nu ir dabar susikvailinau jauciu nepirksiu tu norfiniu siulu, nors ir neblogai jie atrodo, reikes nulekti rytoj iki vernito ir gal ten ka nors nugriebsiu
bandžiau patyrinėti internetines suknias, kaip ten yra su tais pamušalais...
ar pastebėjot, kad dauguma manekenių praskečia kojas, taip ištempdamos pasijonius? kaip šita pvz.
nu bet aš tai taip visalaik nevaikščiosiu ir nestovėsiu
na, o kai kurios tai su panašiai susiraukusiais, kaip šita
tai kaip ten iš tikrųjų yra ir turi būti?
Papildyta:
čia iš to puslapio http://piko-spb.ru/production/1/
ar pastebėjot, kad dauguma manekenių praskečia kojas, taip ištempdamos pasijonius? kaip šita pvz.
nu bet aš tai taip visalaik nevaikščiosiu ir nestovėsiu
na, o kai kurios tai su panašiai susiraukusiais, kaip šita
tai kaip ten iš tikrųjų yra ir turi būti?
Papildyta:
čia iš to puslapio http://piko-spb.ru/production/1/
QUOTE(katuks @ 2008 02 11, 10:37)
O dabar apie savo pasiekimus ir nesėkmes
Taigi mano juodoji skylėtoji. kaip ir rašiau, nepatinka manasis pamušalas.
demonstruoju;
[
Taigi mano juodoji skylėtoji. kaip ir rašiau, nepatinka manasis pamušalas.
demonstruoju;
[
Katuks, saunuole! labai grazus nerinys as manau, kad tau cia pades trikotazinis pamusalas, vienai sukniai nusipirkau tokia suknia trikotazine is second-hand'o pirkau mazoka tokia ir trikotazas toks slidus, labai graziai gula mano nerta suknele ant jo. Galima bandyt dar ir koki apatinuka ar naktinukus kokius, tik jokiu budu ne silkinius ar atlasinius, kaip kazkas ir minejo lips ir elektrinsis, atlasini pasijoni turiu po savo nertu sijonu, tai kol pareinu is kur nors vistiek einu kaip be pasijonio nes visas sulipa i juosmeni
Papildyta:
QUOTE(nekava @ 2008 02 11, 10:44)
tu pirkai kur su vilna? kazin jie geri?ir as maciau tik bijau prisipirkti, nes gali niekas neiseiti
as turiu jau visokiu ir tu vilnoniu (visai jie geri) ir Gadgetiniu tu storuju su vilnom ir dabar jau siandien su MB ejom, taigi pasigriebiau dar ir tu kur nedaug moherio..ai saliku prisimegzsiu jeigu ka spalvytes ju grazios
Aš savo sijonui pamušalą dariau iš medžiagos kitos pusės, mat norėjau kad paviršius būtų slidus, o kad nuo kūno neliptų į viršų.Pairinkau tokį ale šilką, ir blogąją, blizgiąją pusę panaudojau kaip gerąją
QUOTE(dovyda @ 2008 02 11, 18:31)
Katuks, saunuole! labai grazus nerinys as manau, kad tau cia pades trikotazinis pamusalas, vienai sukniai nusipirkau tokia suknia trikotazine is second-hand'o pirkau mazoka tokia ir trikotazas toks slidus, labai graziai gula mano nerta suknele ant jo. Galima bandyt dar ir koki apatinuka ar naktinukus kokius, tik jokiu budu ne silkinius ar atlasinius, kaip kazkas ir minejo lips ir elektrinsis, atlasini pasijoni turiu po savo nertu sijonu, tai kol pareinu is kur nors vistiek einu kaip be pasijonio nes visas sulipa i juosmeni
Ačiū ž pagyrimus ir ... ant kelio užvedančias mintis
taigi turi būti kažkur spintoje viena mano truputį ankštoka trikotažinukė suknutė. laukinati sukūdimo laikų... eisiu primatuoti, nors ir gaila būtų pritaikyti ją pamušalui, o ir įdomu kaip atrodys, nes trumpesnė...
primatavimo rezultatais pasidalinsiu
QUOTE(Lusasita @ 2008 02 11, 12:59)
cia apie tuos stooooooorus siulus kalbi? tokiuose kamuoliukuose? kiek megztukui pirkai kamuoliuku, nes ten metrazas mazas man pasirode
taip ir tu jau prisipirkau tamsiai pilku, ai kai dabar jie tik 2.2Lt tekainuoja, tai nusipirkau 12 kamuoleliu as be to pati esu is tu, kur daugiau siulu kuneliui apdengti reikia
Papildyta:
QUOTE(Liepuže2 @ 2008 02 11, 15:56)
Taip, Dovyda, aciu, ieskojau kaip tik tos pirmos baltos sukneles. Dar besikuisdama radau ir jos schema, bet noriu jusu pagalbos. Schemoje nera parodyta, kaip nerti ta dali (juosta), kuri eina pries ir po ananasu, na ta, su gelytem (neikelia man schemos). Ten kazkas schemoj parayta, bet niekaip nesugebejau padidinti taip, kad iskaityciau. Pabandziau nerti is galvos, negraziai iseina. Gal kas man patartu kaip issisukti is tos padeties?
yra ir schema
matyt nelabai skaitei aprasymo drauge nes ten parasyta, kad naudojama neriniu juosta pirktine ir brezinyje visur ji parodyta taigi jei jos nezadi naudoti, tiesiog improvizuok ka nors su rombukais pilnais ir tusciais
ne i tema - bet ar kas bandet ismegzt pati pirma rasta is pvz., ta bangu -
ar graziai gaunasi?
ar graziai gaunasi?
QUOTE(katuks @ 2008 02 11, 09:37)
kaip matote, atlasas negražiai susiraukia, ir čia dėl to kad suknia gavosi apsitempusi. reikia arba keisti pamušalą į trikotažą ar aptinuką arba iš vis be jo permegzti nesinori...o ir nežinia, ar gerai gautųsi, nes kaip minėjau raštas gana elastingas: suknia ne siaura.
tai va ir nežinau... esu abejonių ir svarstymo stadijoj....juostelė ant krūtinės šiaip užrišta. irgi nežinau, ar jos reikia
p.s. kaip matot ir figūra atsirado...
niu del atlaso tai jo biski susiraukslejes
bet jau pacios suknios tai nenusakomas grazumas
ggte labai grazu cia lygiu rastu? siaip neryskiai matos
Papildyta:
parodau megzta suknia, kuria pirkau, bet gal kam bus ideja "spalvota"
Papildyta:
parodau megzta suknia, kuria pirkau, bet gal kam bus ideja "spalvota"
as galvoju,kad Katuko suknia neturi jokio"broko"-kaltas pasijonis!
Itariu,jog pasijonis-sintetinis.
Itariu,jog pasijonis-sintetinis.