Įkraunama...
Įkraunama...

Vandens filtrai

QUOTE(zifara @ 2011 05 04, 11:12)
Man atrodo jie su tais aparaciukais pas visus tuoj apsilankys. Man taip pat siule uz 4000, net nuolaida 500 lt pritaike is "gerumo", kad tik imciau. N E P A S I R A S I A U thumbup.gif

Na pas mane irgi pries kelis metus kazkurie buvo, praplove smegenis bet kazkaip atsilaikiau, nepasirasiau biggrin.gif Siaip ar taip, vandens kokybe bute tikrai nekokia, ir rudziu, ir kalkiu tikrai daug, tai nepatingeje, ir pasiknise internete radome, kad analoginiais filtrais su osmosine sistema prekiauja ir Senukai, ir Ermitazai - zodziu galvok galva ir rinkis. Kaina buvo ~600 lt, dabar vandens kokybe labai patenkinti, nekalkeja arbatinukas, arbata irgi "be pleveles", skonis geras... O del to, kad jis lieka distiliuotas - netiesa. Kazkuriame isvalymo etape - taip, bet po jo geriamam vandeniui stovi mineralizacines kasetes, kurios irgi savo darba atlieka... Be abejo, distiliuotas vanduo sveikatai kenkia ne maziau nei uzterstas, bet tokiu sistemu niekas neleistu rengti mano supratimu smile.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

Mums reikia visam namui filtrus statytis, vanduo kietas ,daug gelezies ir mangano. Gal kas pasistatet jau, noreciau atsiliepimu ax.gif nes kainos tai kandziojasi ,o kaip supratau is postu tai ir aferistu nemazai schmoll.gif nesinori issidurt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tensei: 07 lapkričio 2011 - 11:40
QUOTE(Tensei @ 2011 11 07, 11:39)
Labukas  4u.gif

Mums reikia visam namui filtrus statytis, vanduo kietas ,daug gelezies ir mangano. Gal kas pasistatet jau, noreciau atsiliepimu  ax.gif nes kainos tai kandziojasi ,o kaip supratau is postu tai ir aferistu nemazai  schmoll.gif  nesinori issidurt  g.gif

Mums dejo si firma Hidreja. Pakako tik minkstinimo, nes gelezies kiekis nedidelis, didesnes apimties filtra emem tiesiog. Siaip po pirmu 2 men naudojimu as labai patenkinta, ant arbatinuko vis dar nei vienos kalkes.
Atsakyti
Perskaiciau 22 puslapius lotuliukas.gif o atsakymo neradau. Nejaugi nera varianto statytis irangos ant ivado ir gerti sveika geriama vandeni g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tensei @ 2011 11 07, 16:25)
Perskaiciau 22 puslapius  lotuliukas.gif o atsakymo neradau. Nejaugi nera varianto statytis irangos ant ivado ir gerti sveika geriama vandeni  g.gif

Mes statėmės ant įvado ir aš kažkaip nemanau, kad geriu baisesnį vandenį, negu kad būčiau gėrusi be filtrų g.gif Na taip, nitratų ir nitritų pas mus nebuvo absoliučiai, bet aš kažkaip nelinkusi tikėti, kad kalkių nuosėdos tokios jau nekenksmingos žmogaus organizmui.
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2011 11 08, 00:32)
  Na taip, nitratų ir nitritų pas mus nebuvo absoliučiai, bet aš kažkaip nelinkusi tikėti, kad kalkių nuosėdos tokios jau nekenksmingos žmogaus organizmui.

Ir gerai galvojat, kalkiu nuosedos yra viena is akmenu atsiradimo priezastis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata_Bo: 08 lapkričio 2011 - 16:25
QUOTE(Renata_Bo @ 2011 11 08, 16:24)
Ir gerai galvojat, kalkiu nuosedos yra viena is  akmenu atsiradimo priezastis.

As manau, ne tik akmenu. Man atrodo, kraujagyslems irgi turetu tureti itakos. Bet kokiu atveju, paskaicius kai kur komentarus internete, tai toks jausmas, akd gerti apskritai nieko negalima: osmoze kenkia, filtrai blogis, is bambaliu - mirtis, belieka tik saltini issikasti nuosava kazkaip, ir tai dar klausimas, kas i tuos pozeminius vandenis subega.
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2011 11 08, 17:37)
As manau, ne tik akmenu. Man atrodo, kraujagyslems irgi turetu tureti itakos. Bet kokiu atveju, paskaicius kai kur komentarus internete, tai toks jausmas, akd gerti apskritai nieko negalima: osmoze kenkia, filtrai blogis, is bambaliu - mirtis, belieka tik saltini issikasti nuosava kazkaip, ir tai dar klausimas, kas i tuos pozeminius vandenis subega.

drinks_cheers.gif Tikrai paskaicius tokia nuomone susidaro lotuliukas.gif
Atsakyti
o ka apie magnetinius filtrus galetumet gero/blogo pasakyt?
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2011 11 08, 18:37)

QUOTE(Tensei @ 2011 11 08, 18:58)

Oj net nesakykit, man ta ekologija paskutiniu metu labai skaudi tema. doh.gif
Atsakyti
Sveiki, turim filtrus, bet vis nerandu, kas juo pakeistų laiks nuo laiko. Kreiptis į filtrus pastačiusią firmą nenoriu, nes ten plėšikai doh.gif
Gal kas gali rekomenduoti profesionalų meistriuką dirbantį Klaipėdos raj.? 4u.gif

Į AŽ prašom. 4u.gif AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, mes nusipirkome osmosinį filtrą PURE PRO (sako kad amerikoniškas), kaina 300 Lt + pristatymas 25 Lt. Filtras 6 pakopų su mineralizacijos kasete ir bakeliu. Kas galėtų pasakyti kuo jis blogesnis už filtrus kainuojančius 3000 Lt. O dėl filtro aptarnavimo tai firmoje pasakė, kad nėra reikalo mokėti tokius didelius pinigus už kasečių pakeitimą, nusiperki pas juos reikiamas kasetes ir pasikeiti (tai nėra labai sudėtinga). Kasetės kainuoja po keliolika litų ir tikrai ne 200-300 Lt.
Čia kalbama apie išvalyto vandens kenkimą sveikatai, bet tai geriau nei gerti rudą smirdantį vandenį, nors gal js ir labai "sveikas".
Atsakyti