Gal kas nors patars, kaip nerti suknelę, jei raštas nesiplatina. Jei nersiu plačią, bus kaip maišas, jei per klubus kaip tik - nepaeisiu. Gal praskiepas išgelbėtų? Bet, neriant pirmyn - atgal, o po to aplinkui skirsis raštas.
dovyda būtent tos juodos suknutės apačios rašto ir ieškojau Bet jau apnėriau suknelę kitu raštu, nu neardysiu gi dabar
Ačiū, išsisaugosiu ir turėsiu kitam darbeliui
Ačiū, išsisaugosiu ir turėsiu kitam darbeliui
QUOTE(bielra @ 2008 02 19, 11:02)
Matyt per tiek laiko kol ja neriau persidave mano negatyvi nuotaika, buciau sau nerusi, tai senai buciau i kampa nutrenkusi.. Viskas bus gerai! Kai prades nesioti, tada ir ivertins...
sveika, senokai matyta
beje as irgi is tu, kas mano jog nuotaika persiduoda rankomis gamintam drabuziui beje suknute labai grazi
QUOTE(Ristina @ 2008 02 19, 18:33)
Ristina, o tu nekopijuok, sukurk kazka savo
arba susirask apvalios megztos staltieses rasteli ir megzk pagal ji, juk negrazu dvi nuotakos identiskais drabuziais
Nuotakos privalo buti isskirtines
QUOTE(Giedrutia @ 2008 02 19, 16:15)
Gal kas nors patars, kaip nerti suknelę, jei raštas nesiplatina. Jei nersiu plačią, bus kaip maišas, jei per klubus kaip tik - nepaeisiu. Gal praskiepas išgelbėtų? Bet, neriant pirmyn - atgal, o po to aplinkui skirsis raštas.
o nenori ideti tokius intarpus kuriuos galima platinti kaip pvz tos pilkosios suknutes kur dovyda neria?
jei parodytum modeliuka, gal pavyktu padeti surasti sprendima (nes neaisku ar tu nori jos platejancios, ar apgulancios figura tiesesnes)
Papildyta:
QUOTE(Ristina @ 2008 02 19, 19:02)
tai kad noriu tos sukneles raudonos,ir bent sijono tokiu rastu....
lauksim tavo raudonos pas Mijute nebandei klaust rastelio?
Bielra , tu ŠAUNUOLĖ .Tokį grožį savom rankelėm nunerti ir sesei dovanoti .Ji tau rankas turėtų išbučiuoti.Ar nebuvo gaila skirtis tiek darbo įdėjus . Labai dailus darbelis. Labai. Rife , ačiuks už raštelį.Žadu savo mažutei pamezginėti iš kelių spalvų siūlų galiukų. O pasirodo tas raštelis labai paprastutis.Tikiuosi greitai ir lengvai megsis. Dovyda kaip ratukai?Man tai kartojas scenarijus .Ardau jau trečią kartą......ir matau prieš save kampą....... ar tik neatguls trumpam mano pilkutė .Na ką jau padarysi .Ne man vienai taip yra.Reiškia taip turi būt.Skaičiau kad ir tavoji kampiuke liūdi .Nieko ištrauksim mes jas dar į dienos šviesą .
QUOTE(1RUGILE @ 2008 02 19, 20:56)
Bielra , tu ŠAUNUOLĖ .Tokį grožį savom rankelėm nunerti ir sesei dovanoti .Ji tau rankas turėtų išbučiuoti.Ar nebuvo gaila skirtis tiek darbo įdėjus . Labai dailus darbelis. Labai. Rife , ačiuks už raštelį.Žadu savo mažutei pamezginėti iš kelių spalvų siūlų galiukų. O pasirodo tas raštelis labai paprastutis.Tikiuosi greitai ir lengvai megsis. Dovyda kaip ratukai?Man tai kartojas scenarijus .Ardau jau trečią kartą......ir matau prieš save kampą....... ar tik neatguls trumpam mano pilkutė .Na ką jau padarysi .Ne man vienai taip yra.Reiškia taip turi būt.Skaičiau kad ir tavoji kampiuke liūdi .Nieko ištrauksim mes jas dar į dienos šviesą .
sveikute jau taves ir pasigedauuuuuuuuu...ir Gadget..... nenerimo periodas man dabar visai va liemene nusimezgiau ir jau galandu virbalus megztis megztukeli kaip niumos busiu kopijuokle lauksiu, kol nerimo banga ateis, o tada uzsoksiu ant bangos ir pabaigsiu
Papildyta:
neberodo kažkodėl o gal tik man
dar viena
QUOTE(norali @ 2008 02 19, 16:40)
kad nelabai yra kuo dalytis pirmoji mezgama, kiek as suprantu is apskritimuku ir paskui jungiasi o antroji rutuliuku maziau pradzioj juostos nuneriamos ir prie ju jungiasi rutuliukai na cia as taip ismasciau kai pradesiu nerti teks pamastyti turiu toki gabaleli is arciau, tai bandysiu issimegzti
Rusaitės jau nėrė šią suknelę, ir kaip supratau, gana greitai neriasi:
http://club.osinka.r...pic.php?t=37394