Įkraunama...
Įkraunama...

Vandens filtrai

Na va, ir mes pagaliau pasistatem filtra, tai pasisakysiu ax.gif . Pirkom is efiltru, esam labai patenkinti tiek pacia imone, tiek filtru. Imone labai operatyviai ir maloniai sustate/ aptarnavo, o filtras nerealiai gerai nukalkina vandeni. Jauciasi ir skalbiant, ir indus plaunant, ir svarbiausia lyginant thumbup.gif . Kazkaip neisivaizdavau, kad gali toks skirtumas jaustis, bet tikrai rekomenduoj - gerai ishleisti pinigai, nereikia nei audiniu minkstikliu, nei calgon'u.
Atsakyti
Pries statydami bet koki filtra issitirkite savo vandeni atitinkamose institucijose, kad nebutu taip, kaip mano tetai...ir kad su zinot, AR TIKRAI JUMS TAS FILTRAS REIKALINGAS smile.gif

O dabar akmuo skris i AQUAFILTER-pasidalinsiu savo artimuju patirtimi biggrin.gif

Uzparino atstovas mano teta isigyt si filtra. Atvaziavau i svecius ir net nusterau koks nenormaliai akivaizdus skirtumas tarp filtruoto ir nefiltruoto. Patariau is smalsumo nunesti meginius istirti. Ir ka jus manot? vandenukas is krano buvo tobulas, atitiko visus kokybes reikalavimus ir buvo idealiai svarus, o filtruotas tapo- distiliuotu, kuriame nieko nebera ir vartojimui ne tik, kad netinka, bet dar ir isplauna is organizmo mineralines medziagas-po ilgo laiko tokio vandens vartojimo galima sveikata suvaryt juodai. Negalvodama teta paskambino atstovui ir liepe issivest savo super aparatura. Atvyko pasisiauses atstovas ir nepatenkintas atsiveze, teigdamas, jog "jus vieninteliai klientai, kurie atsisakot" smile.gif nors db kai pasidomejau- atsisakiusiu yra nemazai smile.gif

Vo tep vat 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, zadam statytis filtra, gal ka esat girdejusios apie toki

Vandens minkštinimo filtrai TAPWORKS (Gamintojas JAV - ECOWATER) ?
Atsakyti
QUOTE(Nosferatu @ 2010 04 04, 23:26)
Pardavinejami Lenkijoje, skiriasi nuo mūsų įsigytų  biggrin.gif
Gal kam ir idiotiška pasirodys, bet mes neturime laiko paieškoms. Atėjo , pasiūlė, įrodė, patiko, isigyjom psio....O visa kita niekis, kaip tai idiotiškai atrodytu  biggrin.gif

Rusijoje tokie patys apie 55 000 lt., t.y. apie 790 000 rb. va čia tai idiotiška kaina.  doh.gif

Mineralai kurie reikalingi musu organizmui randasi ne vandenyje o musu maiste.Prisiminkite organine ir neorganine chemija.Tikti minerajai yra labai brangus ir jie nededami i jokius filtrus.Mineralu negalina perdozuoti.Jai teko buti Druskininkuose tai tenai is mineraliniu saltiniu vandeni galima gerti ne daugiau kaip savaite su gydytojo nurodymu.
Gerkite svaru vandeni ir valgykite daug darzoviu,ir gausite daugiau mineralu nei pasistacius mineraliztotiu,tai dar vienas reklamos blefas kaip ir Vytautas kuris atseit prisotintas ivairiais mineralais ir supilstytas i plastikinius butelius.
Atsakyti
Palaikau bertos4 nuomonę, esu perskaičiusi daug literatūros apie tai - tik maiste esančius mineralus mūsų organizmas pasisavina. Tikra tiesa, o apie vandenį... čia ir taip daug prikalbėta - kiekvienas laisvas pasirinkti kuo tikėti cool.gif .
Atsakyti
QUOTE(japoniuke1 @ 2010 09 18, 17:12)
Palaikau bertos4 nuomonę, esu perskaičiusi daug literatūros apie tai - tik maiste esančius mineralus mūsų organizmas pasisavina. Tikra tiesa, o apie vandenį... čia ir taip daug prikalbėta - kiekvienas laisvas pasirinkti kuo tikėti cool.gif .

as rekomenduoju tiketi dievu o elgtis taip kaip yra yrodyta mokslu.Vandeny reikia gerti svaru ir atitinkama kieki.Filtrus rinkites nepagal kaina o kokybe.
Atsakyti
Prie ko čia dievas g.gif ???
Atsakyti
QUOTE(japoniuke1 @ 2010 09 20, 00:47)
Prie ko čia dievas g.gif ???

