Įkraunama...
Įkraunama...

Vandens filtrai

Sveiki 4u.gif

Gal kas gali pakonsultuoti del vandens filtru. Jungtume bute prie pagrindinio ivado,labiausiai aktualu apsisaugoti nuo kalkiu pvz kad neuzkimstu masazines vonios purkstuku ir pan. Buvau senukuose radau kristalinius filtrus, ir magnetinius nukalkintojus, bet issamios info ka pasirinkti patarti nieks negalejo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2009 11 05, 12:06)
Mano sese uzsiima Amway firmos produkcija ir ten yra vandens filtrai gal metus laiko man pudrino smegenys kad isigyciau aga kai pamaciau kaina tai pasiunciau ja...... blush2.gif    bet jinai turi ta filtra pasistacius tikrai su mano vandeniu nepalygint jei ka negasdina kainos pasidomekit tikrai gera sdaiktas o as dar sakiau pataupysiu ir pasinuodysiu ax.gif  verysad.gif

QUOTE(svarusvanduo @ 2009 11 25, 19:16)
Cia truputi apie ROS geriamo vandens valymo sistema

Dabar, jei namuose nebūtų osmosinio filtro rinkčiausi Amway filtrą. Visų pirma nepatinka UAB "Krištoliniai vandenys" pardavimo metodika. Su mumis sužaidė psichologiškai. Kai vienas žmogus domėjosi ar galėtų pardavinėti iš Amway tik filtrus ir klausė ar mes duodam aparatą elektrolizei atlikt, aš pasipiktinau, sakau, kad mes žmonių tokiom nesąmonėm neapgaudinėjam. Psichologiškai sužaidė tas aspektas, kad tuoj turėjo gimti vaikas, tai dėl vaiko matyt ir pasidavėm. Reiktų paminėti minusus osmoso. Konsultanatai nepasako, kiek vandens dar nubėga į kanalizaciją, kol nufiltruojama. Nepasako, kad nufiltruotas vanduo saugomas talpoje, o tai man asmeniškai minusas, nes stovintis vanduo nėra gerai.
Amway espring filtras išeina pigiau nei Aquafilter. Ten trys filtravimo fazės. Mechaninis, anglies filtras ir ultravioletinė lempa, kuri įsijungia tik tuo momentu kai atsukamas kraniukas. Vanduo nesaugomas jokioj talpoj, jis filtruojamas tuo metu, kai atsuki kraną, praeina pro visas tris filtravimo sistemas. Nėra jokių jungčių. Filtrą pasijungti bei pasikeisti kasetę gali bet kuri namų šeimininkė. Kasetė apskaičiuota metams arba 5000 litrų vandens. Ir vienas didelis pliusas, filtras mažas, gražus ir kompaktiškas, o ne osmoso, kuris slepiasi mano spintelėj ir užima beveik visą vietą joje.
Karalyste, jeigu aš dabar galėčiau rinktis, tai tikrai geriau rinkčiausi eSpring filtrą iš Amway.
Atsakyti
As ikisiu savo trigrasi ir siek tiek pasakysiu apie vandens filtrtus. Tikrai nesiruosiu reklamuoti viena ar kita imone su aktulia siai temai produkcija.
Mes gyvename uzmiestyje. Miestelyje yra vandens rezervuaras is kurio mes gauname vandeni. Tik vat deka pasenusiu vamzdziu ir to pacio rezervuaro - vandeni mes turime NEKOKI. Tevas senai norejo pasistatyti filtrus, bet nelabai rado optimalaus varianto. Na ir tiesiog nelabai turejo laiko ieskoti. Ir stai viena grazia diena atsibeldejo pas mus virukai su savo filtravimo technika.
Pasakysiu dar siek tiek apie musu vandeni. Pas mus stovi duso kabina ir Hansgrohe vandens maisytuvai kurie valosi nu kalkiu vienu pirstu paspaudimu. Zodziu tas paspaudimas visai nepadedavo, nes vanduo buvo ant tiek kalketas, kad chemijos naudojau nezmoniskai daug. Klozeta valiau kelis kart per savaite, su duso kabinos sienele ir durelemis jau nustojau kovoti, nes buvo beprasmiska schmoll.gif Zodziu baisiau nei baisu. Pasistatem 7 pakopu filtravimo sistema geriamajam vandeniu+techniniam vandeniui. Dabar dziaugiuosiu skaniu geriamu ir mineraliniu vandeniu ir nustojau pirkti dezemis chemija nuo kalkiu. + mums dave toki mechanini filtriuka, kuris sulaiko dideli purva.

