O su krikšto mama galima?
arba - ar galima, jei nuotraukoje ir mama, ir krikšto mama?
QUOTE(Toshe @ 2005 04 05, 12:19)
Aciu aciu!Is kur zinai,kad cia mes???
Na va, Toshe, susekiau isimylejau jusu nuotrauka ir galvoju, kaip cia suradus kieno ji ir paklausus kas fotografavo. Tiesiog fantastika! O jau mergaites kokios fainuoles! Mano balsas uz jus!
Isduok paslapti, prasau ir brukstelk i asmenine arba viesai paskelbk kas tokias nuotraukas daro.
Aciu, aciu, aciu!
QUOTE(SuperBaba @ 2005 04 05, 14:35)
grazus- nieko nepridursi, kazin kaip dabar atrodo po visu maitinimu
nes toj fotkek tai kaip ir pienuko pilni
toshe nuotrauka fantastiska, viska daro tos dvi grazuolytes ar tik neklystu, jau buvai laimejus gal gana
Ahaa, viskas aišku , matyt gerai, kad ir neužpildžiau paraiškos su savo foto, nes ji būtų priskirta prie visų tariamai "neįdomiųjų" portretinių O taip buvau apsidžiaugus, kad tam konkurse tikrai galėsiu sudalyvaut Gerai, kad prieš tai paskaičiau komentarus Man, kaip ir Ewai į akis krinta tik tos nuotraukos, kur nėra "pašalinių trugdžių" O konkuruot su eiline fotke neverta. Na, nebent šiaip, siekiant patobulint anketų pildymo įgūdžius
Na, tos, kurios siuntėt kažką panašaus į portretines, tikrai galit tikėtis pirmųjų vietų Daugumos komentarai tai ir patvirtina Kas gali pasakyt, kad jos neatitinka pavadinimo "Man smagiausia su mamyte"??? Net nedrįsčiau suabejot, kad visiems tiems vaikiukams smagiausia su mamyte
Na, tos, kurios siuntėt kažką panašaus į portretines, tikrai galit tikėtis pirmųjų vietų Daugumos komentarai tai ir patvirtina Kas gali pasakyt, kad jos neatitinka pavadinimo "Man smagiausia su mamyte"??? Net nedrįsčiau suabejot, kad visiems tiems vaikiukams smagiausia su mamyte
QUOTE(babuska @ 2005 04 05, 21:10)
grazus- nieko nepridursi, kazin kaip dabar atrodo po visu maitinimu
Babulia, as maitinau iki 3men, o ta fotke daryta kai domciukui buvo lygiai 6men-spresk ar like ten pienuko dar buvo
QUOTE(SuperBaba @ 2005 04 05, 21:34)
Babulia, as maitinau iki 3men, o ta fotke daryta kai domciukui buvo lygiai 6men-spresk ar like ten pienuko dar buvo
kaip ir tyliu...
QUOTE(Akvarelė @ 2005 04 05, 21:22)
Ahaa, viskas aišku , matyt gerai, kad ir neužpildžiau paraiškos su savo foto, nes ji būtų priskirta prie visų tariamai "neįdomiųjų" portretinių O taip buvau apsidžiaugus, kad tam konkurse tikrai galėsiu sudalyvaut Gerai, kad prieš tai paskaičiau komentarus Man, kaip ir Ewai į akis krinta tik tos nuotraukos, kur nėra "pašalinių trugdžių" O konkuruot su eiline fotke neverta. Na, nebent šiaip, siekiant patobulint anketų pildymo įgūdžius
o ko tu taip pesimistiskai nusiteikus, gi daug kas siuncia ir visai nesiruosia laimeti, gi vien smagu sudalyvauti, save parodyti ir i kitus pasiziureti... siusk ir neabejok!
QUOTE(babuska @ 2005 04 05, 21:48)
o ko tu taip pesimistiskai nusiteikus, gi daug kas siuncia ir visai nesiruosia laimeti, gi vien smagu sudalyvauti, save parodyti ir i kitus pasiziureti... siusk ir neabejok!
Na, mielu noru siųsčiau, tik va, ar priims Štai kur klausimas
QUOTE(Akvarelė @ 2005 04 05, 22:05)
Na, mielu noru siųsčiau, tik va, ar priims Štai kur klausimas
nesupratau kodel turetu nepatvirtint?
gal tu tetis?