Įkraunama...
Įkraunama...

Man smagiausia su mamyte!

Jeigu stop ženklas, reiškia reikia dar labiau sumažinti nuotrauką.
Atsakyti
Sumažinau dar daugiau, kokybė gavosi doh.gif , bet priėmė. Laukiu patvirtinimo ax.gif Ačiū už patarimus 4u.gif
Atsakyti
man taip pat stop ženklas. Niekaip nepavyko. Paspaudus patvirtinimą - "atverčiamas" baltas puslapis, o grįžus į konkursą - randu savo anketą kaip neužpildytą
cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
Nu atrodo reikia šiek tiek palaukti, kol mano nuotraukytę patvirtins ir priims į konkursą, atrodo jau pavyko biggrin.gif
Atsakyti
labai turetu buti smagus sekantis konkursas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tik manau neturiu tokios fotkes, na tikslaiu reikes pasiknisti, gal ka atrasiu smile.gif

sis konkursas tai topinis...sitiek nuotrauku, butu idomu jei leistu balsuoti bent uz 5 nuotraukas, nes labai daug mamyciu netures nei vieno balo sad.gif
jauciu ir as tam tarpe blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Kažkodėl tai lbai ilgai nepatvirtina sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rugiliuke @ 2005 04 12, 18:48)
Kažkodėl tai lbai ilgai nepatvirtina sad.gif

Neliūdėk,Jaunute,rasi rytoj tikrai,tikrai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Nus ir aš atsiradau..paskutinis variantas jau tongue.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbyne: 12 balandžio 2005 - 19:04
Išsiunčiau kitą sad.gif Tipo - kak u vsiech sad.gif Galėsit už ją ir nebalsuot iš viso sad.gif Ai, įtariu, ir tos nepatvirtins. Spjausiu tada ir nebedalyvausiu.

Neteisybė anos pirmosios netvirtinti sad.gif Aprašymą tai atitinka... sad.gif
Atsakyti
Mamyte, paišdykaukime thumbup.gif wub.gif ,kajp is pampersu reklamos ax.gif

Fotosesija babos lovoj arba pasimaivymas prieš tėtį,kokia simpatiska mama wub.gif

Kaip mums patinka nuogiems pasiblaškyti smile.gif,stebiuosi,is kur nepridazytu moteru tokiu graziu buna ax.gif

Oi, motin, nu baik bajerius su tais perukais.... thumbup.gif
Bet visai tinka mum...
first.gif

Pūtėm,pūtėm ir užpūtėm...
atpazinau mama is kulinarinio skyrelio thumbup.gif wub.gif

"ŠIRDELE MANO" mylimiausia mano forumo mergyte wub.gif

cia siap garsiai pamasciau tongue.gif
Atsakyti
Noa, galiu tau paskolint savo protesto lentelę biggrin.gif : - man tam kartui garas praėjo user posted image tai sakau nebereikalinga ji man

user posted image

biški padėvėta, bet niekis user posted image
Atsakyti
QUOTE(Karbyne @ 2005 04 13, 01:08)
Noa, galiu tau paskolint savo protesto lentelę  biggrin.gif  : - man tam kartui garas praėjo  user posted image tai sakau nebereikalinga ji man

user posted image

biški padėvėta, bet niekis  user posted image

Oba, čia tai geras laugh.gif Kur tokią nuostabią lentą gavai? biggrin.gif

O aš įdėjau kitą, pobjaurę tokią nuotrauką, bet ir tos netvirtina. Nu tu blyn , kaip nesiseka, ne tas žodis biggrin.gif

Paverksiu
verysad.gif verysad.gif cry.gif
Atsakyti