Įkraunama...
Įkraunama...

Vandens filtrai

QUOTE(Kaliteja @ 2010 12 18, 16:35)
Dabar skaitau ir norisi verkti,kad ir aš esu apgauta cry.gif cry.gif cry.gif
Vakar buvo tas Aqua filter atstovas ir pas mus ir žinoma,manęs kažkaip neįtikino o vat vyras susigundė ir sumokėjome pusę sumos,aš visą naktį negalėjau užmigti nes jau šnd anksti ryte pastatė tą filtrą o mane dabar dar labiau purto ir net nebežinau ką daryti,juk atgal jiems nebegražinsi,kad apgavo  g.gif  nes klausiau ar tai ne distiliuotas vanduo,bet juk iš kito kraniuko bėga mineralizuotas.
Velnias ką daryti cry.gif cry.gif cry.gif

siaip nežinau,bet kaip kitas prekes galima gražinti pe r 14d.o sitos negalima?o kodel sakai kad tave apgavo?kuo apgavo ?nesupratau paskutinio sakinio?o tai čia blogai kad mineralizuotas?
nežinau koks pas tave ten vanduo,bet jei kaip pas mane pilna nitratu tai aisku jau geriau filtruotas, as vis neissirenku koki pirkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2010 12 18, 16:58)
siaip nežinau,bet kaip kitas prekes galima gražinti pe r 14d.o sitos negalima?o kodel sakai kad tave apgavo?kuo apgavo ?nesupratau paskutinio sakinio?o tai čia blogai kad mineralizuotas?
nežinau koks pas tave ten vanduo,bet jei kaip pas mane pilna nitratu tai aisku jau geriau filtruotas, as vis neissirenku koki pirkti doh.gif

Paskaičius chemiko atsiliepimus tai tikrai jaučiuosi apgauta. Juk ir aš žinodama galėjau įmesti druskos ir jiems parodyti koks jų vanduo geras,kai jame yra druskos kaip kad vandenyje iš krano.
Kad mineralizuotas tai gal gerai,bet kas žino kiek ten tos mineralizacijos g.gif
Taip sąlygose rašo: nutraukus sutartį PIRKĖJAS turi apmokėti 25% nuo sumos (t.y. 1050Lt) bet aš mastau,gal geriau prarasti tiek nei keturis kartus daugiau ir gauti daugiau žalos nei naudos iš to vandens.
Atsispauzdinsiu straipsnį ir eisiu aš pas juos. Jie teigė kaip sveikstama nuo ligų ir taip toliau o chemikas teigia visai ką kitą g.gif tai gal geriau tuomet pirksiu NEPTŪNO vandenį,kuris atliekant platintojui eksperimentus buvo švariausiasi iš visų kitų ax.gif arba HIIP vanduo,tai jis pats teigia kad labai švarus,nors jo neturėjau ir prie mano akių neištyrė.
Atsakyti
kadangi sutarti pasirasete ne biure o savo namuose sutarti gali nutraukti laike 7 dienu. Tiesa kiek nuplese uz filtra? Kokia 3000 lt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ervina: 18 gruodžio 2010 - 18:22
mes mokejome uz filtrus 7000lt. nugelezinimo ir minkstinimo filtrai.
Yra 3 didziules backos rusy,pilam druska i ketvirta kas 2-3 menesius. Uztenka 250 kv namui.Vanduo -liuks;)
pas mus gelezies buvo 10 kart daugiau nei norma,tai statem jau galingus,kad nei patys nei technika nesitravintu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaritka @ 2010 12 18, 19:39)
mes mokejome uz filtrus 7000lt. nugelezinimo ir minkstinimo filtrai.
Yra 3 didziules backos rusy,pilam druska i ketvirta kas 2-3 menesius. Uztenka 250 kv namui.Vanduo -liuks;)
pas mus gelezies buvo 10 kart daugiau nei norma,tai statem jau galingus,kad nei patys nei technika nesitravintu doh.gif

nors galejote nusipirkti juos uz 4500lt mirksiukas.gif Ot zmones permoka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ervina @ 2010 12 18, 20:53)
nors galejote nusipirkti juos uz 4500lt mirksiukas.gif  Ot zmones permoka doh.gif

va va.... doh.gif zinau....
daug ka galejom nusipirkt zymiai pigiau,bet pirkom ant pacio bumo,tai kainos buvo doh.gif doh.gif doh.gif dabar viska lyginam,tai namas perpus pigesnis gautusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ervina @ 2010 12 18, 18:17)
kadangi sutarti pasirasete ne biure o savo namuose sutarti gali nutraukti laike 7 dienu.  Tiesa kiek nuplese uz filtra? Kokia 3000 lt g.gif

ne dar geriau, 4200Lt
Ir vistiek jie nesupranta mano argumentų ir teigia,kad nu labai geras tas Osmosinis vanduo. Sako pastatykite pusmečiui ir pamatysite kaip nieko su juo nenutik,net nepažaliuos. nataip sakau,juk jis negyvas,na vat sako šnekate nesamones.
Sako gal pinigų gaila,tai sakau juk 1000Lt sumokėsiu už sutarties nutraukimą ax.gif tai gal nelabai gaila.
Na žodžiu mažiau sako skaitykite konkurentų pasisakymus ir verčiau gerkite švarų vandenį o man ranka nebekyla jo gerti,gal dėl to kad apgaudinėja Sakau kodėl nesako,kad elektrolizė nevyksta išvalytame vandenyje.
Ai žodžiu esu susinervinusi ir nerandu gerų argumentų sau,kad pasiliktų tą sistemą. Kriauklės sugadintos tik gailą verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaliteja: 18 gruodžio 2010 - 19:26
QUOTE(Kaliteja @ 2010 12 18, 20:19)
ne dar geriau, 4200Lt

