Įkraunama...
Įkraunama...

Man smagiausia su mamyte!

QUOTE(Noa @ 2005 04 12, 11:21)
Nenoriu į tokį konkursą! Aš gal nestandartinio mąstymo ir noriu temas interpretuoti kaip man interpretuojasi! Aprašymą mano nuotrauka atitinka, ir dar geriau, negu nekurios patvirtintos smile.gif Neparašyta, kad turiu būti AŠ smile.gif Praktiškai pagal aprašymą į ši konkursą galėtų pretenduot ir katės su kačiuku ar anties su ančiukais nuotrauka (jei kas pasinaudosit mintim - man procentas už idėją...  cool.gif )

Kodėl būtinai visos nuotraukos turi būt vienodos? sad.gif

blush2.gif Noa,
Laikykis iki kol įkels nuotraukytę!!!Už savo idealus reikia kovoti.Gal streikuok,arba,ne,geriau badauk...Nors,zinai,ir viena ir kita labai dabar madinga---išbandyk abu būdus...Juo labiau,kad laikas,kada leis įdėti fotkes jau į pabaigą(neišseksi per daug...).Je liūdna vienai,žinai,galiu padėti ax.gif ...

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(baltavarna @ 2005 04 12, 12:35)
blush2.gif  Noa,
Laikykis iki kol įkels nuotraukytę!!!Už savo idealus reikia kovoti.Gal streikuok,arba,ne,geriau badauk...Nors,zinai,ir viena ir kita labai dabar madinga---išbandyk abu būdus...Juo labiau,kad laikas,kada leis įdėti fotkes jau į pabaigą(neišseksi per daug...).Je liūdna vienai,žinai,galiu padėti  ax.gif ...

biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Streikuot ir badaut, hm, gal ir neblogas būdas ... smile.gif Juolab, kad čia viskas virtualu. Gali tiesiog nerašyt ir sakyt, kad badauji biggrin.gif Bet ne, nerašyt neišeina, visi užmirš ir tiek... Ai, geriau badausiu. Girdit!!! Aš badauju!!! cool.gif
Atsakyti
[quote=Noa,2005 04 12, 11:41]
Streikuot ir badaut, hm, gal ir neblogas būdas ... smile.gif Juolab, kad čia viskas virtualu. Gali tiesiog nerašyt ir sakyt, kad badauji biggrin.gif Bet ne, nerašyt neišeina, visi užmirš ir tiek... Ai, geriau badausiu. Girdit!!! Aš badauju!!!

Paaaaalaikaaaaaaaaauuuuuuu................

smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
P.S.Noa,kaip jautiesi?Ar neišsekai per daug,ar dar liko ryžto,ar žiniasklaidai pranešta?O kaip su palapine?Paprastai badautojai stato palapines...(Sakai,nebūtina?......................)
Žodžiu,informuok apie savijautą,svarbiausia,tausok save,nekalbėk per daug ----rašyti gali kiek nori...Dar gerk vandenį...
Dievulėliau,tai kur čia tie forumo moderatoriai,GI ZMOGUS BADAAAUJAAAAAA!!!

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Reklaminis intarpas -
Na, matosi, kad jau nebelabai yra ką veikti, belaukiant balsavimo, tai laikas pradėt rūpintis būsimuoju konkursu - “Kol mama nemato...” , kurį išsirinko patys forumo dalyviai balsuodami. Liko tik pora dienų iki paraiškų priėmimo į jį. Pats laikas vartyt albumus ar kompo archyvus ir surast iš tiesų šaunią, smagią nuotrauką, kuri atitiktų fotokonkurso temą. Reikės siųsti vieną nuotrauką, kurioje aiškiai matyti kokia nors jūsų mažylio/-ių iškrėsta išdaiga. (kam neaišku, tai mažylis - jūsų vaikas - ne vyras/draugas, ne brolis ir ne augintinis gyvūnėlis biggrin.gif mirksiukas.gif )
Konkurso aprašymą su taisyklėmis, prizu įdėsiu po poros dienų, o kol kas ieškom nuotraukų su užfiksuotom išdaigom, šunybėm, kiaulystėm .... biggrin.gif

p.s.: virtualiai badaujantiems protesto akcijos dalyviams atsiunčiau virtualų greit.med.pagalbos automobilį. pamatuoti spaudimui ir t.t. doctor.gif
Atsakyti
niu ir kipiša pakėlėt dėl š... geriausiai tai skamba, kai mamkos aiškina, kad vienos nuotraukos atitinka temą kitos ne. Juk tam ir duodam savo nuotraukas tvirtinti, kad ten atskirtų kur tinkamos kur ne, o jau matom tik tinkamas. Ir susitaikykit su tuo...ne JŪs sprendžiat.

