Įkraunama...
Įkraunama...

Sukneles megztos, nertos, derintos

QUOTE(angulyte @ 2008 02 12, 18:31)
Na va mergytes -rodau viena suknyte, kuria drauges mergytei per pora dieneliu numezgiau, o savaitgaliui jau ir savo galesiu rodyt  mirksiukas.gif
user posted image

Labai grazu, mazyte suknyte, sauliai gavosi:) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2008 02 12, 17:31)
Na va mergytes -rodau viena suknyte, kuria drauges mergytei per pora dieneliu numezgiau, o savaitgaliui jau ir savo galesiu rodyt  mirksiukas.gif
user posted image

kokios glazuoles thumbup.gif
Atsakyti
Ingriduska, Lusasita - ACIU uz grazius zodelius aciuks.gif
Atsakyti
Na,kaip jums mano suknike biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
pagaliau radau modeli ant kurio galejau nufotografuoti
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2008 02 13, 18:49)
Na,kaip jums mano suknike biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
pagaliau radau modeli ant kurio galejau nufotografuoti

nezinau, kaip kitom, man tai labai grazu ir dailu
Atsakyti
Suknutes is katalogu:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa50: 13 vasario 2008 - 21:13
Noreciau jusu paklausti, kaip jus neriate sukneles apvaliai ar is dvieju daliu jungiate? ax.gif as noriu va sita suknele nusinerti http://picasaweb.goo...429898329997362 ir nezinau kaip.. g.gif nors cia rastas jos ir yra, bet kaip ties liemeniu ja susiaurint? cia atrodo, kad nerta apvaliu nerimu ax.gif gal galite pagelbeti? o gal kas turi aprasyma suprantamesne kalba (anglu, rusu)? unsure.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa50: 13 vasario 2008 - 21:25
QUOTE(Ievutuks @ 2008 02 13, 21:12)
Noreciau jusu paklausti, kaip jus neriate sukneles apvaliai ar is dvieju daliu jungiate?  ax.gif  as noriu va sita suknele nusinerti http://picasaweb.goo...429898329997362 ir nezinau kaip..  g.gif  nors cia rastas  jos ir yra, bet kaip ties liemeniu ja susiaurint? cia atrodo, kad nerta apvaliu nerimu ax.gif  gal galite pagelbeti? o gal kas turi aprasyma suprantamesne kalba (anglu, rusu)?  unsure.gif

Kiek supratau iš nuotraukos, tai suknelė neriama nuo viršaus. Matyt platinama pridedant pynelės akių.
Atsakyti
Jau pirmos baltos grooožis.... aišku schemučių nėra. Nors daug galima ir iš foto "perskaityti".

Ačiū smile.gif
Atsakyti
Mano manymu,suknele nerta kaip sijonas,o po to prinertas"liemenukas". biggrin.gif O platinama,kiek matyti padidinus raste esanciu pynutes kilpuciu skaiciu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievutuks @ 2008 02 13, 22:12)
Noreciau jusu paklausti, kaip jus neriate sukneles apvaliai ar is dvieju daliu jungiate?  ax.gif  as noriu va sita suknele nusinerti http://picasaweb.goo...429898329997362 ir nezinau kaip..  g.gif  nors cia rastas  jos ir yra, bet kaip ties liemeniu ja susiaurint? cia atrodo, kad nerta apvaliu nerimu ax.gif  gal galite pagelbeti? o gal kas turi aprasyma suprantamesne kalba (anglu, rusu)?  unsure.gif

virsutine dali reiket nerti atskirai, paskui sujungti ir tada ratukais ratukais 4u.gif mano manymu sita suknute ties liemeniu nesiaurinta, tiesiog nerta platejanti zemyn
Papildyta:
AAAAAA LIEPA !!!!!!!!!!!!!!!! 4u.gif vel kiek cia groziu pridejai, vienos pagundos mirksiukas.gif
Atsakyti