Įkraunama...
Įkraunama...

Sukneles megztos, nertos, derintos

Gal kas nors patars, kaip nerti suknelę, jei raštas nesiplatina. Jei nersiu plačią, bus kaip maišas, jei per klubus kaip tik - nepaeisiu. Gal praskiepas išgelbėtų? Bet, neriant pirmyn - atgal, o po to aplinkui skirsis raštas. g.gif unsure.gif
Atsakyti
dovyda būtent tos juodos suknutės apačios rašto ir ieškojau doh.gif Bet jau apnėriau suknelę kitu raštu, nu neardysiu gi dabar doh.gif

Ačiū, išsisaugosiu ir turėsiu kitam darbeliui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2008 02 19, 11:02)
Matyt per tiek laiko kol ja neriau persidave mano negatyvi nuotaika, buciau sau nerusi, tai senai buciau i kampa nutrenkusi.. Viskas bus gerai! Kai prades nesioti, tada ir ivertins...  ax.gif

sveika, senokai matyta bigsmile.gif
beje as irgi is tu, kas mano jog nuotaika persiduoda rankomis gamintam drabuziui ax.gif beje suknute labai grazi ax.gif
Atsakyti
Gelbekit,darbstuoles cool.gif
Na,labai jau grazi si suknike...
O rastelio niekaip nerandu.....
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2008 02 19, 19:33)
user posted image

o dieve koks grozissssssss blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2008 02 19, 18:33)
user posted image

Ristina, o tu nekopijuok, sukurk kazka savo 4u.gif
arba susirask apvalios megztos staltieses rasteli ir megzk pagal ji, juk negrazu dvi nuotakos identiskais drabuziais ax.gif
Nuotakos privalo buti isskirtines wub.gif
Atsakyti
tai kad noriu tos sukneles raudonos,ir bent sijono tokiu rastu....
Papildyta:
user posted image
susiradau toki rasteli,bet jis istisai plateja...
Na,daug galvu,geriau nei viena,gal kuri kur nors pamatysit,sukneles rasteli
Atsakyti
QUOTE(Giedrutia @ 2008 02 19, 16:15)
Gal kas nors patars, kaip nerti suknelę, jei raštas nesiplatina. Jei nersiu plačią, bus kaip maišas, jei per klubus kaip tik - nepaeisiu. Gal praskiepas išgelbėtų? Bet, neriant pirmyn - atgal, o po to aplinkui skirsis raštas. g.gif   unsure.gif

o nenori ideti tokius intarpus kuriuos galima platinti kaip pvz tos pilkosios suknutes kur dovyda neria?
jei parodytum modeliuka, gal pavyktu padeti surasti sprendima (nes neaisku ar tu nori jos platejancios, ar apgulancios figura tiesesnes)
Papildyta:
QUOTE(Ristina @ 2008 02 19, 19:02)
tai kad noriu tos sukneles raudonos,ir bent sijono tokiu rastu....

lauksim tavo raudonos ax.gif pas Mijute nebandei klaust rastelio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 19 vasario 2008 - 19:20
Bielra mirksiukas.gif , tu ŠAUNUOLĖ wub.gif .Tokį grožį savom rankelėm nunerti thumbup.gif ir sesei dovanoti doh.gif .Ji tau rankas turėtų išbučiuoti.Ar nebuvo gaila skirtis tiek darbo įdėjus g.gif . Labai dailus darbelis. Labai. Rife mirksiukas.gif , ačiuks už raštelį.Žadu savo mažutei pamezginėti iš kelių spalvų siūlų galiukų. O pasirodo tas raštelis labai paprastutis.Tikiuosi greitai ir lengvai megsis. Dovyda mirksiukas.gif kaip ratukai?Man tai kartojas scenarijus doh.gif .Ardau jau trečią kartą......ir matau prieš save kampą....... doh.gif ar tik neatguls trumpam mano pilkutė g.gif .Na ką jau padarysi doh.gif .Ne man vienai taip yra.Reiškia taip turi būt.Skaičiau kad ir tavoji kampiuke liūdi verysad.gif .Nieko ištrauksim mes jas dar į dienos šviesą wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(1RUGILE @ 2008 02 19, 20:56)
Bielra mirksiukas.gif , tu ŠAUNUOLĖ wub.gif .Tokį grožį savom rankelėm nunerti thumbup.gif  ir sesei dovanoti doh.gif .Ji tau rankas turėtų išbučiuoti.Ar nebuvo gaila skirtis tiek darbo įdėjus g.gif . Labai dailus darbelis. Labai. Rife mirksiukas.gif , ačiuks už raštelį.Žadu savo mažutei pamezginėti iš kelių spalvų siūlų galiukų. O pasirodo tas raštelis labai paprastutis.Tikiuosi greitai ir lengvai megsis. Dovyda  mirksiukas.gif kaip ratukai?Man tai kartojas scenarijus doh.gif .Ardau jau trečią kartą......ir matau prieš save kampą....... doh.gif ar tik neatguls trumpam mano pilkutė g.gif .Na ką jau padarysi doh.gif .Ne man vienai taip yra.Reiškia taip turi būt.Skaičiau kad ir tavoji kampiuke liūdi verysad.gif .Nieko ištrauksim mes jas dar į dienos šviesą wub.gif .

sveikute 4u.gif jau taves ir pasigedauuuuuuuuu...ir Gadget..... schmoll.gif nenerimo periodas man dabar visai cool.gif va liemene nusimezgiau ir jau galandu virbalus megztis megztukeli kaip niumos ax.gif busiu kopijuokle lotuliukas.gif lauksiu, kol nerimo banga ateis, o tada uzsoksiu ant bangos ir pabaigsiu blush2.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
neberodo kažkodėl verysad.gif o gal tik man g.gif

dar viena
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingrida.S: 20 vasario 2008 - 08:11
QUOTE(norali @ 2008 02 19, 16:40)
kad nelabai yra kuo dalytis verysad.gif pirmoji mezgama, kiek as suprantu is apskritimuku ir paskui jungiasi g.gif o antroji rutuliuku maziau rolleyes.gif pradzioj juostos nuneriamos ir prie ju jungiasi rutuliukai rolleyes.gif  na cia as taip ismasciau g.gif  kai pradesiu nerti teks pamastyti g.gif turiu toki gabaleli is arciau, tai bandysiu issimegzti 4u.gif

Rusaitės jau nėrė šią suknelę, ir kaip supratau, gana greitai neriasi:
http://club.osinka.r...pic.php?t=37394
Atsakyti