Įkraunama...
Įkraunama...

Sukneles megztos, nertos, derintos

Sveikos!!!

Tiek prirasem, kad 11-13 puslapiai tokie kazkokie issimaise...

Kazkaip bangos ir kabliai tik vaiksto, tik vaiksto... Krepsiais ir maisais smile.gif

Qqte, katuks - savnooles! Labai skirtingu stiliu suknytes smile.gif

Katuks, o tu negalvojai apie nejuoda pamusala???

Dovyda, tu tokiu groziu pilna!!! Tu VISOKERIOPU ananasu atsakyme man baisulingai patiko paskutine suknike, kuriai tik ties pabaiga sijono "isdygsta" keli ananasai cool.gif

RUGILE, kaip progresas? Ar tiesiog kitu reikalu rankos pilnos kaip nekurioms? Nekurios kuria salika ir liemene (bo is dovanotu siulu, tai reikia dar si sezona pabaigt). IR semiasi ikvepimo smile.gif coliukeee, grazi suknike smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 02 11, 19:58)
ggte labai grazu  thumbup.gif cia lygiu rastu? siaip neryskiai matos  ax.gif
Papildyta:
parodau megzta suknia, kuria pirkau, bet gal kam bus ideja "spalvota"  4u.gif
user posted image

suknyte ne lygiu rastu-stulpeliai is 4 geru ir 1 isvirkscios, kas trecias stulpelis i pynute susuktas
neturiu dabar normalaus fotiko o tik tokia gaunas kokybe su mobiliuku prie elektros leputes apsvietimo ir dar siuliukai tamsus

o sita dryziuke nuostabi
as tokia jauciu stulpeliais is pusvilnes nerciau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mate @ 2008 02 11, 17:01)
ne i tema - bet ar kas bandet ismegzt pati pirma rasta is pvz., ta bangu -
ar graziai gaunasi?
user posted image

Mate, mezgiau siuo rastu megztukeli is medvilninio-viskozinio storoko siulo - labai graziai gavosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2008 02 11, 21:26)
Sveikos!!!
Dovyda, tu tokiu groziu pilna!!! Tu VISOKERIOPU ananasu atsakyme man baisulingai patiko paskutine suknike, kuriai tik ties pabaiga sijono "isdygsta" keli ananasai cool.gif

blush2.gif ai ka jau tu cia.....visos cia mes tokios pilnozzz biggrin.gif ka turim tai turim - kablius galvose nuo i prieki mintyse besimezganciu - besinerianciu ideju, kablius nugarose nuo nesustabdomo siulu pirkimo , dvi darbstuoles rankas ir labaiiiiiiiiiii mazaiiiiiiii laiko lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(qqte @ 2008 02 11, 20:27)
nu ka prisiduodu kritikai  blush2.gif

user posted image
Papildyta:
pirmoj fotkej kur is nugaros mb nepasake kad zemyn timptelciau  blush2.gif

ner ka cia kritikuot tongue.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 02 11, 20:58)
parodau megzta suknia, kuria pirkau, bet gal kam bus ideja "spalvota"  4u.gif
user posted image

superine ideja siulu galiukams thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Liepuže2 @ 2008 02 11, 21:18)
aciu, Dovyda, uz paaiskinima. Toj schemoj, kuria as turiu, visai neimanoma iskaityti, buvau pagalvojusi, kad cia pirktine juosta. Dar karta aciu, bandysiu improvizuoti.

