Įkraunama...
Įkraunama...

Man smagiausia su mamyte!

QUOTE(Noa @ 2005 04 13, 08:33)
Oba, čia tai geras laugh.gif Kur tokią nuostabią lentą gavai? biggrin.gif
O aš įdėjau kitą, pobjaurę tokią nuotrauką, bet ir tos netvirtina. Nu tu blyn , kaip nesiseka, ne tas žodis biggrin.gif
Paverksiu
verysad.gif  verysad.gif  cry.gif

Lentas dalina čia, - t.y. reik pačiam pasidaryti...
Neverk, o tai taip širdį suspaudė user posted image - niu mano irgi trys netiko (o trys tiko rolleyes.gif ), bet sakau gal viena sekančiam konkursui tiks iš tų pačių user posted image ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbyne: 13 balandžio 2005 - 07:52
QUOTE(Karbyne @ 2005 04 13, 08:45)
sakau gal viena sekančiam konkursui tiks iš tų pačių  user posted image  ...

Gerai. Neverksiu. Būta čia ko schmoll.gif

Aš irgi tikiuosi išprūdyt ją kur nors kitur, kokiam nors kitam konkurse sad.gif

Ei, sugalvojau. O jei kitam netiks, darom prie "Štai mes kokie" atskirą autsaiderių galeriją? Vat... Tik gaila, kad balsuot negalima... O gal galima? Apklausą įkeli ir visi balsuoja... smile.gif Tik prizų trūksta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 13 balandžio 2005 - 08:04
Noa, brangioji, aš tave perpratau. Neturi tu jokios gražios nuotraukytės ir niekada neturėjai. Apgaudinėji čia visas tyros dūšios forumietes stengdamasi pekelti savo žiauriai smunkančius reitingus (tns, bns, bbs duomenimis). Jei turėtum, tai seniai būtum paviešinusi, o ne pradėjusi virtualų bado streiką. Intriga, taip sakant - geriausia reklama.
Dabar turėtum (privalėtum) susigėsti, viešai prisipažinti, atsiprašyti, parodyti savo tikrąjį veidą ir eiti dirbti viešųjų darbų. Vat.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2005 04 13, 09:01)
Tik gaila, kad balsuot negalima... O gal galima? Apklausą įkeli ir visi balsuoja... smile.gif Tik prizų trūksta smile.gif
Nu ko gi trūksta - pasidarai ausiderių medalius ir daliniesi user posted image Bet gal dar palaukiam biški... user posted image
Atsakyti
QUOTE(blondine @ 2005 04 13, 10:02)
Noa, brangioji, aš tave perpratau. Neturi tu jokios gražios nuotraukytės ir niekada neturėjai. Apgaudinėji čia visas tyros dūšios forumietes stengdamasi pekelti savo žiauriai smunkančius reitingus (tns, bns, bbs duomenimis). Jei turėtum, tai seniai būtum paviešinusi, o ne pradėjusi virtualų bado streiką. Intriga, taip sakant - geriausia reklama.
Dabar turėtum (privalėtum) susigėsti, viešai prisipažinti, atsiprašyti, parodyti savo tikrąjį veidą ir eiti dirbti viešųjų darbų. Vat.

Tu matka boska slabadzianska, ir iššifruok tu man taip biggrin.gif Dėl reitingų. O nuotrauką vis dėlto turiu, ją matė liudytojai, ir net liko patenkinti, va Aurėja gali paliudyt ... smile.gif

O tikrąjį savo veidą, matau, vis tiek teks pademonstruot... Na, nelabai noriu, bet... gal niekas ir nepastebės...

Štai jis:
tease.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 13 balandžio 2005 - 09:43
QUOTE(Noa @ 2005 04 13, 09:43)
O tikrąjį savo veidą, matau, vis tiek teks pademonstruot... Na, nelabai noriu, bet... gal niekas ir nepastebės...
Štai jis:
tease.gif

Dar niekas nepastebėjo. Slėpk tu jį greičiau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(blondine @ 2005 04 13, 10:48)
Dar niekas nepastebėjo. Slėpk tu jį greičiau blink.gif

Šokiruoja, tiesa? Vat dėl to aš jį ir slepiu biggrin.gif Et, tebūnie viešumas... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2005 04 13, 09:47)
Šokiruoja, tiesa? Vat dėl to aš jį ir slepiu  biggrin.gif Et, tebūnie viešumas... smile.gif

Fuuu, buvau nulėkus atsigaivint į nuotraukyčių skyrelį. Gražios visos, tik šypsenos ir per kraštus trykštanti meilė. Ale tik užsimerkiu ir vėl akyse stovi tos nelabosios tikrasis veidas blink.gif .
Nu ir užtaisei čia tu man, Noa. Negalima taip.
Atsakyti
QUOTE(blondine @ 2005 04 13, 11:00)

Nu ir užtaisei čia tu man, Noa. Negalima taip.

Persiprašau biggrin.gif Nėščios, nežiūrėkit smile.gif

Aš ne visada tokia buvau... Kažkada irgi per kraštus tryško, kiti sako, kad tai buvo snarglys, bet aš manau, kad meilė. O po to gyvenimas mane sugadino ir niekas jau nebetrykšta, tik kartais iš pasiutimo vidurius paliuosuoja... biggrin.gif Va kaip dėl tos netvirtinamos nuotraukos.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2005 04 13, 10:10)
Persiprašau biggrin.gif Nėščios, nežiūrėkit smile.gif

Aš ne visada tokia buvau... Kažkada irgi per kraštus tryško, kiti sako, kad tai buvo snarglys, bet aš manau, kad meilė. O po to gyvenimas mane sugadino ir niekas jau nebetrykšta, tik kartais iš pasiutimo vidurius paliuosuoja...  biggrin.gif Va kaip dėl tos netvirtinamos nuotraukos....  doh.gif

A-ha, a-ha, jau dabar užuojautos prašai, jau gera, tipo. Ne, neišdegs. Nueisiu ir paprašysiu, kad niekada netvirtintų tos tavo nuotraukytės. Viduriuok į sveikatą.

O nuotraukytės tai konkurse tikrai visos labai gražios, tiesiog viena už kitą gražesnės (kol Noa nėra). Net nežinau už ką čia balsuoti. g.gif Mesiu burtus
Atsakyti
QUOTE(blondine @ 2005 04 13, 11:16)
A-ha, a-ha, jau dabar užuojautos prašai, jau gera, tipo. Ne, neišdegs. Nueisiu ir paprašysiu, kad niekada netvirtintų tos tavo nuotraukytės. Viduriuok į sveikatą.

O nuotraukytės tai konkurse tikrai visos labai gražios, tiesiog viena už kitą gražesnės (kol Noa nėra). Net nežinau už ką čia balsuoti.  g.gif Mesiu burtus

Nežinai ką šneki! Mano nuotrauką, tą pirmąją, pamačius - apalpus būtum... cool.gif Kas matė, visi apalpo iš to grožio. Gal dėl to ir netvirtina g.gif Nu mol, nėščios visokios ten...
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2005 04 13, 10:25)
Nežinai ką šneki! Mano nuotrauką, tą pirmąją, pamačius - apalpus būtum... cool.gif  Kas matė, visi apalpo iš to grožio. Gal dėl to ir netvirtina g.gif Nu mol, nėščios visokios ten...

Taaaip, nėščiasias reikia nuo grožio visokio saugoti. Bet gal ženklelį N- nestuke.gif kampe uždėjus ir galima būtų g.gif
Atsakyti