NUOSIRDZIAI SVEIKINU NUGALETOJUS:) Is tiesu grazi nuotraukyte. Zaviuosi gausia seimynele ir dar tokia grazia:)
Sveikinu nugalėtojus, tikrai nuotraukos įsimintinos
Aš tik niekaip nesuprantu kodėl nebalsavau už Tulos nuotrauką, nu taip ji man patiko Gal vėlai įdėjo ir nepastebėjau...ech, bet nors dabar pasakysiu, kad man pati pati gražiausia
Aš tik niekaip nesuprantu kodėl nebalsavau už Tulos nuotrauką, nu taip ji man patiko Gal vėlai įdėjo ir nepastebėjau...ech, bet nors dabar pasakysiu, kad man pati pati gražiausia
Man irgi proga Pirmąkart fotokonkurse už įdėtą foto kažkas balsavo Ir dar tiek daug žmonių Labai malonu, labai ačiū balsavusiems Nors aš niekada nesitikėčiau net laimėt..nemoku fotografuoti, specialiai nepuolu momentų ieškot..nufotografuoju vaiką tik tada, kai prisimenu, jog būt gerai nors kokių foto turėt
QUOTE(zapuks @ 2005 04 20, 08:16)
Man pacios paciausios nuotraukos - paciam gale, kai kurios negavo ne vieno balso. Bet argi tai svarbu? Aciu jums uz geras emocijas
Tiesą sakant man irgi yra daug gražių nuotraukų , kurios gavo labai mažai balsų, arba jų visai negavo. Ir yra tokių nuotraukų, kurios gavo daug balsų, tik nelabai suprantu už ką Matyt, ryšiai
Nugalėtojų nuotraukos gražios Sveikinam , nors mano favoritai buvo kiti
tik dabar pamačiau, kad laimėjom trečiąją vietą tiesą pasakius nesitikėjau, kad tiek balsiukų surinks mūsų nuotraukytė, nors prisipažinsiu, man pačiai ji labai patinka Ačiū visoms balsavusioms už mus...taip pat dėkoju už komplimentus.
Ir as nustebau laimejusi II-aja vieta
Aciu aciu visiems,kam patiko musu nuotrauka,nors graziu buvo begale daug..Gal mes tik tiek ir laimejom,kad musu irgi daug ir mums smagu!Uz nugaletoja balsavau ir as.Man ji labai patiko,taip pat ir Tulos!
Dekojame Toshe&Ko
Aciu aciu visiems,kam patiko musu nuotrauka,nors graziu buvo begale daug..Gal mes tik tiek ir laimejom,kad musu irgi daug ir mums smagu!Uz nugaletoja balsavau ir as.Man ji labai patiko,taip pat ir Tulos!
Dekojame Toshe&Ko
Be galo gražios nugalėtojų šeimynėlės
Bet konkursų rezultatai greit bus tokie: californiagirl/Toshe, 1 vieta, 2 vieta, 3 vieta ....
Nes jos yra be konkurencijos
Bet konkursų rezultatai greit bus tokie: californiagirl/Toshe, 1 vieta, 2 vieta, 3 vieta ....
Nes jos yra be konkurencijos