ir nera uz ka mirksiukas.gif jei nesusigalvos tos juosteles nerimas , drasiai kreipkis, koki nors cia mes visos drauge tau sukursim biggrin.gif
Atsakyti
Aš va sėdžiu ir mastau... o to pamušaliuko negalima prie suknios kur ne kur prikabint, kad tas pamušaliukas taip nesusimaltų ?:hmNes suknytė tai labai labai daili wub.gif
Atsakyti
Katuks, ggte - grazios suknytes thumbup.gif
Coliukee -superine suknyte parodei (o jau spalvyciu grozis -tiesiog FANTASTIKA) thumbup.gif
Atsakyti
ačiū visoms begiriančioms aciuks.gif
iš tikrųjų kaip ir sakiau mano suknelė man patinka. netgi artimieji sakė, kad mano gelbėjimosi ratus paslepia hihihi.gif
kaltas jis - pamušalas. nemanau, kad spalva pakeistų kokybę. iš pradžių galvojau pasigaminti jų keleto spalvų ir keisti pagal aplinkybes ir nuotaiką. o dabar mintis tik viena- kuo jį apskritai pakeisti.
radau tokią truputį išaugtinę suknią lyg ir trikotažinę. visai gerai atrodo, jeigu nuimčiau viršutinį sluoksnį iš kažkokio tiulio-tinklelio. tai dabar sprendžiu, kurios suknelės man labaiu reikia: naujosios ar išaugtinės tongue.gif
Matyt, laimės naujoji. tik reiks nunešti senajai "kailį nudirti", nes mano siuvimo mašina nesiuva trikotažo.
kaip kažkas rašė, kad trikotažas lips į viršų, tai nea, bent jau namie vaikštant nelipo. labiau limpa atlasas....
tai tiek. saldžių sapnų

ggte, šaunuolė. labai miela ir tinkama orui suknia. ir apie pamušalus galvot nereikia...
Atsakyti
sveikos 4u.gif
turiu toki gal kiek kvailoka klausima, ale man bais neaiskumas tai sakau pasiteirausiu. Prisiziurejau cia visokiu grozybiu, tai i pati pradejau narplioti tokia a la bliuskela smile.gif Bet kadangi cia pirmas daiktas, kuri neriu savo gyvenime, tai paemiau tokius mano supratimu storesnius siulus (kazkokius bebe, neriu su 2 nr vaseliu). Liko 1.5 rankoves, pasirodysiu mazu kai baigsiu - jei labai baisiai neatrodys smile.gif
tai va. bet kaip i visos, as beziuredama i ateity ir zinodama ka nerisu toliau, nusipirkau siulu biggrin.gif cia beskaitinejat visokias temas kazkaip uzstrigo maxi siulai, bo dauguma cia juos mini. Tai ju ir nusipirkau pabandymui. ale jus man pasakykit, tai kokio nr vaseliu jus su jais neriat? blink.gif as pameginau panert su 1 nr, tai tokis skystas "vaizdas' man gavosi blink.gif arba as cia labai "laisvai" neriu, arba ne tokiu vaseliu, arba tu maxi buna skirtingu storiu? Kur teisybe? help.gif
Atsakyti
QUOTE(zujkiz_pujkiz @ 2008 02 12, 00:53)
Tai ju ir nusipirkau pabandymui. ale jus man pasakykit, tai kokio nr vaseliu jus su jais neriat?  blink.gif as pameginau panert su 1 nr, tai tokis skystas "vaizdas' man gavosi  blink.gif  arba as cia labai "laisvai" neriu, arba ne tokiu vaseliu, arba tu maxi buna skirtingu storiu? Kur teisybe? help.gif

jei atmintis manes neapgauna as neriau su 1,5 ar tai su 1,25
nu megstu ploniukus neriniukus bet iki 1 nt matyt dar nedabrendau
Atsakyti
O aš MAXI siulu mezgiau liemene su nr.3 ir neskysta gavosi:)
Papildyta:
[quote=qqte,2008 02 11, 20:27]
nu ka prisiduodu kritikai blush2.gif
MAN LABAI GRAŽU,STILINGA ir JAUKIAI thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2008 02 12, 08:25)
jei atmintis manes neapgauna as neriau su 1,5 ar tai su 1,25
nu megstu ploniukus neriniukus bet iki 1 nt matyt dar nedabrendau

o as 0.75 MAXIukus neriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2008 02 12, 11:50)
o as 0.75 MAXIukus neriu ax.gif

o dievuleliau, taigi kaip ilgai turbut neriasi su tokiu "mazu" vaseliu karsta.gif

La Perla> nu man tavo visi darbeliai tai kazkas is fantastikos srities...is kur tiek kantrybes...nu pagarba sakyciau biggrin.gif
Atsakyti