Atsakyti
sveiki ir as praejau dometis filtrais nes vaikinukas is kokios tai firmos pakaitines vandeni tipo paziurekit koki h2o geriat su tom drumzlem ir t.t. manes neitikino smile.gif
dabar ermitaze akcija 5 pakopu filtrui RO 5, Filmatec 75 GPD akcija 448lt vietoje berods 900 kaip ir gundausi gal kas jau netyci ISIGIJO smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Delusion @ 2009 12 05, 22:38)
Dabar, jei namuose nebūtų osmosinio filtro rinkčiausi Amway filtrą. Visų pirma nepatinka UAB "Krištoliniai vandenys" pardavimo metodika. Su mumis sužaidė psichologiškai. Kai vienas žmogus domėjosi ar galėtų  pardavinėti iš Amway tik filtrus ir klausė ar mes duodam aparatą elektrolizei atlikt, aš pasipiktinau, sakau, kad mes žmonių tokiom nesąmonėm neapgaudinėjam. Psichologiškai sužaidė tas aspektas, kad tuoj turėjo gimti vaikas, tai dėl vaiko matyt ir pasidavėm. Reiktų paminėti minusus osmoso. Konsultanatai nepasako, kiek vandens dar nubėga į kanalizaciją, kol nufiltruojama. Nepasako, kad nufiltruotas vanduo saugomas talpoje, o tai man asmeniškai minusas, nes stovintis vanduo nėra gerai.
Amway espring filtras išeina pigiau nei Aquafilter. Ten trys filtravimo fazės. Mechaninis, anglies filtras ir ultravioletinė lempa, kuri įsijungia tik tuo momentu kai atsukamas kraniukas. Vanduo nesaugomas jokioj talpoj, jis filtruojamas tuo metu, kai atsuki kraną, praeina pro visas tris filtravimo sistemas. Nėra jokių jungčių. Filtrą pasijungti bei pasikeisti kasetę gali bet kuri namų šeimininkė. Kasetė apskaičiuota metams arba 5000 litrų vandens. Ir vienas didelis pliusas, filtras mažas, gražus ir kompaktiškas, o ne osmoso, kuris slepiasi mano spintelėj ir užima beveik visą vietą joje. 
Karalyste, jeigu aš dabar galėčiau rinktis, tai tikrai geriau rinkčiausi eSpring filtrą iš Amway.

Čia labiau panašu į reklamą. Amwey filtras surenka chemines medžiagas mechanines priemaišas bei uv lempa naikina bakterijas. O apie resursą atskira kalba, va yra moteriškė kuri pasistatė filtrą ir dabar u- galvos susiėmusi, filtras kas pusę metę rėkia kad laikas keisti kasetę o pakeitimas vėl apie 500-700lt.
O osmosinių sistemų yra ir be bakelio, tiesioginio srauto, taip pat uv lempa jungiasi be problemų( aktualiau sistemoms su bakeliu). Vandens sąnaudos irgi nerimtas argumentas. Osmosinių ekspotacinės išlaidos svyruoja plačiame diapazone. Keisite patys pigesniais filtrai ar brangesniais, kviesite kad pakeistų. Papildomų priedų taip pat daug, biokeraminės kasetės, mineralizacijos, innfraredinės, magnetinės.
Asmeniškai amwey neimčiau, tą patį rezultatą galima išgauti investavus 300-400lt. O išlaidos priežiūrai nepalyginamai mažesnės.
Atsakyti
Mes emem visa filtru komplekta:nugelezinimza, minkstinima.Viskas butu kaip ir tvarkoj, vanduo minkstas, rankos svelnios, arbatiniai nekalkeja smile.gif ..., bet skalbiniai kai isdziusta buna kieti,kieti, net nemalonu rengtis tokiais. Ar cia milteliai kalti(persil), pilu ir minstiklio.
Atsakyti
QUOTE(manx @ 2010 01 14, 19:49)
Mes emem visa filtru komplekta:nugelezinimza, minkstinima.

o kokios firmos ir kiek kainavo?
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 01 27, 14:23)
o kokios firmos ir kiek kainavo?

Firma "FIlteka", o kainavo visas komplektas 5900lt
Atsakyti
as turiu Zepter firmos vandens filtra. Bet ta vandeni naudoju tik maisto ruosimui ir geliu laistymui. Pati juo nesimaudau. thumbup.gif
Atsakyti
jau beveik buvau apsisprendes pirkti regeneracini vandens minkstinimo filtra, bet si perskaityta informacija priverte susimastyti...
http://sena.sam.lt/l...geriamas_vanduo

Atsakyti
Man irgi aktualu filtravimo sistema ax.gif Kažkokią reikia įsirengti kaime... Vanduo kietas ir dar bakterijomis užterštas (šulinio vanduo). Metalų ir kitokių š... nerasta. Gal kas ką pasiūlys iš patirties 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimi1 @ 2010 01 27, 17:26)
as turiu Zepter firmos vandens filtra. Bet ta vandeni naudoju tik maisto ruosimui ir geliu laistymui. Pati juo nesimaudau.  thumbup.gif

Mes irgi turime, kas jums aptarnauja jį?? gal patys perkate kasetes??
Atsakyti