Įkraunama...
Įkraunama...

Sukneles megztos, nertos, derintos

nu ir dabar susikvailinau g.gif jauciu nepirksiu tu norfiniu siulu, nors ir neblogai jie atrodo, reikes nulekti rytoj iki vernito ir gal ten ka nors nugriebsiu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nekava: 11 vasario 2008 - 15:39
bandžiau patyrinėti internetines suknias, kaip ten yra su tais pamušalais...
ar pastebėjot, kad dauguma manekenių praskečia kojas, taip ištempdamos pasijonius? kaip šita pvz.user posted image

nu bet aš tai taip visalaik nevaikščiosiu ir nestovėsiu bigsmile.gif
na, o kai kurios tai su panašiai susiraukusiais, kaip šita
user posted image
tai kaip ten iš tikrųjų yra g.gif ir turi būti?

Papildyta:
čia iš to puslapio http://piko-spb.ru/production/1/
Atsakyti
QUOTE(katuks @ 2008 02 11, 10:37)
O dabar apie savo pasiekimus biggrin.gif  ir nesėkmes  verysad.gif
Taigi mano juodoji skylėtoji. kaip ir rašiau, nepatinka manasis pamušalas.
demonstruoju;
user posted image
[

Katuks, saunuole! labai grazus nerinys as manau, kad tau cia pades trikotazinis pamusalas, vienai sukniai nusipirkau tokia suknia trikotazine is second-hand'o mirksiukas.gif pirkau mazoka tokia ir trikotazas toks slidus, labai graziai gula mano nerta suknele ant jo. Galima bandyt dar ir koki apatinuka ar naktinukus kokius, tik jokiu budu ne silkinius ar atlasinius, kaip kazkas ir minejo lips ir elektrinsis, atlasini pasijoni turiu po savo nertu sijonu, tai kol pareinu is kur nors vistiek einu kaip be pasijonio lotuliukas.gif nes visas sulipa i juosmeni mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(nekava @ 2008 02 11, 10:44)
tu pirkai kur su vilna? kazin jie geri?ir as maciau tik bijau prisipirkti, nes gali niekas neiseiti  doh.gif

as turiu jau visokiu blush2.gif ir tu vilnoniu (visai jie geri) ir Gadgetiniu tu storuju su vilnom ir dabar jau siandien su MB ejom, taigi pasigriebiau dar ir tu kur nedaug moherio..ai saliku prisimegzsiu jeigu ka thumbup.gif spalvytes ju grazios blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 11 vasario 2008 - 16:41
Aš savo sijonui pamušalą dariau iš medžiagos kitos pusės, mat norėjau kad paviršius būtų slidus, o kad nuo kūno neliptų į viršų.Pairinkau tokį ale šilką, ir blogąją, blizgiąją pusę panaudojau kaip gerąjąsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2008 02 11, 18:31)
Katuks, saunuole! labai grazus nerinys as manau, kad tau cia pades trikotazinis pamusalas, vienai sukniai nusipirkau tokia suknia trikotazine is second-hand'o mirksiukas.gif pirkau mazoka tokia ir trikotazas toks slidus, labai graziai gula mano nerta suknele ant jo. Galima bandyt dar ir koki apatinuka ar naktinukus kokius, tik jokiu budu ne silkinius ar atlasinius, kaip kazkas ir minejo lips ir elektrinsis, atlasini pasijoni turiu po savo nertu sijonu, tai kol pareinu is kur nors vistiek einu kaip be pasijonio lotuliukas.gif nes visas sulipa i juosmeni mirksiukas.gif

Ačiū ž pagyrimus ir ... ant kelio užvedančias mintis doh.gif
taigi turi būti kažkur spintoje viena mano truputį ankštoka trikotažinukė suknutė. laukinati sukūdimo laikų... rolleyes.gif eisiu primatuoti, nors ir gaila būtų pritaikyti ją pamušalui, o ir įdomu kaip atrodys, nes trumpesnė...
primatavimo rezultatais pasidalinsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 02 11, 12:59)
cia apie tuos stooooooorus siulus kalbi?  tokiuose kamuoliukuose? kiek megztukui pirkai kamuoliuku, nes ten metrazas mazas man pasirode

taip ir tu jau prisipirkau blush2.gif tamsiai pilku, ai kai dabar jie tik 2.2Lt tekainuoja, tai nusipirkau 12 kamuoleliu biggrin.gif as be to pati esu is tu, kur daugiau siulu kuneliui apdengti reikia lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Liepuže2 @ 2008 02 11, 15:56)
Taip, Dovyda, aciu, ieskojau kaip tik tos pirmos baltos sukneles. Dar besikuisdama radau ir jos schema, bet noriu jusu pagalbos. Schemoje nera parodyta, kaip nerti ta dali (juosta), kuri eina pries ir po ananasu, na ta, su gelytem (neikelia man schemos). Ten kazkas schemoj parayta, bet niekaip nesugebejau padidinti taip, kad iskaityciau. Pabandziau nerti is galvos, negraziai iseina. Gal kas man patartu kaip issisukti is tos padeties?

yra ir schema g.gif

user posted image

matyt nelabai skaitei aprasymo drauge mirksiukas.gif nes ten parasyta, kad naudojama neriniu juosta pirktine ax.gif ir brezinyje visur ji parodyta biggrin.gif taigi jei jos nezadi naudoti, tiesiog improvizuok ka nors su rombukais pilnais ir tusciais smile.gif
Atsakyti
ne i tema - bet ar kas bandet ismegzt pati pirma rasta is pvz., ta bangu -
ar graziai gaunasi?
user posted image
Atsakyti
nu ka prisiduodu kritikai blush2.gif
user posted image

user posted image
Papildyta:
pirmoj fotkej kur is nugaros mb nepasake kad zemyn timptelciau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 11 vasario 2008 - 19:26
QUOTE(katuks @ 2008 02 11, 09:37)
user posted image
user posted image
kaip matote, atlasas negražiai susiraukia, ir čia dėl to kad suknia gavosi apsitempusi. reikia arba keisti pamušalą į trikotažą ar aptinuką g.gif arba iš vis be jo  ax.gif permegzti nesinori...o ir nežinia, ar gerai gautųsi, nes kaip minėjau raštas gana elastingas: suknia ne siaura.
tai va ir nežinau... esu abejonių ir svarstymo stadijoj....juostelė ant krūtinės šiaip užrišta. irgi nežinau, ar jos reikia

p.s. kaip matot ir figūra atsirado... blush2.gif

niu del atlaso tai jo biski susiraukslejes
bet jau pacios suknios tai nenusakomas grazumas wub.gif
Atsakyti
ggte labai grazu thumbup.gif cia lygiu rastu? siaip neryskiai matos ax.gif
Papildyta:
parodau megzta suknia, kuria pirkau, bet gal kam bus ideja "spalvota" 4u.gif
user posted image
Atsakyti
as galvoju,kad Katuko suknia neturi jokio"broko"-kaltas pasijonis!
Itariu,jog pasijonis-sintetinis.
Atsakyti
aciu, Dovyda, uz paaiskinima. Toj schemoj, kuria as turiu, visai neimanoma iskaityti, buvau pagalvojusi, kad cia pirktine juosta. Dar karta aciu, bandysiu improvizuoti.
Atsakyti