QUOTE(geltoniausia @ 2008 02 10, 01:02)
Bet juk po skalbimo pasikeičia modelis, na gali pasitempti į vieną ar kitą pusę. Tai jeigu atrodys gerai neišplovus, nereiškia, kad po plovimo atrodys taip pat...
nu man paprastai buna atvirksciai...iki skalbimo gerai neatrodo o po jo pagereja...tai jei jau gerai pries bus neblogiau ir po
QUOTE(gadget3 @ 2008 02 10, 09:24)
Sveciuojuosi as pas sese. Nubego mergina i vonia, atsinesa kazka rankose ir PIKTU PIKTU BALSU sako:
-Va, megztuka nauja nusimezgiau, - ir rodo man. As nesuprantu piktumo visiskai, ziuriu i nuostabios (tokia melynai violetine, svelni) spalvos megztuka, rasto grazuma, ir nesuprantu, ko sese tokia susiraukus.
-Tu i diduma paziurek!!! Netycia 30 laipsniu temperaturoje isskalbiau!!!! Masina!!!! Su centrifugavimu!!!
Vienzo, patampe ji ta megztuka (sudetingu, dailiu rasteliu numegzta), isdziovino ir padovanojo smulkutukei draugei, kuri tai 32, tai 34 dydzio rubelius nesioja.
Morale tokia - megztukai su visokiom egzotiskom vilnom (o ten ir kasmyro, berods, buvo.. keli proc.) bijoo siltesnio vandeniuko, energinigesnio skalbimo IR KAIP VELNIAS KRYZIAUS - centrifugavimo.
nu ale kaip zmonem kylan idejos kisti i skalbimo masina ranku darbo mezginius...man tai gaila savo triuso butu
QUOTE(dovzil @ 2008 02 10, 09:53)
O siaip, gal ir durna klausima uzduosiu, bet kam jus savo mezginius iskart numezgusios skalbiat....as niekada to nedarau
Kokia cia prasme sito skalbimo
siuliukai fabrikiniai buna specialiom medziagom apdoroti...o dar mezgant rankom nusiciupineja, bent man atrodo kad jis nesvarus pasidaro
tai pirmoji priezastis
antroji-iskalbus akutes pasilygina mezginys pasitempia ar pasitraukia...cia po pirmo karto.aisku priklauso nuo siulu apdorojimo.bet tas tikrasis daiktas jau iskalbus gaunamas
na trecioji tai tiesiog mama sitaip ismoke ir tiek