Įkraunama...
Įkraunama...

Sukneles megztos, nertos, derintos

QUOTE(Žiogienė @ 2008 02 05, 16:26)
Turbūt šita user posted image
Papildyta:
user posted image

Ačiux, šitą pavyzdėlį mačiau 4u.gif Bet čia sijonukas, o mano matytoje nuotraukytėje buvo suknutė. Bet kokiu atveju ačiū, jei nesulauksiu daugiau pasiūlymų, kaip galima gražiai apnerti suknelės apačią, banysiu kurpti iš šio paveikslėlio mirksiukas.gif
Atsakyti
Radau graziai apnerta suknia 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2008 02 05, 23:29)

Patiko karoliuku ikomponavimas, ir ta skaisti skaisti spalva smile.gif

Grazaus silueto suknike. Pasirodyk su kokiais ilgaauliais, a mirksiukas.gif

QUOTE(katuks @ 2008 02 06, 13:23)
user posted image

Grazu. Toks kiauras rasteliukas ax.gif ir be pamusaliuko ji tokia seraliui rolleyes.gif T.y. erotiska. Labai.

PS moteros visokios grazios, jei tik jos mano, kad joms TAI (didele/maza krutine, pilvukas/uzpakaliukas/slaunys suteikia sarmo, va

QUOTE(Lusasita @ 2008 02 06, 13:35)
user posted image
siaip man ji kaip tunika labiau prie sirdies  blush2.gif

Beautiful wub.gif

Pasirodyk, kaip tiaaa tunikiskai atrodo, a?
Atsakyti
nugi su kelnem lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(katuks @ 2008 02 06, 12:23)
Kadangi įpatingai sunku save nufotografuoti, neteiskit ir už kokybę.
tai va. siūlai tai 90% viskozė ir 10% liurekso. per aštrūs. bet kandžiojasi tik kol užsitempi ant savęs. Raštas per daug elastingas. manau, kad per daug aptempia užpakalį ir pilvą. kaip manot?
Dar bus rankovytės, tik nežinau kokio ilgio....
Sory už nuotraukų dydį. dar neišmokau sumažinti  blush2.gif

super super...labai grazu
aptemptas uzpakaliukas ir pilukas man amzinai skaudi tema, bet kadangi paziuriu kad ant kitu graziai atrodo tai manau kad nera ko kompleksuot ir man drinks_cheers.gif
rastas labai tinkamas
pamusaliuko man cia noretusi raudono
o koks bus?

QUOTE(Lusasita @ 2008 02 06, 12:35)
labai grazios suknytes thumbup.gif  ir raudona ir juoda  thumbup.gif
cia is to pavydo ( lietuvisko  lotuliukas.gif )
user posted image
siaip man ji kaip tunika labiau prie sirdies  blush2.gif

vajetus as be zodziu
kada jus viska spejat
Atsakyti
įmetu savo paskutinį darbą,mezgiau kaip megztinuką, bet ilgis kaip tunikos arba trumpos suknutės,o palyginus į ilgį, tai tikrai sueitų už suknę, žodžiu gal tai nebus eterio teršimas blush2.gif

user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

o jau jūsų darbeliai visi ir raudona ir juoda alia tuniką, ir kiauraraštinė , man beje ji irgi ir be rankovių super wub.gif 4u.gif
Atsakyti
N E R E A L U čia man viskas wub.gif
tik atsiverčiu šitą temą ir mintys tik sukasi apie sukneles wub.gif noooooriuuuuu. O dar megztinuko nebaigiau doh.gif
Atsakyti
Nugis ačiū ačiū visoms hi.gif
Dėl rankovių: taip, Ingriduska, manau, kad jos truputį per daug išimtos. Mezgiau pagal schemą, kadangi tai pirmasis mano rankovių išėmimas vašeliu. galvojau perdaryti, bet nunėrusi vieną rankovytę ir prisiuvusi, pamaniau, kad visai nieko, tik neaišku, ar prisiuvus abi netrauks. bet ax.gif galėsiu pataisyti, jeigu ką.
Rankovės neilgos, iki alkūnės kažkur. jeigu palikti be rankovių, reikėtų taisyti, nes tada tai tikrai per daug išimtos. o rankovės neriamos dėl eilinių kompleksų, manau, kad mano rankos per storos ir pečiai per platūs nešioti be renkovių. tai va.
Pamušalas tikrai bus, be jo nebent prieš vyrą galiu pasistaipyti blush2.gif kokios spalvos, neapsisprendžiu. man labai gražu raudona, bet tai progai kuriai bandžiau nertis, bus per daug iššaukiamai, todėl buvo apsistota ties juodu atlasiniu, kad gražiai blizgėtų. o dabar galvoju gal imti tokį sodriai mėlyną g.gif . dar gražu ir baltas, toks kontrastas... bet kadangi aš pati ir siuvu, tai galbūt pasisiūsiu keletą ir taikysiu prie progų tongue.gif Juk įmanoma, ar nelabai...
oi, Zinule, kai paskaičiau pagyras figūrai, tai pasijutau devintam dangui.... iš tiesų nesu idealios figūros savininkė, tiesiog taip sėkmingai atsistojau biggrin.gif bet myliu save, kokia esu ir tiek. tiesiog pradedant nerti idėja nebuvo aptempta...
o raštelis labai labai paprastas ir lengvas (man tai voriukus primena...) buvau jau įdėjus, bet tingiu ieškoti kur, tai gal nieks nesupyks, jei įmesiu dar kartą
user posted image
Lusasita labai gražutis daiktelis, ir kaip suknia ir kaip tunika. 4u.gif
Vigilyte, man patinka tavo pynės 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
siandien as jau apsiredzius savo suknia... smile.gif Kai vakar pagarinau, ji issitempe i ilgi, truputi supanikavau, bet atrodo, kad viskas normaliai. Zodziu, jauciuos gerai smile.gif
Po naktiniu prisimatavimu sove galvon, kad labai kazko truksta ant krutines, gal kokio blyno smile.gif, papuosalu nieko nepritaikiau, tai puoliau nerti gele. Bet.... siandien ryt sviezia galva pergalvojau, kad ji per daug issaukianciai atrodys i darba, ir isejau be nieko smile.gif Ateity ka nors dar sugalvosim smile.gif
user posted image
user posted image
va kaip cia kazko truksta smile.gif user posted image
naktine gele user posted image
Atsakyti
Mate, nuostabus sarafaniukas.Svarbu yra fainas rūbas, o aksesuarus jau kaip nors prisitaikysi.Šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IevaP: 07 vasario 2008 - 10:11
oj, mate, koki grozi prinerei thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

Aš irgi noriu pasirodyti.Sarafaniukas iš senų pusvilnės siūlų.Pagyvinimui įsisegiau veltininę sagę.Dar tinka ir sunkūs karoliai.
Atsakyti