Aha, Karbyne, man irgi bjauru...
Bet nepilnamečiai taip kompą nusprogino, kad veikia tik internetas Net excell, ir tas neatsidaro. Niekas daugiau neatsidaro, tik outlookas ir internetas Tai va, ir suresaizint negaliu
Bet meninę vertę tai pajautei?
QUOTE(baltic*girl @ 2005 04 15, 22:53)
Ir smarkiai diskutuotinas
Nepergyvenk, vat Van Gogo ir neivertino savo laiku, o dabar is proto del jo darbu eina. Ateis ir tavo laikas
Nepergyvenk, vat Van Gogo ir neivertino savo laiku, o dabar is proto del jo darbu eina. Ateis ir tavo laikas
Nu gaila, kad paprastai tas laikas ateina po autoriaus mirties...
QUOTE(Karbyne @ 2005 04 15, 23:30)
Ne nu be abejo...Ypač jei ji būtų tokio dydžio tai tikrai būčiau balsavus Iš tikrųjų čia jau net ašarom savo susižavėjimą išreikšti netikslu.
Aš netekau amo
Aš netekau amo
Noa ,va sedziu viena ryte prie kompo ir zvengiu ,pirma vieta butu garantuota
Labai patiko nuotraukytės, kuriose matosi, kad vaikučiui tikrai smagu su mamyte. Jei konkurso pavadinimas būtų " Aš ir mamytė", tiktų dauguma nuotraukų, o dabar - vaikučiai net verkia " iš to smagumo".
QUOTE(edinka @ 2005 04 16, 11:52)
Labai patiko nuotraukytės, kuriose matosi, kad vaikučiui tikrai smagu su mamyte. Jei konkurso pavadinimas būtų " Aš ir mamytė", tiktų dauguma nuotraukų, o dabar - vaikučiai net verkia " iš to smagumo".
O, tas nieko nereiškia Ką tu žinai, gal su kitais tie vaikučiai tiesiog klykia, o su mamyte lengvai verkšlena, pavyzdžiui?
Jeigu verkšlenimą arba klykimą vadinti smagumu, tai ką jie daro tada, kai būna blogai???????????????
Kai vaikutis ramus ant mamos rankų - galbūt jam tikrai smagu . Aš nekritikuoju šitų nuotraukyčių!!! Patikėkite!!! Tik pasakiau savo nuomonę, kad man gražiausios tos, kuriose vaikučiai linksmi ar bent jau kažką su mamytėmis veikia.
Kai vaikutis ramus ant mamos rankų - galbūt jam tikrai smagu . Aš nekritikuoju šitų nuotraukyčių!!! Patikėkite!!! Tik pasakiau savo nuomonę, kad man gražiausios tos, kuriose vaikučiai linksmi ar bent jau kažką su mamytėmis veikia.
prabalsavau
QUOTE(meduza @ 2005 04 16, 21:17)
prabalsavau
aš irgi prabalsavau , bet kad širdis visai rami būtų, poros balsų pritrūko ...
Už du prabalsavau, trečią renkuosi - neišsirenku