QUOTE(niuma @ 2008 02 20, 20:38)
eferika, dailutė, minkštutė, šiltutė margutė Gražus darbelis O kokie siūliukai čia? Kokia sudėtis? Labai spalvytė patinka
ačiū. iš tiesų pati nesitikėjau, kad patiks net man pačiai, nes siūlus ne pati rinkausi, dovanų gavau o siūlai čia buvo deLUX Linate Angora, 500 ar 550 m metražo, nepamenu, 70 proc mocherio. sumezgiau beveik 2,5 matkutės (apyklaklei suėjo daugiau nei vienai rankovei )
QUOTE(Akire3 @ 2008 02 20, 22:55)
kaip graziai 'susidryzinai', ir juosmenukas graziai padarytas. ir mane siulai sudomino.
o as mezgu is moheros ne tai tunika, ne tai ilga megztini. taip greit priekis ir nugara nusimezge, o ties rankovem taip sustojau....ir paskendau apmastymuose, ilgu nenoriu, trumpu nenusprendziu ar iki alkuniu ar zemiau, nes pats mezginys dupce dengs. o pabaigai noriu prieki isardyt, nes padariau per gilia iskirpte, bet dar vis kenciu - tipo apmegsiu placiau, kokius 5 cm krasta.tai taip ir stovi, o liko tiek nedaug....
dar aisku prisideda vaikai sergantys, nuo ranku nelipa...
ir dar apsiemiau broliui Ktu matke issprest, o tai atima mezgimo laika. tai kol kas tik svajoju, o eilej dar kiek noruuuuuuuuu
issiliejau
o as mezgu is moheros ne tai tunika, ne tai ilga megztini. taip greit priekis ir nugara nusimezge, o ties rankovem taip sustojau....ir paskendau apmastymuose, ilgu nenoriu, trumpu nenusprendziu ar iki alkuniu ar zemiau, nes pats mezginys dupce dengs. o pabaigai noriu prieki isardyt, nes padariau per gilia iskirpte, bet dar vis kenciu - tipo apmegsiu placiau, kokius 5 cm krasta.tai taip ir stovi, o liko tiek nedaug....
dar aisku prisideda vaikai sergantys, nuo ranku nelipa...
ir dar apsiemiau broliui Ktu matke issprest, o tai atima mezgimo laika. tai kol kas tik svajoju, o eilej dar kiek noruuuuuuuuu
issiliejau
tie dryžiai taip jau išsimezgė, man nesikišant juokinga buvo, kai vakar kolegė darbe išpūtusi akis klausėsi, kad tokių siūlų būna ir nieko aš specialiai nedėliojau o viršininkė buvo beklausianti, iš kur pirkau tokią suknelę
akire3, linkiu, kad įkvėpimas kuo greičiau sugrįžtų arba aplankytų išganinga idėja dėl rankovių ir apykaklės
pvz man idėja dėl suknelės apyklaklės kilo visai netikėtai: iš pradžių nusimezgiau rankovę, kurią per staigiai išplatinau ir negražiai atrodė. jos neardžiau, tiesiog mėtėsi šalia. paskui kai nusimezgiau jau tinkamą rankovę, prisidaigsčiau pasižiūrėti ar viskas gerai ir tą išbrokuotą rankovę tiesiog užmečiau ant kaklo, kad susidarytų daugmaž bendras vaizdas. ir labai patiko mintis, kad apykaklės dryžiai eitų vertikaliai, o ne horizontaliai kaip visoje suknelėje
o paskui iš tos brokuotos rankovės padariau savo šuneliui super megztinuką
Papildyta:
QUOTE(dovyda @ 2008 02 21, 02:39)
ačiū man tokie dryžiai buvo malonus atradimas