QUOTE(karalyste @ 2009 11 05, 12:06)
Mano sese uzsiima Amway firmos produkcija ir ten yra vandens filtrai gal metus laiko man pudrino smegenys kad isigyciau aga kai pamaciau kaina tai pasiunciau ja......

bet jinai turi ta filtra pasistacius tikrai su mano vandeniu nepalygint jei ka negasdina kainos pasidomekit tikrai gera sdaiktas o as dar sakiau pataupysiu ir pasinuodysiu
QUOTE(svarusvanduo @ 2009 11 25, 19:16)
Cia truputi apie ROS geriamo vandens valymo sistema
Dabar, jei namuose nebūtų osmosinio filtro rinkčiausi Amway filtrą. Visų pirma nepatinka UAB "Krištoliniai vandenys" pardavimo metodika. Su mumis sužaidė psichologiškai. Kai vienas žmogus domėjosi ar galėtų pardavinėti iš Amway tik filtrus ir klausė ar mes duodam aparatą elektrolizei atlikt, aš pasipiktinau, sakau, kad mes žmonių tokiom nesąmonėm neapgaudinėjam. Psichologiškai sužaidė tas aspektas, kad tuoj turėjo gimti vaikas, tai dėl vaiko matyt ir pasidavėm. Reiktų paminėti minusus osmoso. Konsultanatai nepasako, kiek vandens dar nubėga į kanalizaciją, kol nufiltruojama. Nepasako, kad nufiltruotas vanduo saugomas talpoje, o tai man asmeniškai minusas, nes stovintis vanduo nėra gerai.
Amway espring filtras išeina pigiau nei Aquafilter. Ten trys filtravimo fazės. Mechaninis, anglies filtras ir ultravioletinė lempa, kuri įsijungia tik tuo momentu kai atsukamas kraniukas. Vanduo nesaugomas jokioj talpoj, jis filtruojamas tuo metu, kai atsuki kraną, praeina pro visas tris filtravimo sistemas. Nėra jokių jungčių. Filtrą pasijungti bei pasikeisti kasetę gali bet kuri namų šeimininkė. Kasetė apskaičiuota metams arba 5000 litrų vandens. Ir vienas didelis pliusas, filtras mažas, gražus ir kompaktiškas, o ne osmoso, kuris slepiasi mano spintelėj ir užima beveik visą vietą joje.
Karalyste, jeigu aš dabar galėčiau rinktis, tai tikrai geriau rinkčiausi eSpring filtrą iš Amway.