Įkraunama...
Įkraunama...

Man smagiausia su mamyte!

Aha, Karbyne, man irgi bjauru...
Bet nepilnamečiai taip kompą nusprogino, kad veikia tik internetas biggrin.gif Net excell, ir tas neatsidaro. Niekas daugiau neatsidaro, tik outlookas ir internetas smile.gif Tai va, ir suresaizint negaliu sad.gif

Bet meninę vertę tai pajautei? laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2005 04 15, 22:53)
Ir smarkiai diskutuotinas laugh.gif
Nepergyvenk, vat Van Gogo ir neivertino savo laiku, o dabar is proto del jo darbu eina. Ateis ir tavo laikas mirksiukas.gif

sad.gif Nu gaila, kad paprastai tas laikas ateina po autoriaus mirties... g.gif
Atsakyti
Ne nu be abejo...Ypač jei ji būtų tokio dydžio tai tikrai būčiau balsavus rolleyes.gif Iš tikrųjų čia jau net ašarom savo susižavėjimą išreikšti netikslu.
Aš netekau amo user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbyne: 15 balandžio 2005 - 22:36
QUOTE(Karbyne @ 2005 04 15, 23:30)
Ne nu be abejo...Ypač jei ji būtų tokio dydžio tai tikrai būčiau balsavus  rolleyes.gif Iš tikrųjų čia jau net ašarom savo susižavėjimą išreikšti netikslu. 
Aš netekau amo  user posted image

bis.gif bis.gif bis.gif bis.gif bis.gif
Atsakyti
laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Noa thumbup.gif ,va sedziu viena ryte prie kompo ir zvengiu tease.gif ,pirma vieta butu garantuota
Atsakyti
Labai patiko nuotraukytės, kuriose matosi, kad vaikučiui tikrai smagu biggrin.gif su mamyte. Jei konkurso pavadinimas būtų " Aš ir mamytė", tiktų dauguma nuotraukų, o dabar - vaikučiai net verkia " iš to smagumo". cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2005 04 16, 11:52)
Labai patiko nuotraukytės, kuriose matosi, kad vaikučiui tikrai smagu biggrin.gif  su mamyte. Jei konkurso pavadinimas būtų " Aš ir mamytė", tiktų dauguma nuotraukų, o dabar - vaikučiai net verkia " iš to smagumo". cry.gif  cry.gif  cry.gif

O, tas nieko nereiškia smile.gif Ką tu žinai, gal su kitais tie vaikučiai tiesiog klykia, o su mamyte lengvai verkšlena, pavyzdžiui? smile.gif
Atsakyti
Jeigu verkšlenimą arba klykimą cry.gif vadinti smagumu, tai ką jie daro tada, kai būna blogai???????????????
Kai vaikutis ramus ant mamos rankų - galbūt jam tikrai smagu smile.gif . Aš nekritikuoju šitų nuotraukyčių!!! Patikėkite!!! Tik pasakiau savo nuomonę, kad man gražiausios tos, kuriose vaikučiai linksmi ar bent jau kažką su mamytėmis veikia. thumbup.gif
Atsakyti
prabalsavau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meduza @ 2005 04 16, 21:17)
prabalsavau 4u.gif

aš irgi prabalsavau user posted image, bet kad širdis visai rami būtų, poros balsų pritrūko ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbyne: 16 balandžio 2005 - 20:42
Už du prabalsavau, trečią renkuosi - neišsirenku smile.gif
Atsakyti