Įkraunama...
Įkraunama...

Sukneles megztos, nertos, derintos

QUOTE(qqte @ 2008 02 09, 23:36)
vat ir as taip darau bet pagalvojau gal cia labai neteisinga mezginiu atzvilgiu  g.gif
bet taip norisi is kart numezgus pasimatuot..o jei kazkas labai negerai tai nei skalbt neverta

Bet juk po skalbimo pasikeičia modelis, na gali pasitempti į vieną ar kitą pusę. Tai jeigu atrodys gerai neišplovus, nereiškia, kad po plovimo atrodys taip pat...
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2008 02 10, 01:02)
Tai jeigu atrodys gerai neišplovus, nereiškia, kad po plovimo atrodys taip pat...

Būtent drinks_cheers.gif Iš savo nesenos ir pakankamai nemalonios patirties galiu tik patvirtinti.
Atsakyti
Del poskalbiminiu pokyciu - taip, jie buna. Bet jei pries tai mezget meginuka maza, o gal dar ir dideli - jei mazas meginukas po skalbimo labai nusitempe/susitrauke, tai pokyciai bus numatyti ir suskaiciuoti.

Kiek sunkiau sitoj vietoj su kaitalioto virbalu storio gaminiais - reikia buti mazuma burejomis, ir numatyti, kaip ten proporcingai viskas keisis smile.gif

O dabar - maza istorija.

Sveciuojuosi as pas sese. Nubego mergina i vonia, atsinesa kazka rankose ir PIKTU PIKTU BALSU sako:
-Va, megztuka nauja nusimezgiau, - ir rodo man. As nesuprantu piktumo visiskai, ziuriu i nuostabios (tokia melynai violetine, svelni) spalvos megztuka, rasto grazuma, ir nesuprantu, ko sese tokia susiraukus.
-Tu i diduma paziurek!!! Netycia 30 laipsniu temperaturoje isskalbiau!!!! Masina!!!! Su centrifugavimu!!!
Vienzo, patampe ji ta megztuka (sudetingu, dailiu rasteliu numegzta), isdziovino ir padovanojo smulkutukei draugei, kuri tai 32, tai 34 dydzio rubelius nesioja.

Morale tokia - megztukai su visokiom egzotiskom vilnom (o ten ir kasmyro, berods, buvo.. keli proc.) bijoo siltesnio vandeniuko, energinigesnio skalbimo IR KAIP VELNIAS KRYZIAUS - centrifugavimo.
Atsakyti
Labas rytas. PAGALIAU RADAU PAMUSALO clap.gif O tai mano suknele jau dvi savaites spiontoj gulejo, o jum rodyt neisbaigto darbelio nesinori... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2008 02 10, 09:24)
Morale tokia - megztukai su visokiom egzotiskom vilnom (o ten ir kasmyro, berods, buvo.. keli proc.) bijoo siltesnio vandeniuko, energinigesnio skalbimo IR KAIP VELNIAS KRYZIAUS - centrifugavimo.

Pas mane dabar egszotiska vilna....labai jau svelni, ne tokia kaip musu lietuviska kuri kandziojasi. Mezginuka , kaip ir visus savo megstukus,skalbsiu rankom...tai gal is sukneles nepasidarys bliuzele biggrin.gif
O siaip, gal ir durna klausima uzduosiu, bet kam jus savo mezginius iskart numezgusios skalbiat....as niekada to nedarau unsure.gif Kokia cia prasme sito skalbimo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovzil: 10 vasario 2008 - 10:00
mastau.gif aš nei vieno gaminio rankom neskalbus doh.gif blush-anim-cl.gif Turbūt geri siūlai pasitaikydavo, kad nuostolių dar nepaturėjau, bet matau, kad ateity reikės taip nerizikuot g.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2008 02 10, 01:02)
Bet juk po skalbimo pasikeičia modelis, na gali pasitempti į vieną ar kitą pusę. Tai jeigu atrodys gerai neišplovus, nereiškia, kad po plovimo atrodys taip pat...

nu man paprastai buna atvirksciai...iki skalbimo gerai neatrodo o po jo pagereja...tai jei jau gerai pries bus neblogiau ir po smile.gif

QUOTE(gadget3 @ 2008 02 10, 09:24)
Sveciuojuosi as pas sese.  Nubego mergina i vonia, atsinesa kazka rankose ir PIKTU PIKTU BALSU sako:
-Va, megztuka nauja nusimezgiau, - ir rodo man. As nesuprantu piktumo visiskai, ziuriu i nuostabios (tokia melynai violetine, svelni) spalvos megztuka, rasto grazuma,  ir nesuprantu, ko sese tokia susiraukus.
-Tu i diduma paziurek!!! Netycia 30 laipsniu temperaturoje isskalbiau!!!! Masina!!!! Su centrifugavimu!!!
Vienzo, patampe ji ta megztuka (sudetingu, dailiu rasteliu numegzta), isdziovino ir padovanojo smulkutukei draugei, kuri tai 32, tai 34 dydzio rubelius nesioja.

