Įkraunama...
Įkraunama...

Vandens filtrai

QUOTE(Delusion @ 2009 12 05, 22:38)
Reiktų paminėti minusus osmoso. Konsultanatai nepasako, kiek vandens dar nubėga į kanalizaciją, kol nufiltruojama. Nepasako, kad nufiltruotas vanduo saugomas talpoje, o tai man asmeniškai minusas, nes stovintis vanduo nėra gerai.

kad gal čia ne osmoso minusai, o konsultanto biggrin.gif tarkim mums konsultantas iš karto papasakojo, kiek vandens reikia litrui filtruoto pagaminti, kad vanduo stovės talpoje ir t.t. mes dėjomės tik geriamam vandeniui, su atskiru kraniuku ir esam labai patenkinti jau 2 metus. kainavo 1000 maždaug, filtrus keičia kas metus, pats konsultantas paskambina ar atlekia kada mum patogu.
Atsakyti
QUOTE(BusyBee @ 2009 11 03, 10:41)
O kokius filtrus ir is kokios imones pasistatet?  g.gif

Ir dar, gal kas esat girdeje apie ar pasistate Sopra elektronini nukalkinimo irengini?  ax.gif  Gal galit pasidalinti atsiliepimais?

Aš irgi ieškau nuo kalkių filtro. Toks kaip Sopra montuojamas ant vamzdžio būtų idealu, tik kažin kiek jis veiksmingas... Vienur rašo 17 metų garantija, kitur tik 2 metai, neaišku čia kažkas. Gal kas turit, pasidalinkit patirtim 4u.gif
Atsakyti
Mano pazystami zmogiukai turi uzsisake is amway imones, dziaugiasi, sake vanduo toks minkstas ir svarus. Ir skonis toks nebloas vandens 4u.gif Jauciasi, kad svarus, ir as su MB zadam uzsisakyti vandens filtra wub.gif
Atsakyti

Sopra tik lietuviškuose tinklapiuose radau, toks pat veikimas, galiojimas trumpesnis. Tik nesuprantu to galiojimo - vienur rašo iki 17 metų, kitur tik metai... Kas man įdomiausia ir nesuprantamiausia - Elektros laukui koks galiojimas gali būti? Jis gali susilpnėti? Nuo ko? Vienžo, tamsus miškas. Api Jūsų aprašytą tikra daugiau info ir užsienio tinklapiuose, aišku užsienyje pigiau galima nupirkt, brangiausiai radau 299 dol.., pas mus pigiausiai 599 Lt. Reikia paskaičiuot rolleyes.gif
Atsakyti

Siaip skaiciau Sopra yra visai kitoks veikimas, nei vandens filtro, Sopra ne naikina kalkes, kad vandeni nukalkintu, bet joms neleidzia nusesti ant pavirsiu, o leidzia cirkuliuoti vandenyje, t.y. nepasalina kalkiu:( O ta kur rasiau tai naikina kalkes. na 299 dol tai 761 Lt plius dar parsiuntimo kaina mokesi, o cia supsiuntimu 599Lt:)))) Tai manau, cia gana pigiai, nes sitam filtre yra ir mineraliuzacijos pricipas, t.y. vandeni praturtina reikiamais mineralais;))))
Atsakyti
QUOTE(Sankvl @ 2010 03 01, 19:04)
Siaip skaiciau Sopra yra visai kitoks veikimas, nei vandens filtro, Sopra ne neaikina kalkes, kad vandeni nukalkintu, bet joms neleidzia nusesti ant pavirsiu, o leidzia cirkuliuoti vandenyje, t.y. nepasalina kalkiu:(

Tai šito Aqua 2000 lygiai toks pat aprašymas - nenusėda ir išplaukia, dėl ko nerūdija, neapkalkėja ir pan. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 01 kovo 2010 - 19:06
QUOTE(barbarux @ 2010 03 01, 21:06)
Tai šito Aqua 2000 lygiai toks pat aprašymas - nenusėda ir išplaukia, dėl ko nerūdija, neapkalkėja ir pan. 4u.gif

Nu jo jeigu lyginant tik nukalkinimo sistemas taj jos visos panasios. Nors tie kas pardavineja nukalkinimo irenginius (tuos elektroninius), tai cia kaip sakau tik optine apgaule, pliusas kad nematai kalkiu smile.gif, bet esme nesikeicia. Nukalkintuvas tai cia kainuoja 650 LT
Mano nuomone filtravimo sistemos tobulesnis variantas, tai nors zinai kad vanduo tikrai isvalytas smile.gif Tas EC106 M tai tikrai manau gerai kaina 599;))))
Atsakyti
QUOTE(LTkojote @ 2010 03 01, 19:41)
Mano pazystami zmogiukai turi uzsisake is amway imones, dziaugiasi, sake vanduo toks minkstas ir svarus. Ir skonis toks nebloas vandens  4u.gif  Jauciasi, kad svarus, ir as su MB zadam uzsisakyti vandens filtra  wub.gif

Domėjausi aš ir Amway, bet jų keičiamas filtras 600 kainuoja. Daug.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 03 01, 22:07)
Domėjausi aš ir Amway, bet jų keičiamas filtras 600 kainuoja. Daug.

Na va, o va sitam kur sakiau, tai kaina max iki 90 t;))))
Atsakyti
Laba diena, Žiūriu dauguma giria Zepter smile.gif Mes bandom išrsirinkti: eko vandenys, Zepter ar Stakeliūnas ir ko g.gif

Gal kas turit, kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Sankvl @ 2010 03 01, 19:04)
Siaip skaiciau Sopra yra visai kitoks veikimas, nei vandens filtro, Sopra ne naikina kalkes, kad vandeni nukalkintu, bet joms neleidzia nusesti ant pavirsiu, o leidzia cirkuliuoti vandenyje, t.y. nepasalina kalkiu:( O ta kur rasiau tai naikina kalkes. na 299 dol tai 761 Lt plius dar parsiuntimo kaina mokesi, o cia supsiuntimu 599Lt:)))) Tai manau, cia gana pigiai, nes sitam filtre yra ir mineraliuzacijos pricipas, t.y. vandeni praturtina reikiamais mineralais;))))

o aš iš tos pačios serijos radau latvišką WLUX, prekiauja Lietuvoje Skuode kažkokia firma, bet iš užsienio galima perpus pigiau papirkt. Tik klausimas tas pats lieka - ar turite kas nors tą laidžiukais vyniojamą ant vamzdžio kalkių valytuvą? Velnias, baisoka, kai kur rašoma, kad čia vos ne vandens jonizavimas gaunasi... g.gif
Atsakyti
o gal kas turi AKVAFOR filtra kaip jie,labai jau kaina gundo g.gif
Atsakyti