Įkraunama...
Įkraunama...

Vandens filtrai

Tesinys: apie Krištoliniai vandenys bajerius:

Ir dar vienas:
Nu dar paziuresim ka jis daro
bet kas pasake kad turiu pirkti brangiausia daikta
zodziu uosvine cia pasirase
viena diena paskambino pasiule nemokamai vandeni istrti
poto 4dienio vakara astunta atsibelde tulas vadybininkas
valanda pudrino uosvine zmonai dar skambino klause ka daryt sakem
nepasirasinek jokiu budu
5dieni skambina kad pasirase ir dar klausia ka nusipirko cia *** ble
liepem skambinti kad atsisakytu
kontora pasake kad meistrai jau isvaziavo statyt 11 ryto ir kad sutartyje
punktas toks 25% bauda jei atsisakai
uosvine aisku i kelnes dar sakem kad neleistu statyt ale 12 atvare meistras
ir pastate
ir dar pastaciu buvo zadetas 50 punktu kazkokio svarbaus parametro ale rode
100 tai tipo kol filtrai prasiplaus reik palaukt
Paskambinus i kontora veliau jie aiskina kad paslauga jau suteikta ir
atsisakyt neimanoma
Dabar ir klausimas kaip atsikratyt su maziausiais nuostoliais
Toks punktas yra
Prekiu isigijimas ne prekybai skirtose patalpose
Sutarties atsisakymas
Jus turite teise nutraukti sutarti, sudaryta ne prekybai skirtose
patalpose, pranesdami rastu apie tai pardavejui ar paslaugos teikejui per
septynias dienas nuo pardavejo isduoto dokumento gavimo dienos.

Dar yra visokiu del nesaziningos komercines veiklos.
Dar galima bandyt ziuret ar realiai vandeni valo kaip deklaruoja.
Nesinori palikti taip visko.

Ir dar vienas:

Is kitu si firma issiskyre tuo, kad is draugu gave telefona, man paskambino
ir pradejo pasakot, kad mazdaug Europos sajungos pinigais atlikineja vandens
tyrimus ...
Kadangi su panasiais "verslininkais" jau teko susidurt ( super-duper dulkiu
siurbliai uz padeveto automobilio kaina, super puodai uz keleta tukstanciu
ir pan. - nieko nesu pirkes, bet bandymo "iskisti preke" metodai zinomi
:-) ) iskart paklausiau ar tas tyrimas nera kokios nors ju irangos reklama.

I tai man atsake, kad "Ne, nieko nereklamuojam, tiesiog nemokamai istiriam
vandeni ir viskas ..." :-D
Vienu zodziu chebryte tam, kad isibrukti pas tave i namus su savo
prezentacijom, nevengia naglai-naglai meluot ...

Sunkiai pavyko nesijuokt per ta ju prezentacija - primityvi i senyvus, i
kaimo ir siaip lengvai itaigai pasiduodancius zmones orientuota reklama tipo
"pirkit musu filtra arba uz savaites numirsit nuo va sito juodo-juodo
vandens is krano" :-D

Ir dar vienas:

man papuole naglas toks tipas, Donatas vardu, kai pasakiau, kad nepirksiu -
vaidino isizeidusi, "mol as dirbau, stengiausi, o tu nieko neperki".
***, tai pravedziau kursa kaip as pardavineju ir kiek metu pas klienta
vazineju, o cia zmogelis gaidi uz kosmine preke per viena karta iprates
ibrukt.
Ai, dar geras buvo bajeris - i prezentacija uzejo uosvis senelis, tai jis
paeme ir ta ruda vandeni po elektrolizes paeme ir isgere jo akyse, tada
Donatas ir suprato, kad parduot nepavyks... smile.gif))
P.S. po tos sushiktos prezentacijos specialiai buvau nuvaziaves i higienos
centra pakalsusinet del vandens kokybes, tai moterys sake, jog dabar
nebereikia jokiu filtru osmosiniu, vanduo praktiskai idealus bega. Tik sake
nesakyt, kad jos taip sake, nes filtru pardavejai persekios.
Taigi, NEPIRKIT to shudo, hau.

Atsiprašau už išsiplėtimą nes esu labai pasipiktinusi nuo tokių verslininkų kaip kad UAB "Krištoliniai vandenys"
Atsakyti
aciu vienai forumietei, mes jau pasiuntem Kristolinius kuo toliau. Dabar keiciames filtrus kitoj firmoj, nors ten irgi su savais bajeriais smile.gif Bet visgi pigiau. Gal kas issiaiskinot normaliai del mineralizatoriu? Nes jau nezinau kuo tiketi, naujas tiekejas man paaiskino kad atbuliniu osmosu isvalytas vanduo lieka kaip ir be mineraliniu medziagu, ir atseit toki naudoti nera gerai kaip jau atseit Amerikoj irodyta. Bijau vel uzkibti kaip buvau uzkibus uz Kristoliniu. Buciau labai dekinga uz info 4u.gif
Atsakyti
O mes vakar isidėjom kaip tik aguafiltrus ros-spure už 3600 Lt., kaina gal ir nemaža, bet aš džiaugiuosi, nes aš kiekviena diena pirkdavau Neptūno vandenį. Man svarbu vanduo, aš ir nusipirkau, ne tiek š...išleidžiam. biggrin.gif
Atsakyti
Pardavinejami Lenkijoje, skiriasi nuo mūsų įsigytų biggrin.gif
Gal kam ir idiotiška pasirodys, bet mes neturime laiko paieškoms. Atėjo , pasiūlė, įrodė, patiko, isigyjom psio....O visa kita niekis, kaip tai idiotiškai atrodytu biggrin.gif

