Sveikinu nugaletojas. saunuoles
Sveikinu!!!
Šį kartą net neįsivaizdavau, kas laimės Fainos nuotraukos
Šį kartą net neįsivaizdavau, kas laimės Fainos nuotraukos
Norejau pasiteirauti Californiagirls, koki fotoaparata turit ?? Jusu nuotraukos visada labai grazios. Jau ir dabar man vaidenasi, kad ir sekanciame konkurse laimesite...
QUOTE(Irena @ 2005 04 20, 21:22)
Norejau pasiteirauti Californiagirls, koki fotoaparata turit ?? Jusu nuotraukos visada labai grazios. Jau ir dabar man vaidenasi, kad ir sekanciame konkurse laimesite...
Aciu uz komplimentus Paprastas tas musu fotikas Canon PowerShot A80, kai pirkom dar buvo toks is geresniu, bet technologija i prieki suoliuoja kosminiu greiciu, tai dabar jau daug mandresniu yra...bet mums uztenka
Nejaugi jau pazinai musu fotke sekanciame konkurse
Sveikiname nugalėtojas , labai šaunios nuotraukėlės
Pažinom pažinom, labai
QUOTE(californiagirl @ 2005 04 20, 22:41)
Aciu uz komplimentus Paprastas tas musu fotikas Canon PowerShot A80, kai pirkom dar buvo toks is geresniu, bet technologija i prieki suoliuoja kosminiu greiciu, tai dabar jau daug mandresniu yra...bet mums uztenka
Pažinom pažinom, labai
Bet jau kokios grazios nuotraukos konkerse "Kol mama nemato" keleta nuotrauku tiesiog superines prisijuokem su vyru net iki asaru Ka tie vaikuciai tik neprigalvoja
QUOTE(Irena @ 2005 04 20, 21:22)
Norejau pasiteirauti Californiagirls, koki fotoaparata turit ??
Man tai atrodo, ne fotoaparate esme, o geras fotografas ir YPATINGAI fotogenishki modeliukai
Joo, pritariu - ne fotike esmė, o gerame fotografo skonyje