QUOTE(Renata_Bo @ 2011 02 15, 16:35)
3 balionai ir druskos bakas tai tik dalis. Bet as kazkaip nesupratau kodel tas vanduo netinkamas tampa?Kam minkstinti vandeni kai jis jau minkstas?Jei statot normalius filtrus tai jie ir suminkstina ta vandieni o kam ji dar karta minkstinti?Kreipkytes i gera firma pvz. i ,
,Sidabrini vandeni'' , jie patys daro ekspertyze ir parenka kas ir kokius filtrus jums rekia statyt, Pvz. numinkstinti, nugelezinti ar viska kartu, 1, 2, 3 ar 6 balionu jum reikia.Nezinau kaip ten jie reklamuose raso bet as matau pries ir po -rezultata kuriuo esu labai patenkinta. Del elektromagnetinio minkstinimo nesu girdejusi, nes nematau reikalo tuo dometis kadangi ,,balionai'' puikiausiai suminkstina vandeni.Tai kaip sakant ir patart del ju negaliu.

Beje, visai butu ir man suzinot kaip jum su tuo vandeniu sekasi. Sekmes!
Po druskos filtro neminkštinti vandenį reikia, o valyti - nes visgi vanduo iš to filtro išeina prisisotinęs druskų. Tai pripažino net filtrų pardavimo atstovai. Tam statomas geriamo vandens filtras - todėl ir sakau, gaunasi filtras filtruotas - statai minkštinimui filtrą, tai turi statyti ir geriamam vandeniui.
Vandens ekspertizė jau padaryta
Ar aš kažkur klystu? Ar jūs tik minkštinate vandenį ir po to tokį suminkštintą, bet papildomai nefiltruotą, vartojat maistui? Geriamo vandens filtro nesistatėte?
Papildyta:
QUOTE(Lillita @ 2011 02 15, 16:19)
Artemide, pasidalinkit savo patirtimi, kaip sekėsi išspręsti problemą, manau, ne man vienai bus įdomu

aukščiau esančiame poste minėjau - elektromagnetiniu būdu minkštinamas vanduo. Bandau išsiaiškinti, kiek jis veiksmingas - efektyvus, ir ar tinkamas po to kaip geriamas

Iš to, ką sužinojau - atrodo, kad maistui bus tinkamas, bet klausimas lieka kaip su tokio filtro/būdo efektyvumu? Realūs pokalbiai buvo "nevaisingi": vieni teigia - nieko vertas; kiti teigia - paprastas, bet jokių būdu ne prastas sprendimas.
Randu tokius pliusus:
# Saugus kalkių junginių pašalinimas iš vamzdyno
# Gamtai draugiškas sprendimas
be chemijos ar druskų
#
Svarbūs mineralai lieka vandenyje patiekalai ir gėrimai nepraranda natūralaus skonio
# Lengvesnė ir greitesnė virtuvės, vonios kambario priežiūra
# Ženklus valymo priemonių taupymas
# Mažiau išlaidų, laiko ir pastangų taisant vandenį naudojančią įrangą
Bet nerandu minusu

- todėl tikiuosi, kad kas nors logiškai sukritikuotų šį būdą vandens minkštinimui.