Aurėja - mamytės ten kojos - o jų kaip žinia atskirai be mamytės nebūna. Kad turi matytis veidas taisyklėse neparašyta. O va parašyta, kad neturi būti portretinių, o ten jų pilna. Mano vaiko plika pūte netvirtinot, o vienoj nuotraukoj man puikiausiai matos kad nors trečdalis ir prikirpta, bet to paties daikto ten dalis. Na man akivaizdu, kad mergaitė. Beje šitą paskutinę nuotrauką man rekomendavo viena mama įdėti, nes jai kažkodėl irgi pasirįodė tinkama. Ką gi - prieš vėją nepapūsi...žaidimas turi taisykles, bet jos vieniems galioja, kitoms ne. Užsiparinau... bet galvoju kad turiu dėl ko. Kitoms daromos išimtys, o man juk išimties nereikėjo, tik painterpretuoti
nenoriu būti pikta komentatorė, bet šita foto , baisi, kažkoks pasityčiojimas, juodas jumoras, ji visai neatitinka konkurso reikalavimų Nebent...." dėl skonio nesiginčijama"
nu ir priekabios jus, gi kiekviena turi savo jumoro jausma ir nuotrauka mamapagimdyk mane atgal savotiskasi idomi, gi is tikro to nieks nesiekia isivaizduoju mamytes nuotaika, kaip cia pasiskaito