Įkraunama...
Įkraunama...

Sukneles megztos, nertos, derintos

O jetus doh.gif Ta margiuke man pries akis stovi - miegot neleido doh.gif wub.gif Nu tokia ji man grazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2008 02 14, 12:13)
O jetus  doh.gif  Ta margiuke man pries akis stovi - miegot neleido  doh.gif  wub.gif  Nu tokia ji man grazi  wub.gif

va apie ta margiukę aš irgi galvoju. labai gera idėja siūlgaliams surevizuot
Atsakyti
QUOTE(meskute231 @ 2008 02 14, 11:34)
va apie ta margiukę aš irgi galvoju. labai gera idėja siūlgaliams surevizuot

Ja galima cia pamatyt didesniu planu:

http://photos.stream...48552d78353.jpg

http://photos.stream...447c3b55302.jpg

http://photos.stream...a2d8ca9d532.jpg

Tik reikia paspaust ant nuotraukos, ir labai padides.
Atsakyti
Sveikutes, labai prasau jusu pagalbos, gal kuri zinote, kaip ta sarafano virsu toki numegzt? Iki tos vietos numezgiau, o toliau nezinau...

user posted image
Atsakyti
Ta skraiste gali but atskirai mezgama ir daroma kaip uzdedama ant virsaus.
Atsakyti
QUOTE(liepa50 @ 2008 02 14, 11:59)
Ta skraiste gali but atskirai mezgama ir daroma kaip uzdedama ant virsaus.

O tai kaip cia taip..o kaip tas serafanas tada laikysis g.gif
Atsakyti
Sarafanas gali but numegztas su petnesomis. Be to, ta skraiste gali but ir prisiuta.
Atsakyti
Na o kaip pats mezgimo principas to virsaus, kaip ten siaurint reik nelabai suprantu.. blush2.gif
Atsakyti
Cia va ikeliu nuotraukyte desinej pusej, kaip pradetas megzt tas kaklas - kazkaip neiziuriu, cia dvi geros dvi blogos ar dvi geros trys blogos? As noriu megzti tiesiai nuo suknytes, ne atskirai, tai man is blogos puses megzt ar is geros, ten juk tas kaklas po to atsilenkia. Kiek suprantu, tai ten reik siaurinti, tai turbut reik sumegzt akis, o kaip padaryt, kad ir blogoj ir geroj pusej butu tas pats rastas? Nu cia tiek prirasiau, gal kas nors supras mane...
user posted image
Atsakyti
Bijau,kad kol nunersiu savo suknelę,į ją nebeįtilpsiu doh.gif Db ko gero reikės nerti suknelę nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Almita @ 2008 02 14, 14:12)
Bijau,kad kol nunersiu savo suknelę,į ją nebeįtilpsiu  doh.gif Db ko gero reikės nerti suknelę  nestuke.gif

Ooooo, galim sveikint? biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dorin @ 2008 02 14, 12:53)
Cia va ikeliu  nuotraukyte desinej pusej, kaip pradetas megzt tas kaklas - kazkaip neiziuriu, cia dvi geros dvi blogos ar dvi geros trys blogos? As noriu megzti tiesiai nuo suknytes, ne atskirai, tai man is blogos puses megzt ar is geros, ten juk tas kaklas po to atsilenkia. Kiek suprantu, tai ten reik siaurinti, tai turbut reik sumegzt akis, o kaip padaryt, kad ir blogoj ir geroj pusej butu tas pats rastas? Nu cia tiek prirasiau, gal kas nors supras mane...
user posted image

Man atrodo dvi geros dvi blogos. Siaurint nereikia, savaime taip gaunasi, apačioj labiau išsitempę, viršuj susitraukę. O raštas abiejose pusėse vienodas gaunasi ax.gif Taip aš supratau, gal kas kitaip išmastė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiogienė @ 2008 02 14, 14:22)

Man atrodo dvi geros dvi blogos. Siaurint nereikia, savaime taip gaunasi, apačioj labiau išsitempę, viršuj susitraukę. O raštas abiejose pusėse vienodas gaunasi ax.gif Taip aš supratau, gal kas kitaip išmastė ax.gif

man irgi taip atrodo kad ten dvi geros dvi blogos - tai si abieju pusiu vienodai gausis. siaurint turbut nereikia, nes ties petukais apsitemps, o ties kaklu - apsispaus, bet aptempta nebus, gali virsu mazdaug ties kaklu mazesnio nr virbalais megzt.
o megzt gali kaip kaklui uzsimeti akis ir ratuku, arba atskirai toki tiesu staciakampi numegzti, po to susiut vienoj vietoj ir prisiut prie sarafano. bet man graziau kai surinktos akys o ne atskirai prisiuta. sekmes
Atsakyti