Įkraunama...
Įkraunama...

Man smagiausia su mamyte!

QUOTE(smarki @ 2005 04 15, 14:16)
nuotraukos super. Beje, kodėl mano zosės netvirtinate? Gal todėl, kad pamiršau įdėti "kol mama nemato"? Šiaip pritariu NOA. Dabartinį konkursą "Man smagiausia su mamyte" tikrai galim pervadinti 90-60-90+gražus veidas, nu dar plius vaikas, bet čia tik šiaip, kaip aksesuaras.

As Jums nepritariu, kad 90-60-90, nesamone. Musiske ne is tolo tokios neprimena. Visos moterys juk grazios ar 100-100-100 ar 90-60-90, tik va yra netvarkingu. Kas cia per lietuviskas pavydas lenda, niekaip nesuprantu. Tai poniai Noa viskas blogai, arba neturi ka veikti ir spec. erzina s.da varydama
Atsakyti
QUOTE(AIHELI @ 2005 04 15, 13:53)
Tai poniai Noa viskas blogai, arba neturi ka veikti ir spec. erzina s.da varydama

Ponia Noa doh.gif biggrin.gif prašom nustot priekaištavus doh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(AIHELI @ 2005 04 15, 13:53)
As Jums nepritariu, kad 90-60-90, nesamone. Musiske ne is tolo tokios neprimena. Visos moterys juk grazios ar 100-100-100 ar 90-60-90, tik va yra netvarkingu. Kas cia per lietuviskas pavydas lenda, niekaip nesuprantu. Tai poniai Noa viskas blogai, arba neturi ka veikti ir spec. erzina s.da varydama

Ponia AIHELI matau visiškai nesusipažinus su ponios Noa rašymo stilium. Beje poniai Noa tikrai nėra ko pavydėti 90-60-90, nes ji pati tokia ir yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Virdzinija @ 2005 04 14, 12:47)
Klausimėlis pamąstymui:
taip drąsiai propaguojam "rašyk lietuviškom raidėm!", o angliški žodžiai - jau gerai? g.gif HAPPY, LOVE FOREVER - fotokonkorso nuotraukų pavadinimai  blink.gif beje, kodėl tik angliškai, kodėl gi neparašius lenkiškai ar baltarusiškai?
g.gif O gal kur nors ir tokią atskirą temelę diskutavimui užvesti, jei atsiras diskutuojančių blush2.gif ...

O kodel Virdzinija, o ne Virginija ? biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal baigsit pagaliau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ewa @ 2005 04 15, 07:16)
Ponia AIHELI matau visiškai nesusipažinus su ponios Noa rašymo stilium. Beje poniai Noa tikrai nėra ko pavydėti 90-60-90, nes ji pati tokia ir yra  smile.gif

Žinodama jos būdą tikrai nustebau kai ji priskreto su ta fotke g.gif
Atsakyti
QUOTE(TauRe @ 2005 04 15, 17:17)
Žinodama jos būdą tikrai nustebau kai ji priskreto su ta fotke  g.gif

Oi ponia TauRe, Jūs nematėte tos fotkės... Įmeskite savo asmeninį meilą man į asmeninę, aš jums ją atsiųsiu ir tada iškart suprasite, kur, kaip liaudis sako, šuva pakastas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2005 04 15, 09:25)
Oi ponia TauRe, Jūs nematėte tos fotkės... Įmeskite savo asmeninį meilą man į asmeninę, aš jums ją atsiųsiu ir tada iškart suprasite, kur, kaip liaudis sako, šuva pakastas ax.gif

Kokia aš tau ponia laugh.gif Net kablukus tik per šventes užsimaunu rolleyes.gif
Jei šneki apie fotkę, kur mamulia su diedu kažkokiu, tai mačiau, jei ne, tai atsiųsiu e-maila tuoj smile.gif

Nesendink manęs su tuo "jūs" unsure.gif
Atsakyti
O aššš... O konkursas...o nuotraukos....

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbyne: 15 balandžio 2005 - 17:21
Žinot, senbuvės, užsimiršote. Jūs ką neturite atsidarę temos, kur galite paplepėti? Paskaitykit dar kartą šios temos antraštę.
Atsakyti
QUOTE(rima 55 @ 2005 04 15, 18:24)
Žinot, senbuvės, užsimiršote. Jūs ką neturite atsidarę temos, kur galite paplepėti? Paskaitykit dar kartą šios temos antraštę.

Žinom! Todėl mes ir senbuvės. O jei rašytume tik protingai "Taip" arba"Ne", tai turėtume dabar po 100 žinučių... smile.gif
Atsakyti
Eisiu aš, vadinasi, į aną temą ir įdėsiu TĄ nuotrauką, kad visi galėtų pasigėrėt, tada mažiau bus bambėjimų. Tik kaip tas padaryt g.gif Į visokias bites registruotis tingiu g.gif
Atsakyti