P.S. mano nuotrauka kažkurios iš jūsų teigimu (ar net kelių) visiškai netinkama. Nes mano vaikutis ten ojojoj koks nelinksmas cry.gif bet aš pažiūrėjau į šį konkursą su humoru thumbup.gif Tų saldžių, gražių nuotraukyčių pas mane apstu, bet tik perskaičius konkurso temą - aš prisiminiau būtent šitą thumbup.gif niugi linksminksma. Mamkos, atsipalaiduokit ir džiaukitės gražiom nuotraukytėm drinks_cheers.gif
Atsakyti
Džiaugiamės,viskas gerai... mirksiukas.gif
Tai apie ką mes čia??? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jaunute @ 2005 04 12, 13:15)

P.S. mano nuotrauka kažkurios iš jūsų teigimu (ar net kelių) visiškai netinkama. Nes mano vaikutis ten ojojoj koks nelinksmas  cry.gif bet aš pažiūrėjau į šį konkursą su humoru  thumbup.gif Tų saldžių, gražių nuotraukyčių pas mane apstu, bet tik perskaičius konkurso temą - aš prisiminiau būtent šitą  thumbup.gif

Tai va, blyn, o ta pas mane tiesiogai atitinka, be kabučių, nes ten vaikutis ir koks dar linksmas smile.gif Aurėja paliudyt gali. Ir mamytė, mamytė irgi neliūdna, Aurėja, juk taip? ax.gif

Jaučiuosi blogai, badas kankina, visgi jau 10 minučių nevalgiau, tai sunku man, ech, kad jūs žinotumėt kaip... O dar po 10 min įsivaizduojat kaip bus? Tvirtinkit nuotrauką, mirštūūūūūūūū!!! cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2005 04 12, 13:12)
Reklaminis intarpas -
Na, matosi, kad jau nebelabai yra ką veikti, belaukiant balsavimo, tai laikas pradėt rūpintis būsimuoju konkursu - “Kol mama nemato...” , kurį išsirinko patys forumo dalyviai balsuodami.

Oba rolleyes.gif tai gal šitą nuotraukytę i tą konkursą patvirtinkit g.gif

p.s.: virtualiai badaujantiems protesto akcijos dalyviams atsiunčiau virtualų greit.med.pagalbos automobilį. pamatuoti spaudimui ir t.t.  doctor.gif

Nu taigi, taigi, kad nors užjaustų! O jie - doctor.gif . Siaubas sad.gif
Atsakyti
Vis bandau užpildyti paraišką konkursui, deja ji vis atsiduria prie neužpildytų. Ką darau ne taip???? padėkit
Atsakyti
QUOTE(Rugiliuke @ 2005 04 12, 12:54)
Vis bandau užpildyti paraišką konkursui, deja ji vis atsiduria prie neužpildytų. Ką darau ne taip???? padėkit

ir man panašiai cry.gif Paspaudus "Išsaugoti pakeitimus" perkelia į kitą puslapį ir toliau nieko nerodo g.gif Nuotrauka sumažinta pagal reikalavimus. help.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhuzi: 12 balandžio 2005 - 14:48
Rugiliuke, Zhuzi,
Jeigu skryrelyje "neužpildytos paraiškos" yra jūsų nuotrauka, o ne raudonas "stop" ženklas, tai tiesiog laukite patvirtinimo.

QUOTE(Zhuzi @ 2005 04 12, 14:49)
ir man panašiai cry.gif Paspaudus "Išsaugoti pakeitimus" perkelia į kitą puslapį ir toliau nieko nerodo g.gif Nuotrauka sumažinta pagal reikalavimus.  help.gif

Atsakyti
Deja, stop ženklas! cry.gif
Atsakyti