Įkraunama...
Įkraunama...

Sukneles megztos, nertos, derintos

dorin, labai labai grazu!
Atsakyti
Dorin labai grazu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dorin thumbup.gif
tavo daug gražesnis už originalą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dorin @ 2008 02 22, 10:54)
Na pasirodysiu ir as savaji serafana  ax.gif Tik atsiprasau uz nuotraukos kokybe, labai tamsu, tai neiseina graziai nufotografuoti  doh.gif

Cia originalas:
user posted image

Cia manasis:
user posted image

Wau, labai gražus wub.gif Iš kokių siūlų mezgei ir kiek sunaudojai?
Atsakyti
QUOTE(Žiogienė @ 2008 02 22, 14:03)
Wau, labai gražus wub.gif Iš kokių siūlų mezgei ir kiek sunaudojai?

Aciu uz pagyrimus. Mezgiau is italiskos pusvilnes (B. B. B balmy), pirkau Casa Lanoje, 50g berods 6lt, tai sunaudojau beveik 14 kamuoliuku, mezgiau virbalais nr. 5.
Atsakyti
dorin puikiai, atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Dorin , prisidedu pri visu sveikinimu - saunuole !!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Man irgi tavo versija grazesne uz originala 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dorin @ 2008 02 22, 11:54)
Na pasirodysiu ir as savaji serafana  ax.gif Tik atsiprasau uz nuotraukos kokybe, labai tamsu, tai neiseina graziai nufotografuoti  doh.gif

Cia manasis:
user posted image

labi grazus sarafanasuser posted image
Atsakyti
QUOTE(dorin @ 2008 02 22, 10:54)

Cia originalas:
user posted image

Cia manasis:
user posted image

originalas pries tavaji visai nublanko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir sarafanas ir mergicka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nu tikrai nesitikejau tiek graziu ivertinimu, aciu visoms. Tiesa sakant, tai ir as esu patenkinta siuo darbeliu, labai smagus toks nesioti, tik va dabar galvoju, ar neisisedes man jo uzpakalis.. Mama sako pamusala det, nu bet jau ir taip storokas tas serafanas, tai jeigu dar pamusala isiut tai isvis...
Atsakyti
QUOTE(dorin @ 2008 02 22, 21:23)
dabar galvoju, ar neisisedes man jo uzpakalis.. Mama sako pamusala det, nu bet jau ir taip storokas tas serafanas, tai jeigu dar pamusala isiut tai isvis...

Labai grazu, sveikinu thumbup.gif drinks_cheers.gif O gal neissisedes, gi nera toks labai aptemptas? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eya: 22 vasario 2008 - 21:00
nagi merginos sakykit savo nuopmone apie sia suknele. pardejau nerti ir kazkaip suabejojau g.gif g.gif g.gif g.gif ar ji man tiks ir kaip atrodys
user posted image
user posted image
Atsakyti