Įkraunama...
Įkraunama...

Man smagiausia su mamyte!

QUOTE(Raseliote @ 2005 04 07, 00:32)
Mamyte ,pagimdyk mane atgal thumbup.gif  megalol.gif  megalol.gif  thumbup.gif

Rimtai?
Man tai tokia pobaise.... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2005 04 07, 09:30)
Karbyne, o kur mamytė nuotraukoj? tik kojos iki kelių ax.gif Šauni nuotraukytė, bet reik mums ne tik leliaus, bet ir mamytės  soske.gif Tai ką, dublis 4-as, a?  mirksiukas.gif  tongue.gif  Lauksim  tongue.gif

Aurėja - mamytės ten kojos - o jų kaip žinia atskirai be mamytės nebūna. Kad turi matytis veidas taisyklėse neparašyta. O va parašyta, kad neturi būti portretinių, o ten jų pilna. Mano vaiko plika pūte netvirtinot, o vienoj nuotraukoj man puikiausiai matos kad nors trečdalis ir prikirpta, bet to paties daikto ten dalis. Na man akivaizdu, kad mergaitė. Beje šitą paskutinę nuotrauką man rekomendavo viena mama įdėti, nes jai kažkodėl irgi pasirįodė tinkama. Ką gi - prieš vėją nepapūsi...žaidimas turi taisykles, bet jos vieniems galioja, kitoms ne. Užsiparinau... bet galvoju kad turiu dėl ko. Kitoms daromos išimtys, o man juk išimties nereikėjo, tik painterpretuoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Raseliote @ 2005 04 06, 23:32)
Mamyte ,pagimdyk mane atgal thumbup.gif  megalol.gif  megalol.gif  thumbup.gif

nenoriu būti pikta komentatorė, bet šita foto schmoll.gif , baisi, kažkoks pasityčiojimas, juodas jumoras, ji visai neatitinka konkurso reikalavimų schmoll.gif Nebent...." dėl skonio nesiginčijama" g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 07 balandžio 2005 - 09:48
user posted image
Prieš mano nuotraukytės netvirtinimą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbyne: 07 balandžio 2005 - 10:22
QUOTE(Nedurna @ 2005 04 07, 09:44)
Rimtai?
Man tai tokia pobaise.... blink.gif

nu jo-juodas jumoras blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
o del tu koju tai ka as zinau - grozio konkurse "Veidrodeli,pasakyk" buvo fotkiu kur tik ranka arba koju puse - ir painterpretavus visai nieko buvo.. ax.gif
Atsakyti
Nu įdėkit tą nuotraukytę Karbynės sad.gif 4u.gif jau ir taip trecias kartas 4u.gif 4u.gif

Paskaičiau ir savo nuotraukytei komplimentų ax.gif AČIŪ
Atsakyti
Mes irgi patalpinome foto su dukriuku blush2.gif
"Mano mama, gal su kamuoliu pilve?
Niekam nesakiau, bet brolis gims tuojau."
Atsakyti
nugi nesireklamuokit su tais pavadinimais - neidomu bus jei visos issiduos kuri kurios foto schmoll.gif kad ir kokios grazios butumet biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif O čia dar ir paslapty reikia laikyti? g.gif ...supratau doh.gif
Atsakyti
nu ir priekabios jus, gi kiekviena turi savo jumoro jausma ir nuotrauka mama pagimdyk mane atgal savotiskasi idomi, gi is tikro to nieks nesiekia g.gif
isivaizduoju mamytes nuotaika, kaip cia pasiskaito sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitatuka @ 2005 04 07, 10:20)
4u.gif O čia dar ir paslapty reikia laikyti? g.gif ...supratau doh.gif

gali laikyt gali ne paparastai, daug forumo mamyciu viena kita zino ir atpazysta mirksiukas.gif
Atsakyti