Įkraunama...
Įkraunama...

Vandens filtrai

QUOTE(Kaliteja @ 2010 12 19, 14:25)
Tai jau nusorendžiau ir taip eisiu ryt padaryti  ax.gif  tik nemanau,kad jie labai lengvai norės nutrauktį sutartį. Juk per dešimt metų keidami pas mane filtrus po 200Lt kas pusmetį tai ohoho kokią sumelė susidaro.
O tame keitime,kaip skiedė per pristatymą,kad viskas labai steriliai daroma,nuvaloma ir t.t tai atėjo ištraukė ir uždėjo,va ir visas sterilumas  lotuliukas.gif
Gerai,kad dėžes pasilikau ir maišeliai visi yra,galės gražiai susipakuoti ir išsinešti.
Nes aš galiu prarasti tokią sumą,man negaila,bet jau kokiam pensininkui tai tikrai nėra kur dėtis ir jis negali internete palandžioti ir rasti analogiškas sistemas už protingą kainą  4u.gif

O visiems tikrai linkiu nepasimauti ant tokių AQUA FILTRAI atstovų triukų su elektrolize,kai vanduo pažaliuoja-paruduoja o jų vanduo lieka beveik švarus........... nes jame jau niekas nebevyksta.

parasyk kaip sekes po to?bet atsisakius per tas 7dienas vistiek prarasti reikia tokia suma?nebegalioja tie bendri jokie istatymai?žiauroka tiek prarast doh.gif
čia netik aqua turbut,man rods pas mane kiti buvo,nes tokia didele kaina nieko nesiule,bet aisku ta pati rode su vandeiu bajeri
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2010 12 19, 16:38)
parasyk kaip sekes po to?bet atsisakius per tas 7dienas vistiek prarasti reikia tokia suma?nebegalioja tie bendri jokie istatymai?žiauroka tiek prarast doh.gif

Taip,nes ten sutartyje yra punktas kiek reikia sumokėti netesybų nutraukus sutartį ax.gif
Jau atsispauzdinau įstatymus ir vienas labai įdomus yra būtent viskas labai puikiai parašyta apie tai kaip žmonės namie nėra pasiruošę pirkti ir kaip tai per žioplumą padaro neturėdami galimybės paslyginti su kitomis kainomis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaliteja: 19 gruodžio 2010 - 18:12
QUOTE(renatuxaass @ 2010 12 19, 16:38)

Na aš jau po visko ir likau labai maloniai nustebinta. Niekas nedarė jokio spaudimo,tik paklausė kodėl ir viskas,pasakiau,kad nenoriu gilintis o vadovas bent jau Šiauliuose tos firmos-tai visiems tokius palinkėčiau thumbup.gif Aš sakau žinau apie NETESYBAS ir kiek turiu Jums sumokėti,tai jis sako neimsiu aš iš Jūsų tiek pinigų blink.gif sako paimsiu tik už montavimą,ir sudrėkintus filtrus. Žodžiu atsipirkome 320Lt ax.gif
Taigi apie Aqua filter firmos vadovybę tik geri ir net labai geri atsiliepimai,o taip pat apie aptarnaujantį personalą.

O kai išmontavo vyriukas filtrus,tai sako aš rašiau magistrinį apie vandens kokybę. Tai jų ir Zepter filtrai tikrai geri ir galima vartotį vandenį o sako jei susigundysite dėti pigesnius filtrus be mineralizatoriaus,tai sako patariu-geriau visai jokių nedėkite,nes po kokių 5 metų tikrai pajusite neigiamus rezultatus g.gif

Tai tiek iš mano patirties.
Finale gal ir gerai viskas ten,na bet jau kaina tai žvėriška unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2010 12 20, 12:31)
Na aš jau po visko ir likau labai maloniai nustebinta. Niekas nedarė jokio spaudimo,tik paklausė kodėl ir viskas,pasakiau,kad nenoriu gilintis o vadovas bent jau Šiauliuose tos firmos-tai visiems tokius palinkėčiau  thumbup.gif  Aš sakau žinau apie NETESYBAS ir kiek turiu Jums sumokėti,tai jis sako neimsiu aš iš Jūsų tiek pinigų  blink.gif  sako paimsiu tik už montavimą,ir sudrėkintus filtrus. Žodžiu atsipirkome 320Lt  ax.gif
Taigi apie Aqua filter firmos vadovybę tik geri ir net labai geri atsiliepimai,o taip pat apie aptarnaujantį personalą.

