Nugis ačiū ačiū visoms
Dėl rankovių: taip, Ingriduska, manau, kad jos truputį per daug išimtos. Mezgiau pagal schemą, kadangi tai pirmasis mano rankovių išėmimas vašeliu. galvojau perdaryti, bet nunėrusi vieną rankovytę ir prisiuvusi, pamaniau, kad visai nieko, tik neaišku, ar prisiuvus abi netrauks. bet
galėsiu pataisyti, jeigu ką.
Rankovės neilgos, iki alkūnės kažkur. jeigu palikti be rankovių, reikėtų taisyti, nes tada tai tikrai per daug išimtos. o rankovės neriamos dėl eilinių kompleksų, manau, kad mano rankos per storos ir pečiai per platūs nešioti be renkovių. tai va.
Pamušalas tikrai bus, be jo nebent prieš vyrą galiu pasistaipyti
kokios spalvos, neapsisprendžiu. man labai gražu raudona, bet tai progai kuriai bandžiau nertis, bus per daug iššaukiamai, todėl buvo apsistota ties juodu atlasiniu, kad gražiai blizgėtų. o dabar galvoju gal imti tokį sodriai mėlyną
. dar gražu ir baltas, toks kontrastas... bet kadangi aš pati ir siuvu, tai galbūt pasisiūsiu keletą ir taikysiu prie progų
Juk įmanoma, ar nelabai...
oi, Zinule, kai paskaičiau pagyras figūrai, tai pasijutau devintam dangui.... iš tiesų nesu idealios figūros savininkė, tiesiog taip sėkmingai atsistojau
bet myliu save, kokia esu ir tiek. tiesiog pradedant nerti idėja nebuvo aptempta...
o raštelis labai labai paprastas ir lengvas (man tai voriukus primena...) buvau jau įdėjus, bet tingiu ieškoti kur, tai gal nieks nesupyks, jei įmesiu dar kartą
Lusasita labai gražutis daiktelis, ir kaip suknia ir kaip tunika.
Vigilyte, man patinka tavo pynės