forum.knittin...showtopic=38285

jetau kaip aciu,imk 4u.gif tikrai labai esu dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dorin @ 2008 02 22, 13:11)
Aciu uz pagyrimus. Mezgiau is italiskos pusvilnes (B. B. B balmy), pirkau Casa Lanoje, 50g berods 6lt, tai sunaudojau beveik 14 kamuoliuku, mezgiau virbalais nr. 5.

Dorin, super darbelis thumbup.gif mirksiukas.gif
mane tai labai sudomino, net akis susiskaiciavau ir siulu jau turiu, bet nzn ar uzteks. todel labai noriu suzinot, koks tu siuliuku metrazas is kuriu mezgei?

is anksto aciu uz atsakyma blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo besyte: 23 vasario 2008 - 20:39