Kadangi daugeli zmoniu sako as netikiu filtrais,kompanija ir aplamai jie niekom netiki.Tai as ir rekonenduoju tiketi tik i dieva,o visa kita gerai issianalizuoti ir priimti sau tinkama sprendima.Gerti svaru vandeni ar ne tikejimo nereikia tai reikia daryti,kadangi tai daugeli musu ligu priezastis,paskui einame pas gyditojus ir tikime kad jie mums pades.
Atsakyti
Ir aš norėčiau savo nuomonę įterpti ir išsakyti savo patirtį rolleyes.gif Situacija buvo tokia, jog prieš kokį mėnesiuką atvyko pas mane į namus Aquafilter atstovas ištirti vandens. Aš žinojau, kad mūsų šulinio vanduo prastas, todėl pastoviai pirkdavome Zalia giria dideliuose bambaliuose. Tas žmogelis su matuokliu pamatavo teršalų kiekį 0-100 - maistinis; virs 100 - nemaistinis. Musu sulinio vanduo rode 550 blink.gif , Zalia giria - 250 doh.gif . Aišku susigundžiau filtriukais, tik kaina truputi gasdino - 3500Lt plius aptarnavimas 400Lt per metus. Sudariau sutartį, pažadėjo ryt atvežti filtrus. Ryte įlindau į internetą, pasiskaitinėjau šį forumą ax.gif ir apsisprendžiau nutraukti sutartį. Aišku, niekas taip lengvai nenorėjo paleisti, bet juk turiu teisę per 7d nutraukti sutartį, tuo labiau, kad netgi filtrų dar nebuvo atvežę. Ir vat tada nusprendžiau padaryti eksperimentą - nuspirkau Aquafilter filtrus iš Lenkijos internetinio puslapio (kurį radau šiame forume) lygiai tokius pačius filtrus, kokius man siūlė vadybininkas. Nusipirkau visą filtrą (600zlotu), siurbliuka (300zl), keiciamų filtru dviems metams i prieki (150zl), plius 400zl už pristatymą į namus. Iš viso litais - apie 1300Lt. Praėjus aštuosioms dienoms filtrai jau buvo pas mane, vyras sumontavo, nes buvo pateiktos visos instrukcijos. Tuomet įdomumo dėlei nuvykome pas pažįstamus, kurie įsigijo Aquafilter filtrus iš to pačio vadybininko, kur mums siūlė. Ir išvydome, jog mūsų filtrai yra įdentiški, nesiskiria niekuo. Vandens tyrimų kol kas nepasidarėme, bet iš vandens skonio, išvaizdos, arbatos išvaizdos matyti, jog kokybė yra tokia pati kaip pas pažįstamus. Rezultatas toks - sutaupėme apie 3000Lt. thumbup.gif Kai tik pasidarysiu vandens tyrimus, painformuosiu:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vizustep: 21 rugsėjo 2010 - 08:25
QUOTE(vizustep @ 2010 09 21, 09:23)
Ir aš norėčiau savo nuomonę įterpti ir išsakyti savo patirtį

http://www.woda.com....dowany-filtr-ro
is cia?
Atsakyti
ka manote apie tokius filtrus?
http://www.filtrai.l...m...6&Itemid=54
http://www.filtrai.l...m...4&Itemid=51

ar tiktu jie tvirtinti gyvenamam name prie vandens ivado, t.y. ten kur vanduo papuola i boileri? vandens suvartojimas apie 15 kub.m / men.
Atsakyti
QUOTE(vanda_zydi @ 2010 09 21, 14:42)
ka manote apie tokius filtrus?
http://www.filtrai.l...m...6&Itemid=54
http://www.filtrai.l...m...4&Itemid=51

ar tiktu jie tvirtinti gyvenamam name prie vandens ivado, t.y. ten kur vanduo papuola i boileri? vandens suvartojimas apie 15 kub.m / men.

Taip tie filtrai isvalo vandeni,bet jus vistiek neturesite geriamo vandens.Tik atbulinis osmosas tai padaro.
Atsakyti