Koks madingas būtų toks švarkelis.Labai dailus
QUOTE(Rife @ 2008 02 21, 17:55)
\
Siūlai vadinasi "Narciz". Jie labai gražiai blizga ir yra 2 kartus storesni už Maxi.
O siūlai Yarnart summer man nelabai patiko. Jie tysta ir blizgusis siūlas visur kimba. Numezgiau pusę bliuskutės ir nežinau ką toliau daryti.
Siūlai vadinasi "Narciz". Jie labai gražiai blizga ir yra 2 kartus storesni už Maxi.
O siūlai Yarnart summer man nelabai patiko. Jie tysta ir blizgusis siūlas visur kimba. Numezgiau pusę bliuskutės ir nežinau ką toliau daryti.
Kažin, pas mus tokių turbūt nėra prieš porą dienų buvau parduotuvėje, nemačiau reiks šiandien vakare palėkt iki parduotuvės ir pakalusinėt pardavėjų.''Narciz'' ko gero rusiški , o sudėtis kokia? ''YARNANT SUMMER" man tai visai nieko, nėriau porą bliuskių ir tuniką, žadu dar sesei vieną nert, kai įpratau ,lyg tas siūliukas ir nebekibo.
QUOTE(dorin @ 2008 02 22, 11:54)
Na pasirodysiu ir as savaji serafana Tik atsiprasau uz nuotraukos kokybe, labai tamsu, tai neiseina graziai nufotografuoti
labai liuksiškai pavyko Aš sužavėta Ar čia tas kur svarstei kurį megzt ar šį ar kitą kinietišką?
QUOTE(bielra @ 2008 02 22, 11:59)
Jėga! Liuks!
Aciu
Papildyta:
QUOTE(neringata @ 2008 02 22, 12:04)
labai liuksiškai pavyko Aš sužavėta Ar čia tas kur svarstei kurį megzt ar šį ar kitą kinietišką?
Dekui uz ivertinima. Taip, cia tas pats, kur svarsciau megzt ar ne. Na, kakla siek tiek mazesni dariau, ne toki statu..Bet siaip nesiojasi labai smagiai Aciu visoms, kurios padejo patardamos
[quote=dorin,2008 02 22, 11:54]
Na pasirodysiu ir as savaji serafana Tik atsiprasau uz nuotraukos kokybe, labai tamsu, tai neiseina graziai nufotografuoti
Labai gražus, atrodo geriau nei kataloge.Šaunuolė
Labai gražus, atrodo geriau nei kataloge.Šaunuolė
Dorin, labai šaunus darbelis, o dar ant tokios manekenės...tai išvis nepakartojama
dorin
Labai labai graziai gavosi, verta buvo megzt
Labai labai graziai gavosi, verta buvo megzt