Uoj, aš tai galėčiau balsuot ir balsuot, man ne poros balsų trūko...gerokai daugiau
O man vienas liko Pigiai parduodu Arba tada jo, trūksta dar kokių 6-8 ...
QUOTE(Noa @ 2005 04 17, 10:49)
perku
QUOTE(Noa @ 2005 04 17, 11:49)
Ir as perku, pasiulysiu keliais centais daugiau uz Scarlet
QUOTE(Noa @ 2005 04 17, 11:49)
O man vienas liko Pigiai parduodu
Noa, prabalsuok tu tiesiog už mani ir viskas - ko čia vargt kaip turguj - be to lietus lyyja
NOAi
[attachmentid=18039]
[attachmentid=18039]
O, va, žiūrėkit, tuoj, įtariu, prabagotėsiu Čia kažkaip ne visų nominalus matau, bet įtariu, kad bus daugiau negu 3 Lt? Tai jau beveik dvi bonkos Švyturio Gintarinio, vat vat
Gal pas Jusu tai ir normalu riboti balsus, bet mano nuomone balsuoti konkurse turetu tureti galimybe bet kas. Net ir ne dalyvis sio Puikaus Puslapio. Tokie apribojimai rodo tik, kad kazkas suinteresuotas balsavimo rezultatais. Nesutinku su tokiais apribojimais.
Su pagaba
ss22
Su pagaba
ss22
QUOTE(ss22 @ 2005 04 17, 19:58)
Gal pas Jusu tai ir normalu riboti balsus, bet mano nuomone balsuoti konkurse turetu tureti galimybe bet kas. Net ir ne dalyvis sio Puikaus Puslapio.
Ss22, tapti dalyviu labai nesunku , o ateiti, prisiregistruoti 10 naujų nikų ir nubalsuoti už savo nuotraukytę irgi labai lengva. Va čia tai jau ir būtų sukčiavimas Turbūt dėl to tokia taisyklė ir sugalvota
QUOTE(ss22 @ 2005 04 17, 11:58)
Gal pas Jusu tai ir normalu riboti balsus, bet mano nuomone balsuoti konkurse turetu tureti galimybe bet kas. Net ir ne dalyvis sio Puikaus Puslapio. Tokie apribojimai rodo tik, kad kazkas suinteresuotas balsavimo rezultatais. Nesutinku su tokiais apribojimais.
Su pagaba
ss22
Su pagaba
ss22
Ribojama tam, kad nesusigundytų prisiregistruoti n naujų narių tik prabalsavimui pvz. už pačius save Kaip tik labai sąžininga
Labas
Mes su Maziuku paziurejom konkurse dalyvaujancias nuotraukas, ir aptikom savo nuotrauka paciame virsuje Bet gi taip negali buti, kad mes lyderiaujam
Mes su Maziuku paziurejom konkurse dalyvaujancias nuotraukas, ir aptikom savo nuotrauka paciame virsuje Bet gi taip negali buti, kad mes lyderiaujam
QUOTE(Julena @ 2005 04 18, 09:47)
Labas
Tai, kad nuotrauka atsiduria aukščiau, ar žemiau galerijoje, nerodo jos reitingo pozicijos. Jos atsitiktinai "migruoja" po galeriją, tam, kad neužsistovėtų vienos ir tos pačios viršuje, kad nepasimirštų žiūrovams tos, kurios yra apačioje. O išsirikiuos pagal gautą balsų skaičių jos tik tada, kai baigsis balsavimas ir sistema pati sudėlios jas pagal gautų balsų skaičių, procentus. Iki pat balsavimo pabaigos niekas negali matyti ir žinoti rezultatų. Todėl dar anksti spėlioti, kokią vietą ji dabar užima. Kantrybės Nebedaug liko laukti