Jeigu stop ženklas, reiškia reikia dar labiau sumažinti nuotrauką.
Sumažinau dar daugiau, kokybė gavosi , bet priėmė. Laukiu patvirtinimo Ačiū už patarimus
man taip pat stop ženklas. Niekaip nepavyko. Paspaudus patvirtinimą - "atverčiamas" baltas puslapis, o grįžus į konkursą - randu savo anketą kaip neužpildytą
Nu atrodo reikia šiek tiek palaukti, kol mano nuotraukytę patvirtins ir priims į konkursą, atrodo jau pavyko
labai turetu buti smagus sekantis konkursas tik manau neturiu tokios fotkes, na tikslaiu reikes pasiknisti, gal ka atrasiu
sis konkursas tai topinis...sitiek nuotrauku, butu idomu jei leistu balsuoti bent uz 5 nuotraukas, nes labai daug mamyciu netures nei vieno balo
jauciu ir as tam tarpe
sis konkursas tai topinis...sitiek nuotrauku, butu idomu jei leistu balsuoti bent uz 5 nuotraukas, nes labai daug mamyciu netures nei vieno balo
jauciu ir as tam tarpe
Kažkodėl tai lbai ilgai nepatvirtina
QUOTE(Rugiliuke @ 2005 04 12, 18:48)
Kažkodėl tai lbai ilgai nepatvirtina
Neliūdėk,Jaunute,rasi rytoj tikrai,tikrai.
Išsiunčiau kitą Tipo - kak u vsiech Galėsit už ją ir nebalsuot iš viso Ai, įtariu, ir tos nepatvirtins. Spjausiu tada ir nebedalyvausiu.
Neteisybė anos pirmosios netvirtinti Aprašymą tai atitinka...
Neteisybė anos pirmosios netvirtinti Aprašymą tai atitinka...
Mamyte, paišdykaukime ,kajp is pampersu reklamos
Fotosesija babos lovoj arba pasimaivymas prieš tėtį,kokia simpatiska mama
Kaip mums patinka nuogiems pasiblaškyti ,stebiuosi,is kur nepridazytu moteru tokiu graziu buna
Oi, motin, nu baik bajerius su tais perukais....
Bet visai tinka mum...
Pūtėm,pūtėm ir užpūtėm...atpazinau mama is kulinarinio skyrelio
"ŠIRDELE MANO" mylimiausia mano forumo mergyte
cia siap garsiai pamasciau
Fotosesija babos lovoj arba pasimaivymas prieš tėtį,kokia simpatiska mama
Kaip mums patinka nuogiems pasiblaškyti ,stebiuosi,is kur nepridazytu moteru tokiu graziu buna
Oi, motin, nu baik bajerius su tais perukais....
Bet visai tinka mum...
Pūtėm,pūtėm ir užpūtėm...atpazinau mama is kulinarinio skyrelio
"ŠIRDELE MANO" mylimiausia mano forumo mergyte
cia siap garsiai pamasciau
QUOTE(Karbyne @ 2005 04 13, 01:08)
Noa, galiu tau paskolint savo protesto lentelę : - man tam kartui garas praėjo tai sakau nebereikalinga ji man
biški padėvėta, bet niekis
biški padėvėta, bet niekis
Oba, čia tai geras Kur tokią nuostabią lentą gavai?
O aš įdėjau kitą, pobjaurę tokią nuotrauką, bet ir tos netvirtina. Nu tu blyn , kaip nesiseka, ne tas žodis
Paverksiu