QUOTE(Kaliteja @ 2010 12 18, 16:35)
Dabar skaitau ir norisi verkti,kad ir aš esu apgauta

Vakar buvo tas Aqua filter atstovas ir pas mus ir žinoma,manęs kažkaip neįtikino o vat vyras susigundė ir sumokėjome pusę sumos,aš visą naktį negalėjau užmigti nes jau šnd anksti ryte pastatė tą filtrą o mane dabar dar labiau purto ir net nebežinau ką daryti,juk atgal jiems nebegražinsi,kad apgavo
nes klausiau ar tai ne distiliuotas vanduo,bet juk iš kito kraniuko bėga mineralizuotas.
Velnias ką daryti

Vakar buvo tas Aqua filter atstovas ir pas mus ir žinoma,manęs kažkaip neįtikino o vat vyras susigundė ir sumokėjome pusę sumos,aš visą naktį negalėjau užmigti nes jau šnd anksti ryte pastatė tą filtrą o mane dabar dar labiau purto ir net nebežinau ką daryti,juk atgal jiems nebegražinsi,kad apgavo

Velnias ką daryti

siaip nežinau,bet kaip kitas prekes galima gražinti pe r 14d.o sitos negalima?o kodel sakai kad tave apgavo?kuo apgavo ?nesupratau paskutinio sakinio?o tai čia blogai kad mineralizuotas?
nežinau koks pas tave ten vanduo,bet jei kaip pas mane pilna nitratu tai aisku jau geriau filtruotas, as vis neissirenku koki pirkti