O kai išmontavo vyriukas filtrus,tai sako aš rašiau magistrinį apie vandens kokybę. Tai jų ir Zepter filtrai tikrai geri ir galima vartotį vandenį o sako jei susigundysite dėti pigesnius filtrus be mineralizatoriaus,tai sako patariu-geriau visai jokių nedėkite,nes po kokių 5 metų tikrai pajusite neigiamus rezultatus  g.gif

Tai tiek iš mano patirties.
Finale gal ir gerai viskas ten,na bet jau kaina tai žvėriška  unsure.gif

na matai kaip gerai viskas, taip mineralizatorius kaip as sakiau ir prisotina vel mineralais,ir nera ten toks jis kenksmingas kaip tu galvojai
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2010 12 20, 13:49)
na matai kaip gerai viskas, taip mineralizatorius kaip as sakiau ir prisotina vel mineralais,ir nera ten toks jis kenksmingas kaip tu galvojai

Ne ,kad jis kenksmingas aš negalvoju,bet va kad permokėjau gerokai tai tuo tikrai esu įsitikinusi.
Juk yra ir pigesnių su mineralizatoriumi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2010 12 20, 14:23)
Ne ,kad jis kenksmingas aš negalvoju,bet va kad permokėjau gerokai tai tuo tikrai esu įsitikinusi.
Juk yra ir pigesnių su mineralizatoriumi  ax.gif

na taip
ar galit man kas paaiskint,jei jau po mineralizacijos vel ta vandeni prisotina tais mineralais,ar jie tokie pat kaip naturaliai vandeni buna,ir kaip žinot kiek ten jo primenaralizuoja.
Atsakyti
Tai aisku tokie patys mienralai. JUk nera dirbtinio kalcio, ar natrio. TIk klausimas per kokius darinius vanduo praeidamas istirpina ta kalci ir kita. Siaip tai chebra, visa tai yra tik biznis. Aisku, jei namie vanduo smirda, gelezingas, chloruotas, kietas labai, tada taip. kazkiek pataisyti ji reikia beabejo. Bet ne iki vos ne pilno isvalymo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Padejejas @ 2010 12 20, 20:36)
Tai aisku tokie patys mienralai. JUk nera dirbtinio kalcio, ar natrio. TIk klausimas per kokius darinius vanduo praeidamas istirpina ta kalci ir kita. Siaip tai chebra, visa tai yra tik biznis. Aisku, jei namie vanduo smirda, gelezingas, chloruotas, kietas labai, tada taip. kazkiek pataisyti ji reikia beabejo. Bet ne iki vos ne pilno isvalymo smile.gif

pas mus niekas nesmirda,tik su nitratais beda, o kaip tik tie filtrai kut valo nitratus?bet kaip išvalo nitratus neisvalant viso kito?
Atsakyti
Yra tokie filtrai, bet jie namu ukiuose nestatomi, nes yra labai dideli ir skirti dideliems nasumams. Visi vadinami geriamo vandens filtrai, kurie statomi po kriauklem yra su osmoso membranomis ir valo beveik viska smile.gif Nitratus dar galima pashalinti jonu mainu reakcijos pagalba, taciau jie taip pat pashalins ne tik nitratus.
Atsakyti
QUOTE(Padejejas @ 2010 12 20, 20:36)
Siaip tai chebra, visa tai yra tik biznis. Aisku, jei namie vanduo smirda, gelezingas, chloruotas, kietas labai, tada taip. kazkiek pataisyti ji reikia beabejo. Bet ne iki vos ne pilno isvalymo smile.gif

Na nei smirda nei ką ir kuo puikiausiai iki šiol vartojau. Bet kad jie iki pamėlynavimo ginčyjasi,kad ten tipo visko neišvalo ir bla bla bla o jei viską išvalytų tai būtų DISTILIUOTAS vanduo ir tipo jis yra kartus ir jo gerti neįmanoma g.gif nieko šituo klausimu atsakyti jiems negalėjau,nes nesu ragavusi distiliuoto vandens blush2.gif
Ir kalbėk tu su tais pardavėjais nors kosmine kalba,vistiek filtrai kurie kainuoja laaaaabai daug yra patys pačiausi. Sako ZEPTER dar brangiau ir šitų Jūs tikrai nepasistatysite o dar ir apranavimo jie neturi.
Merginos o kokia kaina ZEPTER nes suintrigavo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2010 12 21, 15:22)
Na nei smirda nei ką ir kuo puikiausiai iki šiol vartojau. Bet kad jie iki pamėlynavimo ginčyjasi,kad ten tipo visko neišvalo ir bla bla bla o jei viską išvalytų tai būtų DISTILIUOTAS vanduo ir tipo jis yra kartus ir jo gerti neįmanoma  g.gif  nieko šituo klausimu atsakyti jiems negalėjau,nes nesu ragavusi distiliuoto vandens  blush2.gif
Ir kalbėk tu su tais pardavėjais nors kosmine kalba,vistiek filtrai kurie kainuoja laaaaabai daug yra patys pačiausi. Sako ZEPTER dar brangiau ir šitų Jūs tikrai nepasistatysite o dar ir apranavimo jie neturi.
Merginos o kokia kaina ZEPTER nes suintrigavo  ax.gif

nedaugiau nei tu žadejai ten moket,kažkas siule per az kai ieskojau,man rods apie 4tukst.
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2010 12 21, 21:29)
nedaugiau nei tu žadejai ten moket,kažkas siule per az kai ieskojau,man rods apie 4tukst.

Ale koks mandrumas ir jie dar drysta,man sakyti kad tipo neįpirksite,tai maniau,kad ne mažiau 6000Lt turi kainuoti doh.gif lyg žinotų ką galiu sau leisti o ką ne cool.gif
Atsakyti