QUOTE(maidala @ 2010 04 08, 22:14)
na tai va ir kyla klausimas, ar geriau tas distiliuotas vanduo su dirbtiniais mineralais, ar geriau visai nefiltruotas?
man tai arbata daug mieliau gert is filtruoto vandens, nes nera tos violetines slykscios pleveles ant jos. bet va su tais mineralais tai ir subalamutino, ar tikrai sveika gerti ta "distiliuota" vandeni

man tai arbata daug mieliau gert is filtruoto vandens, nes nera tos violetines slykscios pleveles ant jos. bet va su tais mineralais tai ir subalamutino, ar tikrai sveika gerti ta "distiliuota" vandeni

Na distiliuotas simtu procentu jis nera (nebent trys membranos stovi) ir sutinku su Jumis, kad ne tik arbata skanesne, bet ir maistas kitoks is isvalyto vandens. Nereiketu filtruoto vandens isgert daugiau kaip du litrus, cia gyditoju rekomendacija. O del mineralu tai as sau niekada nestatyciau mineralizatoriaus, juk visdelto jie dirbtiniai.
Jums patarciau nepagailet poros simtu litu (paprastas tyrimas apie 40lt) ir issitirt vandeni nuo visu nitritu ir panasiai, aisku tai nera pigu, bet uz tat zinosit ka daryt. Tik jei nesit vandeni tirt nesakykit is kur, nes jie irgi gudrus ir nenori pakenkt vandenu reputacijai.
Pavizdziui pas mane vanduo nevirsyja normu, tai as ir filtru nesistaciau.
Bet ne visur taip.