nu ale kaip zmonem kylan idejos kisti i skalbimo masina ranku darbo mezginius...man tai gaila savo triuso butu

QUOTE(dovzil @ 2008 02 10, 09:53)
O siaip, gal ir durna klausima uzduosiu, bet kam jus savo mezginius iskart numezgusios skalbiat....as niekada to nedarau  unsure.gif  Kokia cia prasme sito skalbimo  unsure.gif

siuliukai fabrikiniai buna specialiom medziagom apdoroti...o dar mezgant rankom nusiciupineja, bent man atrodo kad jis nesvarus pasidaro ax.gif
tai pirmoji priezastis
antroji-iskalbus akutes pasilygina mezginys pasitempia ar pasitraukia...cia po pirmo karto.aisku priklauso nuo siulu apdorojimo.bet tas tikrasis daiktas jau iskalbus gaunamas
na trecioji tai tiesiog mama sitaip ismoke ir tiek
Atsakyti
QUOTE(dovzil @ 2008 02 10, 09:53)
O siaip, gal ir durna klausima uzduosiu, bet kam jus savo mezginius iskart numezgusios skalbiat....as niekada to nedarau  unsure.gif  Kokia cia prasme sito skalbimo  unsure.gif

O vat dėl to, kad panešiosi neskalbusi, pasidžiaugsi rūbu, kaip nulietu ant tavęs, o po skalbimo gali ir pasikeisti visas grožis cool.gif Gali išsitempti nežinoma kryptimi... hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2008 02 10, 12:21)
O vat dėl to, kad panešiosi neskalbusi, pasidžiaugsi rūbu, kaip nulietu ant tavęs, o po skalbimo gali ir pasikeisti visas grožis  cool.gif Gali išsitempti nežinoma kryptimi...  hihihi.gif

o tai ka daryt jei nepanesiojus ir iskalbus jis isitemps nezinoma kryptimi?
taigi taip i liks nepanesiotas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2008 02 10, 12:05)
*nu man paprastai buna atvirksciai...iki skalbimo gerai neatrodo o po jo pagereja...tai jei jau gerai pries bus neblogiau ir po smile.gif
**na trecioji tai tiesiog mama sitaip ismoke ir tiek

*Nesutinku nono.gif Po skalbimo gali pasitempti neaišku į kurią pusę, dažniausiai į ilgį. Kaip megztai suknelei iki kelių, ji gali pasidaryti jau žemiau kelių mirksiukas.gif
** Labai geras paaiškinimas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(qqte @ 2008 02 10, 12:24)
o tai ka daryt jei nepanesiojus ir iskalbus jis isitemps nezinoma kryptimi?
taigi taip i liks nepanesiotas biggrin.gif

lotuliukas.gif
Tai tada jau galėsi taisyti - nuardyti kur per daug mirksiukas.gif
O kai jau panešiosi, pasidžiaugsi, o po to, kai išskalbsi išsitems, gali būti šokas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2008 02 10, 12:26)
*Nesutinku nono.gif  Po skalbimo gali pasitempti neaišku į kurią pusę, dažniausiai į ilgį. Kaip megztai suknelei iki kelių, ji gali pasidaryti jau žemiau kelių  mirksiukas.gif

nu as tai meldziuosi kad man nesusitrauktu sita suknute kur dabar mezgu
nes jau ardyt taisyt jos neprisiruosiu niekad gyvenime
jei biski pasitemps i ilgi ar ploti tai nebeda man smile.gif
ar iki keliu ar zemiau ju man esminio skirtumo ner...svarbu kad nesusiauretu ir nesutrumpetu
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2008 02 10, 12:31)
nu as tai meldziuosi kad man nesusitrauktu sita suknute kur dabar mezgu
nes jau ardyt taisyt jos neprisiruosiu niekad gyvenime
jei biski pasitemps i ilgi ar ploti tai nebeda man smile.gif
ar iki keliu ar zemiau ju man esminio skirtumo ner...svarbu kad nesusiauretu ir nesutrumpetu

Tai tada jokiu būdu nekišk į skalbyklę, kad ir su spec. programa. Nes matai kaip būna su tais siūlais, nežinosi, kada jiems susišvies pasitampyti lotuliukas.gif
Jau geriau rankom, juk nėra taip jau sudėtinga mirksiukas.gif
Atsakyti