Įkraunama...
Įkraunama...

Man smagiausia su mamyte!

QUOTE(ss22 @ 2005 04 17, 19:58)
Gal pas Jusu tai ir normalu riboti balsus, bet mano nuomone balsuoti konkurse turetu tureti galimybe bet kas. Net ir ne dalyvis sio Puikaus Puslapio. Tokie apribojimai rodo tik, kad kazkas suinteresuotas balsavimo rezultatais. Nesutinku su tokiais apribojimais.
Su pagaba
ss22

O čia pas mus vietinis konkursas gaaaal smile.gif Jeigu ką smile.gif Dalyviams šio... Puikaus Puslapio smile.gif Svetimi eina į delfi ir ten balsuoja rolleyes.gif

Atsakyti
O! vat cia tai taisykles! thumbup.gif
as jau prabalsavau uz savo favoritus ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ewa @ 2005 04 15, 15:16)
Ponia AIHELI matau visiškai nesusipažinus su ponios Noa rašymo stilium. Beje poniai Noa tikrai nėra ko pavydėti 90-60-90, nes ji pati tokia ir yra  smile.gif

Ir ka? O gal per kompa matosi norite pasakyti? Zinoma nepazistu jos rasymo stiliaus, nes esu naujoke...tik teko pastebeti, jog moteriska ganetinai viskuom nepatenkinta:)
Atsakyti
QUOTE(AIHELI @ 2005 04 18, 15:38)
Ir ka? O gal per kompa matosi norite pasakyti? Zinoma nepazistu jos rasymo stiliaus, nes esu naujoke...tik teko pastebeti, jog moteriska ganetinai viskuom nepatenkinta:)

biggrin.gif kaip tik, ko gero, atvirkščiai - per kraštus ji patenkinta, todėl ir liežuvį burnoj netelpantį turi thumbup.gif biggrin.gif gera ji moteriška, gera, kai paskaitysi daugiau jos postų, suprasi mirksiukas.gif

NOA, reik tau užsirašyt kur nors paraše: "NOA - atsargiai, pavojinga naujokams" biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AIHELI @ 2005 04 18, 16:38)

O ko čia džiaugtis - pasaulis baisus, klesti korupcija, žmogus su žmogum nesusikalba. Vienas vargas - labai gerai, kad žmogus jautrus neteisybei laugh.gif
Aš irgi prabalsavau...jau pirmąją balsavimo naktį - ale neišsiduosiu, bo bijau keršto. Aš esu bailė blink.gif Baisu..
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbyne: 18 balandžio 2005 - 17:36
QUOTE(Tomuko mamukas @ 2005 04 15, 14:51)
O kodel Virdzinija, o ne Virginija ? biggrin.gif  mirksiukas.gif

Todėl, kad tai vardas, o vardai nekeičiami/neverčiami/, ypač esant ne Lietuvoje.... ax.gif
Atsakyti
Oi, kaip laukiu jau rezultatų ax.gif Nors ir nedalyvauju, bet vistiek labai įdomu smile.gif
Atsakyti
mes irgi laukiam,idomu ar musu favoritai laimes prizines vietas ax.gif
Atsakyti
Na va pabalsavau ... Oi koks sunkus darbas ph34r.gif Dar pirmą ir antrą balsus nebuvo taip sunku atiduoti, o jau su trečiu tai nors persiplėšk... Galėtų būti nors po penkis balsus ..... ir dalyviams būtų smagiau, net ir nelaimėjusieji gautų daugiau balsų ir pasijustų pamaloninti ir balsuotojams butų lengviau ....
Atsakyti
QUOTE(Aaukse @ 2005 04 18, 18:26)
NOA, reik tau užsirašyt kur nors paraše: "NOA - atsargiai, pavojinga naujokams" biggrin.gif  mirksiukas.gif

Visiems pavojinga, aš tuo didžiuojuosi biggrin.gif Nu ir parašyta, kas be ko biggrin.gif

O šiaip tai man giliai švilpt ant naujokų, kurie nepatenkinti senbuviais rolleyes.gif Yra daugybė laimingų ir mielų ir nepretenzingų naujokų smile.gif

Mano favoritas tas su rogėm. Prisipažinkit, kieno smile.gif Vis tiek jau prabalsavau biggrin.gif

Aaukse, ne į temą, bet pasižiūrėk, kiek pas tave žinučių - 666 šiuo momentu. Jubiliejus drinks_cheers.gif Sveikinu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 19 balandžio 2005 - 12:11
Balsavau už dvi man įdomesnes nuotraukas, kuriose tikrai matosi, kad su mamyte yra smagiausia, o ne ramiausia, geriausia ar pan. Nors nuotrauku išties daug tiesiog gražių smile.gif
Atsakyti
Mano nuotrauka kažkaip ne į temą, tai man taip ramu, gal kas kokį vieną balselį ir mestelės.
Aš pati balsavau už tas kurios tikrai į temą smile.gif
Iš pradžių galvojau balsuot už man gražiausias, o prabalsavau už tas kurios tiksliai temą atitinka. Taip teisingiausia smile.gif
Atsakyti