Įkraunama...
Įkraunama...

Vandens filtrai

QUOTE(Zoran @ 2012 09 10, 15:18)
Gal geriau tik suminkštinti, panaikinti kvapus ir bakterijas, nufiltruoti stambias daleles ir gerti tokį vandenį, naudoti plovimui, skalbimui ir viskam kitam.

tai duokit nuoroda tokio filtro, kad tiktu bute ir dar nuoroda, kas ji pastatyt galetu.
Visa kita kinieciu kalba man ir laiko ir noro nera i ja gilintis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2012 09 10, 22:15)
tai duokit nuoroda tokio filtro, kad tiktu bute ir dar nuoroda, kas ji pastatyt galetu.
Visa kita kinieciu kalba man ir laiko ir noro nera i ja gilintis blush2.gif

Pirminis nuo stambių dalelių :
http://www.superkain...?id_product=807

Antirnis nuo viso kito :
http://www.superkain...?id_product=808
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2012 09 11, 07:14)

antrinio kažko pigesnio nėra g.gif nes pas mane bute dvi atšakos, tai visko po du kaip suprantu reikės.
O gal skalbimo mašinai ir indaplovei užtektų tik pirminio?
Kas juos gali įstatyti? paprastas santechnikas?
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2012 09 11, 09:01)
antrinio kažko pigesnio nėra g.gif nes pas mane bute dvi atšakos, tai visko po du kaip suprantu reikės.
O gal skalbimo mašinai ir indaplovei užtektų tik pirminio?
Kas juos gali įstatyti? paprastas santechnikas?

Juos abu statai ant įvado, o ne an atšakų. Čia gal buvo ruošta osmoziniams filtrams nesamonė virtuvei ir voniai atskirai.
Gali įstatyti ir kvalifikuotas santechnikas.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2012 09 11, 08:14)

Stambesnės, tai čia kokios? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunny Day @ 2012 09 11, 09:25)
Stambesnės, tai čia kokios? blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2012 09 11, 09:07)
Juos abu statai ant įvado, o ne an atšakų. Čia gal buvo ruošta osmoziniams filtrams nesamonė virtuvei ir voniai atskirai.
Gali įstatyti ir kvalifikuotas santechnikas.

o kur senesnes statybos bute tada tas ivadas? nes pas mane vieni vamzdziai ir skaitliukas tualete. Kitas- virtuveje.
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2012 09 11, 10:34)
o kur senesnes statybos bute tada tas ivadas? nes pas mane vieni vamzdziai ir skaitliukas tualete. Kitas- virtuveje.

Čia reikės su santechniku tartis, jis turi įvertinti kas ir kur.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2012 09 11, 10:05)
Čia reikės su santechniku tartis, jis turi įvertinti kas ir kur.

Tada cia ne atsakos, o tiesiog vanduo tiekiamas „is skirtingu stovu“...
Tokiu atveju tikrai reiketu po 2 vnt.
Atsakyti
QUOTE(allberto @ 2012 09 11, 11:02)
Tada cia ne atsakos, o tiesiog vanduo tiekiamas „is skirtingu stovu“...
Tokiu atveju tikrai reiketu po 2 vnt.

taip stovai skirtingi. Vienas padavimas gal ir yra kur nors rusyje, bet nuo jo jau visam namuo vanduo eina.

Tai dabar pradekime vel is pradziu:
reikia 2 stovams filtrų už protingą kainą ir kad prie jų stovėti nereikėtų tam, kad normali buitine technika, netaptų po 5 metų nebenaudojama.
Papildyta:
Antrinio http://www.superkain...?id_product=808
2 vnt. tikrai neipirksiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimė: 11 rugsėjo 2012 - 11:37
QUOTE(Laimė @ 2012 09 11, 12:38)
taip stovai skirtingi. Vienas padavimas gal ir yra kur nors rusyje, bet nuo jo jau visam namuo vanduo eina.

Tai dabar pradekime vel is pradziu:
reikia 2 stovams filtrų už protingą kainą ir kad prie jų stovėti nereikėtų tam, kad normali buitine technika, netaptų po 5 metų nebenaudojama.
Papildyta:
Antrinio http://www.superkain...?id_product=808
2 vnt. tikrai neipirksiu

Po kelių metų tie pigesni kainomis išsilygins dėl aptarnavimo.
O pigesni kol kas mano rasti tik makarus kabina, panašiai kaip Zepter ir siurbliai stebūklingi - tipo apvyniok vamzdį viela ir būsi laimingas ar panašiai ir tik už 199Lt.
Yra dalykai kurie tikrai gaminami rimtų gamyklų ir dirba su pramone, kas įtakoja kokybės ir duomenų rodiklių patikimumą, o kas dirba paprastam vartotojui, kuris nieko nesupranta ir labai žiūri į kainas. Taip ir naudojasi pardavėjai neišmanymų ir geromis kainomis vislioja, nors realiai permoki ir negauni nei pusės to už ką mokėjai, o galiorkoje pasirodo, kad dar ir kenksmingai pasidarei arba prisirišai prie tiekėjo filtrų ir druskų kaip europa prie Gazpromo.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2012 09 11, 13:04)
Po kelių metų tie pigesni kainomis išsilygins dėl aptarnavimo.
O pigesni kol kas mano rasti tik makarus kabina, panašiai kaip Zepter ir siurbliai stebūklingi - tipo apvyniok vamzdį viela ir būsi laimingas ar panašiai ir tik už 199Lt.
Yra dalykai kurie tikrai gaminami rimtų gamyklų ir dirba su pramone, kas įtakoja kokybės ir duomenų rodiklių patikimumą, o kas dirba paprastam vartotojui, kuris nieko nesupranta ir labai žiūri į kainas. Taip ir naudojasi pardavėjai neišmanymų ir geromis kainomis vislioja, nors realiai permoki ir negauni nei pusės to už ką mokėjai, o galiorkoje pasirodo, kad dar ir kenksmingai pasidarei arba prisirišai prie tiekėjo filtrų ir druskų kaip europa prie Gazpromo.

O kur garantija, kad daiktas uz 5 kLt nesuges po, sakykim, 5 metu...
Atsakyti