tai tikriausiai mes tau labai patikom nu man paciai labiausiai patiko tokia foto kur ziurim i objektyva man tokios foto,kur apsikabibnusi mamyte ir leliukas, dvelkia svelnumu o kritika geras dalykas
Juk konkurso temoj nėra nurodyta, kad kažką būtina veikti su mamyte, gal pvz. man smagiausia būti apsikabinus su mamyte Todėl ir siunčia tokias nuotraukas, kurios joms atrodo gražios Ir aš dar nemačiau nei vienos nuotraukos neatitinkančios konkurso temos
QUOTE(Chilli @ 2005 04 05, 09:05)
tai tikriausiai mes tau labai patikom nu man paciai labiausiai patiko tokia foto kur ziurim i objektyva man tokios foto,kur apsikabibnusi mamyte ir leliukas, dvelkia svelnumu o kritika geras dalykas
Aga, patikot, nuo seniau dar šitą nuotrauką atsimenu
QUOTE(ewa @ 2005 04 05, 10:20)
Aga, patikot, nuo seniau dar šitą nuotrauką atsimenu
QUOTE(Chilli @ 2005 04 05, 10:30)
Juk tada Mijukas buvo dar gera mergaitė ir... nereikėjo jos pardavinėt
QUOTE(Zanetux @ 2005 04 05, 10:41)
Juk tada Mijukas buvo dar gera mergaitė ir... nereikėjo jos pardavinėt
nu paziurek i pavadinima - ar tada buvo gera mergaite o jusu fotke is karto pazinau
Toshe, tavo foto laabai grazi
QUOTE(Saulyte @ 2005 04 05, 09:52)
Nu nzn, cia aisku mamytes baisiausia supyksit ant manes, ale maziau nei puse nuotrauku atitinka tema Nugi as supratau, kad turi kazka tai tokio veikti, o ne ziureti apsikabinus i foto objektyva
QUOTE(Dikė @ 2005 04 05, 10:06)
Juk konkurso temoj nėra nurodyta, kad kažką būtina veikti su mamyte, gal pvz. man smagiausia būti apsikabinus su mamyte Todėl ir siunčia tokias nuotraukas, kurios joms atrodo gražios Ir aš dar nemačiau nei vienos nuotraukos neatitinkančios konkurso temos
iš tiesų vis daugėja tokių beveik portretinių nuotraukų. Žinoma kad be galo smagu tiesiog apsikabinti mamytę, ir tokios foto kiekvienam labai mielos, ir šiltos pažiūrėti
Konkurso taisyklėse, kaip matėte, prašėm siųsti neportretines nuotraukas. Kaip mes po to jas vertinsim ir balsuosim už 3 geriausias? - Ar pagal mamytės nosies ilgį, ar pagal akių dydį?Ar vaiko mimiką? - Sudėtinga bus mums pačioms. Todėl būtų visiems paprasčiau ir įdomiau matyti kuo daugiau "veiksmo"; per dieną su mamyte vaikas nuveikia galybę smagių dalykų: prausiasi, velkasi, sauskelnes keičia, šukuojasi, "tvarkosi", padeda gaminti, valgo, žaidžia, ugdosi, šoka, galų gale miega kartu, eina pasivaikščioti, atostogauja prie jūros ir t.t. ir pan.
nu gerai - netinka tai netinka - isimkit mano foto.
QUOTE(Chilli @ 2005 04 05, 12:45)
nu gerai - netinka tai netinka - isimkit mano foto.
čia "pamokslas" buvo besiruošiantiems dalyvauti konkurse, tikrai netaikiau tau
tos kur patvirtintos, tai patvirtintos. Nebent jei radai kokią superinę kitą nuotrauką ir labai nori keisti, tai dar galima iki balsavimo pradžios.
neturiu kitu mielesniu uz sita - tik su teciu
QUOTE(Chilli @ 2005 04 05, 12:53)
neturiu kitu mielesniu uz sita - tik su teciu
aš irgi nekeisčiau, jūs ten tokį svarbų veiksmą atlikinėjat