Įkraunama...
Įkraunama...

Man smagiausia su mamyte!

user posted image

Ačiū už palaikymą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbyne: 07 balandžio 2005 - 10:34
QUOTE(babuska @ 2005 04 07, 11:28)
gali laikyt gali ne paparastai, daug forumo mamyciu viena kita zino ir atpazysta mirksiukas.gif

bet moderatoriu buvo mineta,kad kokursas anoniminis vien del to,kad taip objektyviau smile.gif
Atsakyti
konkuras geras,nuotraukytes visos labai geros ir nuostabios bet sutinku su nuomone,kad jos per daug vienodos ir kai zmones balsuos esu tirka kad balsuos uz savo "pazistamas mamytes.Net pavadinimai kur kur vienodi blink.gif Atrodo kad konkursa reikejo pavadinti"kieno mamyte grazesne" tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbyne @ 2005 04 07, 11:28)
user posted image

Ačiū už palaikymą smile.gif

Bendrosios fotokonkursų taisyklėsštai čia
ypač reiktų atkreipti dėmesį į nr. 8 (dėl spalvoto rėmelio) bei nr. 5. Ačiū.

Nereikėtų įsivaizduoti, jog čia kažkas nusistatęs prieš asmenį ir piktybiškai priekabiauja prie jo vieno nuotraukų, niekas tokių ketinimų neturėjo ir neturi pioneer.gif Prieš tai buvome gavę ne vieną nuotrauką, kurioje buvo matyti tik mamos ranka ir pan. ir jų netvirtinome. Dabar dėl lytinių organų - patvirtintose nuotraukose jie pridengti arba nuotrauka nukirpta ties ta vieta, bet neestetiškų nuotraukų arba tokių, kokias būtų nesaugu publikuoti internete - nėra.
Juk tema tokia paprasta ir populiari, kiekvienos mamos albume pilna nuotraukų, atitinkančių ją bei konkurso taisykles. Laiko iki balsavimo taip pat dar yra nemažai.
Atsakyti
QUOTE(Chilli @ 2005 04 07, 11:06)
nugi nesireklamuokit su tais pavadinimais - neidomu bus jei visos issiduos kuri kurios foto schmoll.gif kad ir kokios grazios butumet biggrin.gif

O ka cia reklamuotis smile.gif vienos pasireklamuoja bendraamziuose, kitos cia tongue.gif

O kas uz ka balsuos parasyta zemiau Juodaplaukes tongue.gif
QUOTE(Juodaplauke @ 2005 04 07, 12:34)
konkuras geras,nuotraukytes visos labai geros ir nuostabios bet sutinku su nuomone,kad jos per daug vienodos ir kai zmones balsuos esu tirka kad balsuos uz savo "pazistamas mamytes.

Pilnai sutinku biggrin.gif
Atsakyti
Vajee, kokia mano nuotraukytė mažytė gavos doh.gif biggrin.gif Na, bet prizinių vietų gi nesitikime tongue.gif Ačiū, Aurėja, už patvirtinimą mirksiukas.gif

QUOTE(babuska @ 2005 04 07, 10:27)
nu ir priekabios jus, gi kiekviena turi savo jumoro jausma ir nuotrauka mama pagimdyk mane atgal savotiskasi idomi, gi is tikro to nieks nesiekia g.gif
isivaizduoju mamytes nuotaika, kaip cia pasiskaito sad.gif

Pritariu babuskai smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2005 04 07, 12:47)
Bendrosios fotokonkursų taisyklėsštai čia
ypač reiktų atkreipti dėmesį į nr. 8 (dėl spalvoto rėmelio) bei nr. 5. Ačiū.

Aurėja, jei nuimu rėmelį - tvirtinat? Nors konkurse su rėmeliu mačiau - tiek kad nespalvotas... Dėl taisyklių sakiau - paties konkurso taisyklėse juk parašyta, kad portretinės netinka - o dabar sąžiningai pasakyk kiek jų ten yra. Man jos irgi patinka, tik keista, kad vienas taisykles išeina apeiti, o kitų ne. Aš skaitau konkretaus konkurso taisykles - jame neparašyta, kad turi būti mamos veidas. Iš kur man žinoti - o gal ten tos mamos, kurių tik pusė matosi - kojų neturi ir ant baslių pamautos? tongue.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbyne: 07 balandžio 2005 - 13:02
doh.gif blink.gif "Pagimdyk mane atgal.." ....... blink.gif Keisti smagumai su mamyte.. blink.gif
Atsakyti
Nu pagaliau pavyko sumažint iki pageidautino formato... Ale kokybė tai kakotina liko... cry.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2005 04 07, 14:59)
Nu pagaliau pavyko sumažint iki pageidautino formato... Ale kokybė tai kakotina liko... cry.gif

o tai kaip mazini jei kokybe prasteja mazinant? atsiusk man, sumazinsiu ir bus geros kokybes ax.gif bliudukas@mail.ru
Atsakyti
Nuotrauku nemazai labai sauniu.. pasikartosiu balsuoti bus laaaaaaabai sunku.. Bet nesupratau ko ten tokio pasibaisetino radote foto Pagimdyk mane atgal? Absoliuciai nieko baisaus, nuotrauka gali patikti ar ne, bet jau kaz kokiu baisumu as ten tikrai neiziurejau.. Duksta mama su vaiku ir tiek. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fasolka @ 2005 04 07, 16:24)
Nuotrauku nemazai labai sauniu.. pasikartosiu balsuoti bus laaaaaaabai sunku.. Bet nesupratau ko ten tokio pasibaisetino radote foto Pagimdyk mane atgal? Absoliuciai nieko baisaus, nuotrauka gali patikti ar ne, bet jau kaz kokiu baisumu as ten tikrai neiziurejau.. Duksta mama su vaiku ir tiek. 4u.gif

thumbup.gif butent, kad duksta biggrin.gif
Atsakyti