QUOTE(Kykas @ 2007 09 04, 11:06)
Čia šeip pamastymai - tingiu dirbt tai dviratį išradinėju

Nu kritikuokit mano sapaliones kaip nors, įtikinkit priešingai. Tik mestelkit bent jau veikimo principus viso to reikalo, nes aš apie burtus nekokios nuomonės.
PS. garantuoju, kad nieko įžeisti ar sunervuoti nenoriu.
Labai malonu, kad galesime padiskutuoti

As pati pasirinkusi specialybe, kuri labai susijusi su chemija. Be to, sia tema kalbejau su chemijos mokslu doktorantu

tad tikrai pasitikiu ir tikiu sia sistema
Pirma, cia jau nera taip pigiai, bet paskaiciavus yra tikrai ekonomiskiau nei pirkti geriama vandeni. Siandien suskaiciavau, kad yra 4kartus pigiau nei pirkti vandeni tuose buteliuose 5litru

To filtro viduje yra norvegu patentuota aktyvuota anglis, kurios sudeties jie niekam neisduoda! Tai ji cia ir padaro taip, kad mes gauname labai sveika ir tyra vandeni. Klausiau as to chemiko, ar taip gali but ir jis man patvirtino (pries tai pats daugiau pasidomejes), kad taip gali buti, bet, kaip ir norvegai, jis mums nesako, kas tai yra

tokie jau tie chemikai
Deja, bet tai imanoma. Jis pats padare tyrimus ir tikrai isitikinom patys, ne tik isklausem, ka sako pati imone
Be to, kai baigiasi tu filtru aktyviosios medziagos, paprasciausiai vanduo pradeda begti labai silpnai ir tai jau yra zenkalas, kad filtus reikia keisti
O cia yra ir mechaninis filtras, kuris pasalina tas didesnes priemaisas vandens, yra keramikinis, kuris mikroorganizmus naikina

is viso, vanduo praeina 5skirtingus filtravimo etapus

Tad manau, kad vandeni isvalo tikrai gerai!
O apie osmosinius ir as zinau.. ir tikrai esu PRIES juos!

distiliuotas vanduo musu organizmui yra blogai! O jei ji ir mineralizuoja(yra ir su tokia funkcija), tai tada jau tampa chemiskai paveiktas vanduo, kas vel gi nera gerai//

Tad..
siam norvegu CW42 neradau dar pati minusu.
Jei norite galite pasiskaityti www.vilkomfortas.lt arba www.cw42.no