Įkraunama...
Įkraunama...

Sukneles megztos, nertos, derintos

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Koks madingas būtų toks švarkelis.Labai dailus
Atsakyti
QUOTE(Rife @ 2008 02 21, 17:55)
\

Siūlai vadinasi "Narciz". Jie labai gražiai blizga ir yra 2 kartus storesni už Maxi.
O siūlai Yarnart summer man nelabai patiko. Jie tysta ir blizgusis siūlas visur kimba. Numezgiau pusę bliuskutės ir nežinau ką toliau daryti.

Kažin, pas mus tokių turbūt nėra g.gif prieš porą dienų buvau parduotuvėje, nemačiau schmoll.gif reiks šiandien vakare palėkt iki parduotuvės ir pakalusinėt pardavėjų.''Narciz'' ko gero rusiški , o sudėtis kokia? ''YARNANT SUMMER" man tai visai nieko, nėriau porą bliuskių ir tuniką, žadu dar sesei vieną nert, kai įpratau ,lyg tas siūliukas ir nebekibo.
Atsakyti
Na pasirodysiu ir as savaji serafana ax.gif Tik atsiprasau uz nuotraukos kokybe, labai tamsu, tai neiseina graziai nufotografuoti doh.gif

Cia originalas:
user posted image

Cia manasis:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dorin @ 2008 02 22, 10:54)
Na pasirodysiu ir as savaji serafana  ax.gif Tik atsiprasau uz nuotraukos kokybe, labai tamsu, tai neiseina graziai nufotografuoti  doh.gif

Cia originalas:
user posted image

Cia manasis:
user posted image

Jėga! Liuks! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dorin @ 2008 02 22, 11:54)
Na pasirodysiu ir as savaji serafana  ax.gif Tik atsiprasau uz nuotraukos kokybe, labai tamsu, tai neiseina graziai nufotografuoti  doh.gif

labai liuksiškai pavyko thumbup.gif Aš sužavėta wub.gif Ar čia tas kur svarstei kurį megzt ar šį ar kitą kinietišką?
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2008 02 22, 11:59)
Jėga! Liuks!  4u.gif

Aciu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(neringata @ 2008 02 22, 12:04)
labai liuksiškai pavyko thumbup.gif Aš sužavėta wub.gif Ar čia tas kur svarstei kurį megzt ar šį ar kitą kinietišką?

Dekui uz ivertinima. Taip, cia tas pats, kur svarsciau megzt ar ne. Na, kakla siek tiek mazesni dariau, ne toki statu..Bet siaip nesiojasi labai smagiai smile.gif Aciu visoms, kurios padejo patardamos 4u.gif
Atsakyti
[quote=dorin,2008 02 22, 11:54]
Na pasirodysiu ir as savaji serafana ax.gif Tik atsiprasau uz nuotraukos kokybe, labai tamsu, tai neiseina graziai nufotografuoti doh.gif

Labai gražus, atrodo geriau nei kataloge.Šaunuolė smile.gif
Atsakyti
[quote=dorin,2008 02 22, 11:54]

thumbup.gif Šaunuolė,labai gražus darbukas.
Atsakyti
Dorin, labai šaunus darbelis, o dar ant tokios manekenės...tai išvis nepakartojama thumbup.gif
Atsakyti
dorin
Labai labai graziai gavosi, verta buvo megzt 4u.gif smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aciu labai visoms uz grazius ivertinimus. Miela wub.gif
Atsakyti