Įkraunama...
Įkraunama...

Sukneles megztos, nertos, derintos

QUOTE(Mate @ 2008 02 11, 08:54)
Labas rytas, prisipirkau ir as per savaitgali visokiu siulu (norfiniu ir ne tik) uz 60 lt. Kas cia pasakojo apie kabli nugaroj? biggrin.gif ir man tas pats....

hihihi.gif
Vat ir man tas kablys giliai sulindęs lotuliukas.gif MB tai jau barasi, sako, kada gi tu juos visus sumegsi doh.gif O man kol kas ne mezgimo periodas, vis kaupiuosi, o ir laiko nėra. Bet, sakau aš jam, kad tie siūlai toks dalykas, kad visi nesusimezga biggrin.gif Vis naujų atsiranda lotuliukas.gif Tai jis jau nebeturi ką bepasakyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Puiki ideja siulu galiukams sunaudoti
user posted image
user posted image
smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
Papildyta:
http://piko-spb.ru/production/1/ garzu grazu grazu
Atsakyti
va, nulekiau per pietus iki parduotuves priesais Ibrahima ir nusipirkau tokios juodos Vernito pusvilnes (kaina 3.50), pardaveja gyre, kad ir nesiojasi, skalbiasi gerai. Megziu si kart deja ne suknele, o dovanu liemene. Leksiu ieskot rasciuko (prase dvi a la dvi geros dvi blogos, bet as noriu truputi ka nors idomiau smile.gif )
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mate @ 2008 02 11, 15:51)
va, nulekiau per pietus iki parduotuves priesais Ibrahima ir nusipirkau tokios juodos Vernito pusvilnes (kaina 3.50), pardaveja gyre, kad ir nesiojasi, skalbiasi gerai. Megziu si kart deja ne suknele, o dovanu liemene. Leksiu ieskot rasciuko (prase dvi a la dvi geros dvi blogos, bet as noriu truputi ka nors idomiau smile.gif )
Papildyta:
user posted image

turiu šitų atliekamų. dar kol kas nieks y galvą neateina ką iš jų megst. jei nieks nepaims jų iš manęs tai gal ir sugalvosiu ką
Atsakyti
QUOTE(Mate @ 2008 02 11, 13:51)

as is tokiu numezgiau teciui megztini nesenai, visai nieko, tik sake labai silta su juo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(everesta @ 2008 02 11, 13:43)

o jau ten suknychiu kokiu grazhiu blink.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo X-iuke: 11 vasario 2008 - 14:41
QUOTE(katuks @ 2008 02 11, 09:37)
O dabar apie savo pasiekimus biggrin.gif  ir nesėkmes  verysad.gif
Taigi mano juodoji skylėtoji. kaip ir rašiau, nepatinka manasis pamušalas.
demonstruoju;
user posted image
user posted image
kaip matote, atlasas negražiai susiraukia, ir čia dėl to kad suknia gavosi apsitempusi. reikia arba keisti pamušalą į trikotažą ar aptinuką g.gif arba iš vis be jo  ax.gif permegzti nesinori...o ir nežinia, ar gerai gautųsi, nes kaip minėjau raštas gana elastingas: suknia ne siaura.
tai va ir nežinau... esu abejonių ir svarstymo stadijoj....juostelė ant krūtinės šiaip užrišta. irgi nežinau, ar jos reikia

p.s. kaip matot ir figūra atsirado... blush2.gif

suknele tikrai grazi, nieko negalvok net permezginet. man tai pasirode kad tas pamusalas kaip isielektrines - tada padetu purskalas nuo elektrinimosi. o jei ne, ieskok kitos apatines suknelytes, arba graziu apatiniu ir eik be pasukneles.
QUOTE(ingriduska @ 2008 02 11, 11:58)
Čia aš su kabliu nugaroje vaikštau.

as ir to kablio siulu pirkimui nusimest negaliu. vienu dar nesumezgu o jau perku keliems mezginiams i prieki. anksciau dar ir megzdavau dazniau, dabar mazasis princas neleidzia.tai tik naktim....