Rusijoje tokie patys apie 55 000 lt., t.y. apie 790 000 rb. va čia tai idiotiška kaina. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lemputė @ 2010 03 11, 18:36)
pakibom ir mes rugsėjį ant to paties kablio  doh.gif ką jau padarysi, dabar per vėlu  unsure.gif  tik kaip dabar išsisukti nuo tų 200 lt kas pusmetį ?? sutartis tai pasirašyta  unsure.gif

ar jum i sutarti irase kad isipareigojate pas juos keistis kasetes? Gal ne taip supratot. Mes telefonu pasakem kad atsisakom ju paslaugu ir viskas, keiciames kasetes pas kitus.
Beje, gal kas galit atsakyti del tu mineralizatoriu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(maidala @ 2010 04 05, 08:20)
ar jum i sutarti irase kad isipareigojate pas juos keistis kasetes? Gal ne taip supratot. Mes telefonu pasakem kad atsisakom ju paslaugu ir viskas, keiciames kasetes pas kitus.
Beje, gal kas galit atsakyti del tu mineralizatoriu? g.gif

Gal galit pasakyti,pas ka keiciates dabar? As irgi noreciau atsisakyti "Kristoliniu vandenu" paslaugu.
Atsakyti
gal kartais tyrete filtruota vandeni? ar jame pakankamai mineraliniu medziagu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(maidala @ 2010 04 07, 15:49)
gal kartais tyrete filtruota vandeni? ar jame pakankamai mineraliniu medziagu? g.gif

vanduo nera vitaminu ar mineralu saltinis, todel nereikia rupintis, kad jame uztektu mineraliniu medziagu. Didziausias vitaminu ir mineraliniu medziagu saltinis - vaisiai ir darzoves. 4u.gif

Atsakyti
Sveiki,
Filtrus paciam nesudetinga pasikeist.
Kaseciu nusipirkt irgi nesunku.
Kas del mineralu tai, priklauso kokie filtrai. Jei osmosinis filtras tai ten mineralu isvis nelieka, gaunasi distiliuotas vanduo, stato jie ten dirbtinius mineralizatorius, bet reiktu atminti tai kad jie is organizmo praktiskai nepasisalina.

Na su filtrai dirbau du metus ir tikrai maciau visko, tame tarpe ir kaip zmones apgaudineja. Kartais zmogui net nereikia filtru nes ju vanduo nekenksmingas, bet vistiek ikalba nusipirkt.

Galiu siais klausimais su malonumu bet ka pakonsultuot.
Papildyta:
Ir filtru kurie yra atbulinio osmoso nereikia ieskot kazkur Lenkijos ar Latvijoje, ju uz 1000lt galima ir Lietuvoje isigyt, svarbu zinot ko norisi.
Pasakysiu viena, kad membranas (tai yra pagrindinis filtro elementas kuris isvalo vandeni) gamina tik dvi kompanijos pasaulyje, taip kad kainos priklauso nuo to uz kiek pavyksta itikinti klienta.

Kai tikrina su liaudiskai vadinamais virbaliukais netikekit, ten vyksta reakcija su druska, o kai paduoda vandeni be druskos tai su kuo jam ten reguot. Ikiskit i degtine, pamatysit kokia ji bjauri pasidarys lotuliukas.gif
Atsakyti
o jeigu vilniaus vandenys www psl.pateikia savo vandens rodmenys, ir iš jų galima išskaityti kiek žmogui kenksminga, o kiek ne g.gif nu ne kas su tuo vandeniu.
Ai, man tai nemaišo filtrai, tegu filtruoja good.gif irnesakyk.gif ir pinigai ne kosmosas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nosferatu @ 2010 04 08, 20:22)
o jeigu vilniaus vandenys www psl.pateikia savo vandens rodmenys, ir iš jų galima išskaityti kiek žmogui kenksminga, o kiek ne  g.gif nu ne kas su tuo vandeniu.
Ai, man tai nemaišo filtrai, tegu filtruoja  good.gif  irnesakyk.gif ir pinigai ne kosmosas. ax.gif

Na dar daug kas priklauso nuo vamzdyno kuriuo atkeliauja vanduo.
Na filtrai tikrai niekam nepamaise dar ir jei galit sau leis tai net dvejot ner ko!
Atsakyti
QUOTE(Magnisimo @ 2010 04 08, 17:56)

Kas del mineralu tai, priklauso kokie filtrai. Jei osmosinis filtras tai ten mineralu isvis nelieka, gaunasi distiliuotas vanduo, stato jie ten dirbtinius mineralizatorius, bet reiktu atminti tai kad jie is organizmo praktiskai nepasisalina.

na tai va ir kyla klausimas, ar geriau tas distiliuotas vanduo su dirbtiniais mineralais, ar geriau visai nefiltruotas? g.gif

man tai arbata daug mieliau gert is filtruoto vandens, nes nera tos violetines slykscios pleveles ant jos. bet va su tais mineralais tai ir subalamutino, ar tikrai sveika gerti ta "distiliuota" vandeni g.gif
Atsakyti