swoon.gif

plius dar uz filtru keitima tiek pat nugres......... ziauru

as begciau sutarties atsisakyti kiek kojos nesa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ervina @ 2010 12 18, 19:27)
as begciau sutarties atsisakyti kiek kojos nesa mirksiukas.gif

tai vat ir sakau,prisirišo kaip kokius veršiukus doh.gif ai kvailą ir bažnyčioje muša.
Manau,kad taip ir reikia padaryti,tik jie nesupranta kokie argumentai ax.gif juk tas vanduo jau toks super duper o Jūs sako norite toliau srutas gerti.
O klausiau jei pats keisi tai prarandi garantinį unsure.gif
Papildyta:
Aš visą vakarą su tuo pristatinėtoju ginčyjausi ir kažkaip visai nenorėjau net pagalvoti apie pirkimą o kai pamatė,kad vyras užkibo jau į mane nebekreipia dėmesio lotuliukas.gif o kaip sakau aš ir tūndra neišlemenau,kad pagalvosime atsiliepimus paskaitysime,o čia šast už tokią sumą.
O kad lizingu tai neturi reikšmės? Bet ir sutvarko viską vos ne per naktį blink.gif nors vyro realios pajamos tik pusį minimumo.
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2010 12 18, 20:34)
tai vat ir sakau,prisirišo kaip kokius veršiukus  doh.gif  ai kvailą ir bažnyčioje muša.
Manau,kad taip ir reikia padaryti,tik jie nesupranta kokie argumentai  ax.gif  juk tas vanduo jau toks super duper o Jūs sako norite toliau srutas gerti.
O klausiau jei pats keisi tai prarandi garantinį  unsure.gif
Papildyta:
Aš visą vakarą su tuo pristatinėtoju ginčyjausi ir kažkaip visai nenorėjau net pagalvoti apie pirkimą o kai pamatė,kad vyras užkibo jau į mane nebekreipia dėmesio  lotuliukas.gif  o kaip sakau aš ir tūndra neišlemenau,kad pagalvosime atsiliepimus paskaitysime,o čia šast už tokią sumą.
O kad lizingu tai neturi reikšmės? Bet ir sutvarko viską vos ne per naktį  blink.gif  nors vyro realios pajamos tik pusį minimumo.

va ir argumentas
neisnesa musu pajamos. pagavot efekto busenoje ir pridarem nesamoniu
Atsakyti
Kaliteja,tai jei sako kad galima atsisakyti per 7dienas,tai eik sakyk atsisakau , ir viskas,nieko ten nesivelk su jais.
o jei jau ir pasiliksi ji,tu nebesinervuok,ir nebesigriaužk taip.tikrai kad ta vandeni gersi blogiau nebus nei ta nesvaru gerdami, nu nežinau man atrodo geriau osmosinis.juk jis vel mineralizuojamas,juk internete pilna info,kodel užsikabinai už butent to straipsnio kuri kažkas imete,juk yra daugybe priesingu,ir net autoriai man patikimesni. mirksiukas.gif o atsisakyti jei sako kad galima-bandyk,po to viska ramiai apamstysi.pas mane jie ir ateje buvo,bet jie iskart ta firma sake kad distiliuota gert ilgai negerai,jis turi buti su mineralais,del to mineralizuojamas,tame straipsnyje juk tai ir sako kad distiliuota gert negerai.

Papildyta:
QUOTE(Kaliteja @ 2010 12 18, 17:04)
Kad mineralizuotas tai gal gerai,bet kas žino kiek ten tos mineralizacijos  g.gif

o tu žinai kiek pries tai buvo 4u.gif ax.gif
as vis del tu filtru maisaus,vyras sako nenuo vandens reikia begti,nes juk visa gyvenima visi toki gere ir nieko,na as bent nuo nitratu tada isvalyt norečiau,bet tiek filtrai nitratus valandtys vel kiek tu mineralu isplauna?ar geriau osmosinis vistiek?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renatuxaass: 18 gruodžio 2010 - 22:15
QUOTE(renatuxaass @ 2010 12 18, 21:58)
Kaliteja,tai jei sako kad galima atsisakyti per 7dienas,tai eik sakyk atsisakau , ir viskas,nieko ten nesivelk su jais.

Tai jau nusorendžiau ir taip eisiu ryt padaryti ax.gif tik nemanau,kad jie labai lengvai norės nutrauktį sutartį. Juk per dešimt metų keidami pas mane filtrus po 200Lt kas pusmetį tai ohoho kokią sumelė susidaro.
O tame keitime,kaip skiedė per pristatymą,kad viskas labai steriliai daroma,nuvaloma ir t.t tai atėjo ištraukė ir uždėjo,va ir visas sterilumas lotuliukas.gif
Gerai,kad dėžes pasilikau ir maišeliai visi yra,galės gražiai susipakuoti ir išsinešti.
Nes aš galiu prarasti tokią sumą,man negaila,bet jau kokiam pensininkui tai tikrai nėra kur dėtis ir jis negali internete palandžioti ir rasti analogiškas sistemas už protingą kainą 4u.gif

O visiems tikrai linkiu nepasimauti ant tokių AQUA FILTRAI atstovų triukų su elektrolize,kai vanduo pažaliuoja-paruduoja o jų vanduo lieka beveik švarus........... nes jame jau niekas nebevyksta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaliteja: 19 gruodžio 2010 - 14:28