Įkraunama...
Įkraunama...

Vandens filtrai

QUOTE(Natalėja @ 2011 11 28, 21:31)
Sveiki, mes nusipirkome osmosinį filtrą PURE PRO (sako kad amerikoniškas), kaina 300 Lt + pristatymas 25 Lt. Filtras 6 pakopų su mineralizacijos kasete ir bakeliu. Kas galėtų pasakyti kuo jis blogesnis už filtrus kainuojančius 3000 Lt. O dėl filtro aptarnavimo tai firmoje pasakė, kad nėra reikalo mokėti tokius didelius pinigus už kasečių pakeitimą, nusiperki pas juos reikiamas kasetes ir pasikeiti (tai nėra labai sudėtinga). Kasetės kainuoja po keliolika litų ir tikrai ne 200-300 Lt.
Čia kalbama apie išvalyto  vandens kenkimą sveikatai, bet tai geriau nei gerti rudą smirdantį vandenį, nors gal js ir labai "sveikas".

koki nusipirkot? gal nuoroda kokia turit?
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2011 11 28, 23:58)
koki nusipirkot? gal nuoroda kokia turit?

nupirkome filtrą RO8 EC106M iš šio tinklapio
http://www.pureaquafilter.lt/
Atsakyti
QUOTE(Natalėja @ 2011 11 29, 09:07)
nupirkome filtrą RO8 EC106M iš šio tinklapio
http://www.pureaquafilter.lt/

dekui smile.gif
o jus jau susimontavot?
ziuriu rasoma, kad Komplekte nėra slėgio pakėlimo siurblio. EC106M-P sistema su slėgio pakėlimo siurbliu
o su siurbliuku kaina isauga dvigubai..
be jo "neveiks" filtrai? ar kam jis reikalingas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isdykusS: 29 lapkričio 2011 - 09:35
QUOTE(isdykusS @ 2011 11 29, 09:15)
dekui smile.gif
o jus jau susimontavot?
ziuriu rasoma, kad Komplekte nėra slėgio pakėlimo siurblio. EC106M-P sistema su slėgio pakėlimo siurbliu
o su siurbliuku kaina isauga dvigubai..
be jo "neveiks" filtrai? ar kam jis reikalingas?

Filtrą montuosime artmiausiu metu, todėl kol kas pasakyti dar negaliu kaip jis veiks. Mes patį fltrą ruošiam statyti rusyje po virtuve ir tik patį kraniuką virtuvėje prie kriauklės. Firmoje sakė jei yra pakankamas vandens spaudimas tai filtrą galima statyti ir toliau. Standartiškai komplekte yra žarnelės apie 2 metrus. Galvoju, kad spaudimo tūrėtų užtekti ir nereikėtų slėgio pakėlimo siurbliuko.
Atsakyti
Mane taip pat sudomino sita nuoroda,pasizvalgiau ten tai mane labai sudomino vandens minkstintojas http://www.pureaquaf....lt/cleansy.htm nuotrauka atitinka kompanijos Zepter vandens minkstintoja ir kaina didesne,tai gal jie paprasciausiai perpardavineja kitu kompaniju.
Atsakyti
QUOTE(berta4 @ 2011 11 29, 10:23)
Mane taip pat sudomino sita nuoroda,pasizvalgiau ten tai mane labai sudomino vandens minkstintojas http://www.pureaquaf....lt/cleansy.htm nuotrauka atitinka kompanijos Zepter vandens minkstintoja ir kaina didesne,tai gal jie paprasciausiai perpardavineja kitu kompaniju.

Aš pasiskambinau į keleta firmų kurios preliauja panašiais filtrais ir jie pasakė, kad tai nieko gero. Sako geriau nei nieko, bet vistiek nieko gero, nes vandenyje po kurio laiko praeina poveikis ir jis tampa toks pat kaip buvo. Tai liečia kai yra namie boileriai ir akumuliacinės talpos (taip paaiškino konsultantai) smile.gif
Atsakyti
Turime RO filtrus, padarėme vandens tyrymą, nustatė kad vanduo rūgštinis, per mažas ph
Patarkit ką geriau pirkti papildomai - jonizatorių ar mineralizatorių? ir ar iš viso yra iš jų kokia nauda....AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
http://www.sklep-aqu...php?d=regulamin
siulau parsisiusti filtrus kasetes ir t.t. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labai jau ir mes domejomes vandens minkstintojais ir geriamojo vandens filtrais, tai zodziu, turiu giminaite,kuri dirba viename lietuvos miestu vandens tyrimu laboratorijoje, tai kai jai pasakiau apie musu planus, tai ji uz galvos susieme, sako, nebludikit, nemetykit pinigu, absurdas tie filtrai, ypac jei naudojate miesto (mano atveju "Kauno vandenu" - vandeni, kuris yra tikrai geras ir nereikia jo papildomai valyti ir poto primineralizuoti. Vandens valymo filtru firmos vadybininaks sako,kad mineralizatoriuje yra naturalus mineralai, o mano giminaite sako,kad jei butu natūralūs, tai kainuotu tukstancius...
Atsakyti
QUOTE(Kristaite25 @ 2012 02 28, 14:35)
Labai jau ir mes domejomes vandens minkstintojais ir geriamojo vandens filtrais, tai zodziu, turiu giminaite,kuri dirba viename lietuvos miestu vandens tyrimu laboratorijoje, tai kai jai pasakiau apie musu planus, tai ji uz galvos susieme, sako, nebludikit, nemetykit pinigu, absurdas tie filtrai, ypac jei naudojate miesto (mano atveju "Kauno vandenu" - vandeni, kuris yra tikrai geras ir nereikia jo papildomai valyti ir poto primineralizuoti. Vandens valymo filtru firmos vadybininaks sako,kad mineralizatoriuje yra naturalus mineralai, o mano giminaite sako,kad jei butu natūralūs, tai kainuotu tukstancius...

drinks_cheers.gif

domejausi tais filtrais ,zmoniu mulkinimas ,tinka tik jei grezinio vandeni naudoji
ale yra gi patikliu ,kurie tukstancius moka ir savo sveikata zaloja ,pasidomekit internete daug info
Atsakyti
nu as irgi Kauno vandenu vandeni naudoja, bet pas mus tai jis kietokas, tai manau vistiek reiketu koki filtriuka ,kad paminkstintu, nes visa buitine technika suvarys...
Atsakyti
QUOTE(Kristaite25 @ 2012 02 28, 16:35)

Apie mineralus tai jusu giminaite teisi,bet jei norite isitikinti koks Kauno vanduo tai atsidarykit klozeto bakeli ir pamatysit ko nemate.Vanduo tai juk is vieno vamzdzio atiteka,visa ta bruda ir sugeriat.
Atsakyti