QUOTE(everesta @ 2008 02 11, 13:43)
Puiki ideja siulu galiukams sunaudoti

nesimato man tos idejos, o taip reiketu, nes tie galiukai tikrai vietos neturi...
atsiprasau - jau rodo. tikrai puiki ideja. as tai maniau koks juostuotas kilimelis bus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akire3: 11 vasario 2008 - 14:43
Kazkas ieskojo vestuvines sukneles. Kaip sita ?
user posted image
Atsakyti
Taip, Dovyda, aciu, ieskojau kaip tik tos pirmos baltos sukneles. Dar besikuisdama radau ir jos schema, bet noriu jusu pagalbos. Schemoje nera parodyta, kaip nerti ta dali (juosta), kuri eina pries ir po ananasu, na ta, su gelytem (neikelia man schemos). Ten kazkas schemoj parayta, bet niekaip nesugebejau padidinti taip, kad iskaityciau. Pabandziau nerti is galvos, negraziai iseina. Gal kas man patartu kaip issisukti is tos padeties?
Atsakyti
[quote=Mate,2008 02 11, 14:51]

Manoji juoda taip ir megzta 2geros/2blogos iki krūtinės, nuo krūtinės mezgiau su vašeliu , gavosi man gražiai, tik nešiot neišeina, nes nebaigta:)
Mezgiau pagal tą
http://www.talpink.c...22/05e5a31.html
Papildyta:
Čia ne į temą, bet ar būna jums, kad stovint stotelej, ar pardej,matant moterį su nertu sijonu ar kitu megztu rūbu galvotumėt, kažin ar čia ne kuri nors iš SM, gal pvz:mate,Arual,gatget3,ir t.t.O kai Mate rašo apie tai ,kad per pietus sulaksto iki Ibrahimo, tai manau, kad ji dirba kaiminystėje.Aš Šiaurės miestely,Ibrachimas netoli:)
Atsiprašau, kad visai nebūtų ne į temą parašysiu kodinį žodį SUKNELĖS/ SUKNUŽĖS
Atsakyti
QUOTE(Akire3 @ 2008 02 11, 16:42)
suknele tikrai grazi, nieko negalvok net permezginet. man tai pasirode kad tas pamusalas kaip isielektrines - tada padetu purskalas nuo elektrinimosi. o jei ne, ieskok kitos apatines suknelytes, arba graziu apatiniu ir eik be pasukneles.

tai permezginėt ir nemanau. pamušalas neįsielektrinės, tiesiog nertinis aptempia jį ir sutraukia. o dar vienas blogumas, kad atlasas kirptas įstrižai. o kadangi labai norėjau žvilgančios pasuknelės, tai reikia arba kirpti jį iš naujo ir daryti aptemptą su užtrauktuku, arba imti trikotažąsad.gif o šiaip savo pirmuoju dideliu darbu esu patenkinta. iki šiol buvo tik servetėlės......
be pasuknelės bigsmile.gif tik namuose prieš vyrą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(katuks @ 2008 02 11, 15:16)
tai permezginėt ir nemanau. pamušalas neįsielektrinės, tiesiog nertinis aptempia jį ir sutraukia. o dar vienas blogumas, kad atlasas kirptas įstrižai. o kadangi labai norėjau žvilgančios pasuknelės, tai reikia arba kirpti jį iš naujo ir daryti aptemptą su užtrauktuku, arba imti trikotažąsad.gif o šiaip savo pirmuoju dideliu darbu esu patenkinta. iki šiol buvo tik servetėlės......
be pasuknelės bigsmile.gif  tik namuose prieš vyrą rolleyes.gif

Pilnai tave užjaučiu, nes manoji suknelė dar dabar be normalaus pamušalo... doh.gif Kas liečia trikotažinį, tai nemanau kad gausis gerai, kadangi suknelė nors ir tampri, bet aptempta... taip kad nebus gero slydimo ir tada pati suknelė gali kilti tau į viršų...
O suknelė labai graži... Sėkmės tau su pamušalu, jei ką gudraus sugalvosi, nepamiršk ir mūsų, nes manau daugeliui yra problema ne kaip suknelę nusimegsti ar nusinerti, bet kaip pamušalą prisitaikyti...
Atsakyti