Įkraunama...
Įkraunama...

Sukneles megztos, nertos, derintos

La Perla , bliuskyte sauni grazi ,kaip ir visi tavo darbukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saldainia @ 2008 02 16, 21:27)
La Perla , tavo visi darbeliai pasakiški, turbūt ir laiko daug reikai?

aciu ax.gif noro daug reikia, o laiko atsiranda mirksiukas.gif as dabar nedirbu, auginu sunuka, tai vis randu minute kita, kartais miego saskaita, kartais - mokslu.. blush2.gif
Atsakyti
La Perla, bliuskyte thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , kaip ir visi tavo neririniai thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2008 02 16, 20:19)
dovyda o kaip tavo ratukai? gal jau baigei?

pacios sukneles ratukavimas seniai baigesi, rankovyciu virsutine dalis irgi baigta, niekaip nekyla rankos nunerti dalis nuo alkuniu iki riesu blush2.gif na geda...bet nesineria visai ax.gif o liko tiek nedaug mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(La Perla @ 2008 02 16, 20:39)
sveikos, as kur buvus kur nebuvus, vis pas jus...
noriu parodyti paskutini savo kurineli, deja kol kas ne suknele, bet juk... palaidine lengvai gali virsti SUKNELE ja pailginus (cia kad i tema butu).
as daug bendrauti neturiu laiko, bet visada pasiziuriu kuo jus gyvenat, todel ir pasirodyti ateinu ne kur kitur o pas jus.. blush2.gif
user posted image

labai labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2008 02 16, 23:48)
pacios sukneles ratukavimas seniai baigesi, rankovyciu virsutine dalis irgi baigta, niekaip nekyla rankos nunerti dalis nuo alkuniu iki riesu blush2.gif na geda...bet nesineria visai ax.gif o liko tiek nedaug mirksiukas.gif

Na gi Dovyda, tiek nedaug beliko! Būna kartais, kad nesineria, bet šitaip visos laukiam, taip kad nenuvilk mūsų... ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2008 02 17, 00:53)
Na gi Dovyda, tiek nedaug beliko! Būna kartais, kad nesineria, bet šitaip visos laukiam, taip kad nenuvilk mūsų...  ploja.gif

man taip buna... po kiek laiko norisi keisti veiklos rusi lotuliukas.gif tai mezgu dabar sali ir liemene blush2.gif na sia savaite turesiu daugiau laisvo laiko mirksiukas.gif tai pasistengsiu pabaigti biggrin.gif aciu uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 17 vasario 2008 - 00:18
QUOTE(dovyda @ 2008 02 17, 01:01)
man taip buna... po kiek laiko norisi keisti veiklos rusi lotuliukas.gif tai mezgu dabar sali ir liemene blush2.gif na sia savaite turesiu daugiau laisvo laiko mirksiukas.gif tai pasistengsiu pabaigti biggrin.gif aciu uz palaikyma 4u.gif

Dovyda, na gi trupuciuka prisiversk - ir rodyk mum greiciau mirksiukas.gif Cia zinok mes visos laukiam mirksiukas.gif
Atsakyti
Nespauskit, merginos mirksiukas.gif Pilnai suprantu, kai mezginys nesiima į rankas. Aš irgi savo pilkai-juodą projektėlį buvau užmetus. Mezgiau liemenę, o vakar su nauju užsidegimu vėl savo sijonuką ratukinti pradėjau. Reikėjo išlaukt, nes per lėtai darbas ėjosi.
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
As irgi pilnai suprantu.... Buna, kad pavargsti nuo mezginio, bet kai yra kas palaiko, kas paragina -kazkaip ir vel rankos pakyla mirksiukas.gif Cia mes nespaudziam, mes palaikom mirksiukas.gif
Atsakyti
as irgi suknute pradejau, deja modeliuko parodyt negaliu nes is dvieju suknuciu ir mano fantazijos, tai parodysiu baigta kurineli ax.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2008 02 17, 15:07)
as irgi suknute pradejau, deja modeliuko parodyt negaliu nes is dvieju suknuciu ir mano fantazijos, tai parodysiu baigta kurineli  ax.gif

Oi La perla-ir vel tu mus pribloksi doh.gif mirksiukas.gif Lauksim pasirodant mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2008 02 17, 11:16)
Dovyda, na gi trupuciuka prisiversk - ir rodyk mum greiciau  mirksiukas.gif  Cia zinok mes visos laukiam  mirksiukas.gif

na reikia reikia truputi toooo spaudimo...svelnaus mirksiukas.gif aciu ir pasistengsiu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(niuma @ 2008 02 17, 11:28)
Nespauskit, merginos  mirksiukas.gif  Pilnai suprantu, kai mezginys nesiima į rankas. Aš irgi savo pilkai-juodą projektėlį buvau užmetus. Mezgiau liemenę, o vakar su nauju užsidegimu vėl savo sijonuką ratukinti pradėjau. Reikėjo išlaukt, nes per lėtai darbas ėjosi.
Sėkmės  4u.gif

4u.gif aciu
Atsakyti