Įkraunama...
Įkraunama...

Sukneles megztos, nertos, derintos

simre
Gal ,kad be pėdkelnių, bet ištiesų norisi ilgesnės, o šiaip labai Valentiniška, raudona.Dailiai numegzta.Viskas gerai:) 4u.gif
Atsakyti
Simre, gražu. ir ilgis, ir spalva kaip tik.

Nu va, mano darbelis irgi eina į pabaigą. Benerdama padariau dvi išvadas: netinkami siūlai ir ne visai tinkamas raštas. bandau įdėti jūsų teismui. prašau reikšti pastabėlės. (nekreipti dėmesio į kabančius siūlus ir pamušalą. suknia nebaigta, o pamušalu tarnauja naktinukai rolleyes.gif )
user posted image
user posted image

Kadangi įpatingai sunku save nufotografuoti, neteiskit ir už kokybę.
tai va. siūlai tai 90% viskozė ir 10% liurekso. per aštrūs. bet kandžiojasi tik kol užsitempi ant savęs. Raštas per daug elastingas. manau, kad per daug aptempia užpakalį ir pilvą. kaip manot?
Dar bus rankovytės, tik nežinau kokio ilgio....
Sory už nuotraukų dydį. dar neišmokau sumažinti blush2.gif
Atsakyti
labai grazios suknytes thumbup.gif ir raudona ir juoda thumbup.gif

cia is to pavydo ( lietuvisko lotuliukas.gif )

user posted image

siaip man ji kaip tunika labiau prie sirdies blush2.gif
Atsakyti
niu mergaitės, turint tokias figurytes, tai super ir vaizdelis thumbup.gif
bet bėgam dar aną temą damušt mirksiukas.gif
Atsakyti
kadangi rankoves man tema OPI, tai nuo jų pradedu.Ar neperdaug pažastis išlaidei joms, nes pati suknia tokia palei kūna, o rankovės gausis ties pažastimi platokos,na čia kiek matosi:)
pati suknia, man labai patiko, ir spalva ir ilgis teisingas, o ir raštas man patinka, net labai,mačiau kažkur tokia melyną nuo krūtinės į apačią tokiu raštu nerta.Man patinka.Ar neperdaug apgludę?, figūra graži, tai man atrodo gražiai,svarbu kaip tu jautiesi. REZIUMĖ: graži, proginė suknelė, pvz.pamušalas juodas su blizgesiu tai kaip gražiai atrodytu.
Va tokie mano pastebėjimai.Šaunuolytė smile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
katuks čia tavo vardo nepaminėjau, bet apie tavo suknutę kalbėjau.

O Lusasita aš nesikartosiu, tiesiog trūksta žodžių ir tai kas,kad rašysiu vis tiek nepasakysiu to ko noriu.Tobula, nėr prie ko prisikabint:) Matosi patirtis ir įdirbis:) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(katuks @ 2008 02 06, 13:23)

tai va. siūlai tai 90% viskozė ir 10% liurekso. per aštrūs. bet kandžiojasi tik kol užsitempi ant savęs. Raštas per daug elastingas. manau, kad per daug aptempia užpakalį ir pilvą. kaip manot?
Sory už nuotraukų dydį. dar neišmokau sumažinti  blush2.gif

O gal rašto shema gali pasidalinti 4u.gif
Atsakyti
Labukas,

juodai raudonos valentinukes!!!!

Atsakyti
oi oi sveiki nauji namuciai ir siltos mielos draugutes su vaseliais ir virbalais rankose 4u.gif taiii visoms dailiu ir ypatingu nerinmezgiu thumbup.gif

taaaaaaaaaaaaaaaaip pavasariu jau kvepia....

user posted image

o cia ir vasara ne uz kalnu bigsmile.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
laba dienukę. aš čia tik sekiau sekiau akim visus grožius akys apraibo ir nutariau kurti pati suknutę. tai ta proga kad jau nauji namučiai tai ir prisijungsiu. beje pavasarinis lietutis mane pasveikino siūliukų einant pirkti
Atsakyti
Mate, ar tikrai patiko ta suknelė megzta skersai? Tai čia nieko baisaus, sakyčiau, net visai nesunku. O iškarpą, pavyzdžiui,tokią gali pasidaryti( žinoma pagal save): http://keep4u.ru/ful...83d67f90e27/jpg
http://keep4u.ru/ful...60853e86d3e/jpg
Tik rankovės čia statytos, o megztoje suknelėje- kimono, tai reikėtų ne išimti rankovių vietoje, o kaip tik megzti plačiau. Na, bet ne man turbūt mokyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tetulė: 06 vasario 2008 - 14:43
Tetule, mokyti visada reikia, net neabejoju tuo. juk mes cia ir dalinames sukaupta patirtim, ziniom ir patarimais smile.gif
aciu! 4u.gif
Kadangi is esmes man patiko rasto principas - ir bangeles yra , ir kiaura vietomis, tai manau as ideja dar sugrumuluosiu, ir ka nors i tema susikurpsiu. bet vat skersai taip megzti kol kas nesirysiu.... ax.gif (kita karta smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2008 02 05, 22:29)
Na, rėžkit dabar viską nuo dūšios:

user posted image
user posted image

Labai daili suknyte, reikia juodu pedkelniu ir juodos mazos tasytes.ir ilgis tikrai geras. thumbup.gif beje spalva mano mylimiausia, seiles tik nutyso....

QUOTE(katuks @ 2008 02 06, 12:23)
Simre, gražu. ir ilgis, ir spalva kaip tik.

Nu va, mano darbelis irgi eina į pabaigą. Benerdama padariau dvi išvadas: netinkami siūlai ir ne visai tinkamas raštas. bandau įdėti jūsų teismui. prašau reikšti pastabėlės. (nekreipti dėmesio į kabančius siūlus ir pamušalą. suknia nebaigta, o pamušalu tarnauja naktinukai rolleyes.gif )
user posted image
user posted image

Sory už nuotraukų dydį. dar neišmokau sumažinti  blush2.gif

si suknele irgi pasakiska, man labai grazu kad aptemta ir kad skyleta. karsta vasaros diena tai ir be pamusalo apsivilkciau, o su pamusalu dar puosniau. beje grazi ir be rankoviu

QUOTE(Lusasita @ 2008 02 06, 12:35)
labai grazios suknytes thumbup.gif  ir raudona ir juoda  thumbup.gif
cia is to pavydo ( lietuvisko  lotuliukas.gif )
user posted image
siaip man ji kaip tunika labiau prie sirdies  blush2.gif

si suknyte ir modeliukas irgi zavus. be zodziu as nuo tokiu darbu, man dar toli iki jusu thumbup.gif
Atsakyti